Kosár

Amazfit GTR 3 fekete okosóra
Amazfit GTR 3 fekete okosóra
Amazfit GTR 3 fekete okosóra
Amazfit GTR 3 fekete okosóra
Amazfit GTR 3 fekete okosóra
Amazfit GTR 3 fekete okosóra
Amazfit GTR 3 fekete okosóra
Amazfit GTR 3 fekete okosóra

Amazfit GTR 3 fekete okosóra (W1971OV1N)

Márka: AMAZFIT

Bruttó
47 592 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: W1971OV1N

EAN: 6972596103707

Leírás

Termékleírás

Stílusos kialakítás, AMOLED kijelző, animált óralapok
A termékdizájn tekintetében az Amazfit GTR 3 okosóra esetén mindent bevetettek a mérnökök, hiszen egy rendkívül látványos megjelenéssel, határozottan klasszikus összhatással rendelkező megoldásról van szó. Keret nélküli kialakításával és ívelt edzett üvegével egyszerre kényelmes és elegáns, miközben a stílusosság tekintetében sem vall kudarcot. Tökéletesen alkalmas a hétköznapokban, elegáns eseményeken, de akár még sportolás során is.

Stílusos kialakítás, AMOLED kijelző, animált óralapok
Animált óralappal tehetjük teljesen egyedivé
Nemcsak megjelenését, hanem felhasználhatóságát is alaposan meghatározza az 1,39 hüvelykes AMOLED kijelző, mely nagy tisztaságú megjelenítésre képes. Az 1000 nites fényerővel és a 326 ppi képpontsűrűséggel ráadásul akár még nagy fényerőben sem okoz gondot a pontos idő vagy a befutott értesítések leolvasása. Stílusát több mint 100, köztük animált óralappal tehetjük teljesen egyedivé, melyek zöme szerkeszthető, még precízebben önmagunkhoz igazítható.

Harmadik generációs BioTracker szenzor
Az Amazfit GTR 3 okosórában már a BioTracker 3.0 biometrikus érzékelő teljesít szolgálatot, mely minden tekintetben továbbfejlődött a nagy elődhöz viszonyítva, ezáltal sokkal pontosabb egészségügyi adatokkal tud szolgálni. Egyetlen gombnyomással képes akár négyféle egészségügyi érték figyelésére, ezáltal mérhető pulzusszám, légzésszám, a vérben lévő oxigénszint telítettsége, de akár az aktuális stressz-szint is.

Harmadik generációs BioTracker szenzor
PAI egészségügyi asszisztens
Természetesen az okosóra, illetve a kapcsolódó társalkalmazás és a PAI egészségügyi asszisztens minden rögzített adatot begyűjt és kielemez annak érdekében, hogy pontos összképet kaphassunk aktuális állapotunkról. Ezen felül például rendelkezik alvásfigyelő funkcióval is, de a hölgyek számára a menstruációs ciklusok követését egyaránt sokkal egyszerűbbé teszi.

Korona, hangirányítás és előre programozott sportmódok
Természetesen nemcsak az általános egészségügyi állapotunkat tudja megfelelően monitorozni és felmérni az Amazfit GTR 3, hanem az aktivitásban egyaránt segítséget nyújt. Összesen nyolc sportágat tud felismerni automatikusan, hogy ezzel támogassa a hatékonyságot, miközben az egészet a Zepp operációs rendszer fogja közre, ami mind az irányítás, mind az átláthatóság tekintetében megkönnyíti a felhasználó dolgát.

Összesen nyolc sportágat tud felismerni automatikusan
21 napos üzemidő


Az irányítás kapcsán kiemelendő, hogy az okosóra támogatja az online és az offline hangutasításokat is, miközben egy kifinomult és elegáns oldalsó korona a fizikai görgetés és vezérlés érzését, illetve lehetőségeit adja a kezünkbe. Mindezt egyetlen töltéssel akár 21 napos üzemidő mellett tudja biztosítani számunkra a készülék.

 

 

Adatlap

Bluetooth 5.1
Anyag alumínium
Alap szín Fekete
Szélesség (max.) 45,8000000
Magasság (max.) 45,8000000
Mélység (max.) 10,8000000
Vízálló Van
Bluetooth Van
Típus Okosóra
GPS Van
Gyorsulásmérő Van
Feltöltési idő 2
Súly 49
Eszköz kompatibilitás Okostelefon
Kijelző AMOLED
Kijelző méret 1,3900000
Érintőkijelző Van
Kapcsolódási technológia Vezeték nélküli
Kapocs színe Fekete
Lépésszámláló Van
Pulzusfigyelő Van
Forma Kör
Szíj anyaga Szilikon
Szíj színe Fekete
Sportóra Van

Hasonló termékek