Kosár

Jimmy JV35 por és atka porszívó
Jimmy JV35 por és atka porszívó
Jimmy JV35 por és atka porszívó

Jimmy JV35 por és atka porszívó (JV35)

Márka: JIMMY

Bruttó
52 458 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: JV35

EAN: 6946499308446

Leírás

Jimmy JV35 por és atka porszívó
A Jimmy JV35 úgy lett kialakítva, hogy hatékonyan eltávolítsa a port és az atkákat. A porszívó az UV fény és a 60°C-os hőmérséklet használatával megszünteti a káros mikroorganizmusokat. A készülék teljesítménye 700W és 3 különböző működési móddal, valamint egy kompozit hengerrel rendelkezik a még eredményesebb tisztítás érdekében.


16000 Pa-os szívóerő
A Jimmy porszívója egy új generációs motorral rendelkezik, a szívóereje pedig 16000 Pa, amivel hatékonyan megtisztítja otthona minden területét. Nagyon halkan működik, így a hangja nem fogja zavarni, emellett pedig energiatakarékos is. A JV35 gyors segítséget nyújt majd a kosz, por és allergének elleni küzdelem során!


Magas hőmérséklet
A porszívó 60°C-os hőmérséklettel dolgozik, amivel hatékonyan megszünteti az allergéneket, valamint a nedvességet is eltávolítja. A készülék felmelegedési ideje 5 perc, a forró levegő pedig 20 cm mélyen behatol a matrac rétegeibe és megszünteti az allergéneket!


Az UV fény erejével
A porszívó a 253,7 nm hullámhosszú UV fény segítségével mélyen behatol a matrac mélyebb rétegeibe is és eltávolítja az allergéneket és poratkákat. A hatékonysága 99,9%, emellett pedig automatikusan kikapcsol, hogyha 30°-ban megdönti vagy 5 centire felemeli a porszívót.


Háromféle működési mód
A készülék háromféle működési móddal rendelkezik, így könnyedén a saját igényeire szabhatja. Válasszon a működési módok közül (UV fény + porszívózás, rezgés + porszívózás, UV fény + rezgés + porszívózás) annak függvényében, hogy csak porszívózni szeretne a matracán vagy az UV fény segítségével szeretné eltávolítani a baktériumokat.


Hatékony szűrőrendszer
A JV35 egy dupla ciklonrendszerrel, valamint egy 6 rétegű szűrőrendszerrel lett felszerelve a hatékony szűrés érdekében. A HEPA osztályú MFI szűrő kiszűri a finomabb részecskéket is, például a port, míg a rozsdamentes acélháló pedig megfogja a hajszálakat.


Gondosan kialakított kefe
Mitől olyan hatékony még a JV35? A kompozit görgő antisztatikus szálakból és gumiszalagokból áll, amik hatékonyan összegyűjtik a port és a hajszálakat, anélkül, hogy kárt tennének a matracban vagy az ágyneműben. Az okos kialakításának és a 45 mm-es átmérőjének köszönhetően hatékonyan megszabadul a kosztól, a hajszálak pedig nem gabalyodnak köré. Emellett a 245 mm széles kefenyílásnak köszönhetően pedig pillanatok alatt megtisztíthatja vele az egész ágyát.


Könnyű és kézbe való
A Jimmy JV35 használata rendkívül kényelmes. A könnyű és kézhez álló kialakításának köszönhetően kényelmesen használhatja anélkül, hogy elfáradna közben. Emellett az 5 méter hosszú kábelével szabadon mozoghat és többé ne fogják korlátozni a rövid kábelek!


Könnyedén kitakaríthatja
A JV35 portartálya 0,5 literes, így nem kell majd túl gyakran kiürítenie, ráadásul átlátszó, így könnyedén ellenőrizheti, hogy mennyire van teli. Emellett pedig vízzel könnyedén letisztíthatja az alkatrészeket.

Tulajdonságok

  • Névleges teljesítmény    700 W
  • UV fény teljesítmény    6 W
  • Levegőáramlási sebesség    0,5 m³/perc
  • Szívási nyomás    16 KPa
  • Zaj    78 dBA
  • Ciklon típus    Dupla ciklon
  • Porgyűjtő tartály kapacitása    0,5 L
  • Kefe anyaga    Nylon sörték és gumiszalag kombinációja
  • Szűrő típusa    HEPA osztály MFI
  • Szűrők száma    2
  • Meleg levegő hőmérséklete    60 ?
  • Működési módok    3
  • Töltő adapter    Nincs

Adatlap

Kábel hosszúság 500
Zajszint 78
Típus Kézi porszívó
Tartály űrtartalma 0,5000000
Portároló típusa Portartály
Tisztítás típusa Száraz
Szűrőrendszer HEPA + Ciklon
Energia ellátás Hálózati
Teljesítmény 700
Alap szín Szürke
Szívóteljesítmény 16000