Kosár

Logitech G Pro Hero Gaming USB egér
Logitech G Pro Hero Gaming USB egér
Logitech G Pro Hero Gaming USB egér
Logitech G Pro Hero Gaming USB egér

Logitech G Pro Hero Gaming USB egér (910-005440)

Márka: LOGITECH

Bruttó
18 245 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 910-005440

EAN: 5099206079724

Leírás

Egyetlen cél

Az e-sportok világában győzelem nem métereken vagy másodperceken, hanem millimétereken és ezredmásodperceken múlik. Amikor a tétek az eget verdesik, egy egyszerű pöccintéstől vagy kattintástól függhet, hogy 5 ezer vagy 500 ezer dollárral tér haza. Ezért alkotta meg a Logitech G a PRO egeret. A legmodernebb játékhoz tervezett szenzornak számító HERO érzékelővel kibővített egér egyformán képes a győzelemhez szükséges hihetetlen sebességre és pontosságra.

HERO 16K érzékelő

A HERO 16K az általunk tervezett legpontosabb érzékelő játékokhoz: pontossága a következő generációhoz méltó, felépítését pedig az alapoktól kezdtük. A HERO 16K tudása a következőket takarja: több mint 400 IPS, 100—16 000 DPI, valamint nulla simítás, szűrés vagy gyorsítás a teljes DPI-tartományban. A HERO 16K versenyszintű pontosságot és páratlanul egységes reakcióidőt biztosít. Szabja személyre és hangolja a megfelelő értékekre DPI-beállításait a Logitech G HUB segítségével!

Klasszikus, az e-sportokhoz tervezett forma

A PRO egeret a Logitech G100 és G100s klasszikus vonalvezetése és egyszerű vázfelépítése ihlette: ezeket az egereket a versenyekről ismert legjobb e-sportolók tették híressé. Az egységes teljesítmény és a kényelem nélkülözhetetlen a jó szerepléshez. A PRO egérrel mindkettő az Öné.

Mechanikus gombfeszítő rendszer

A Logitech G PRO játékhoz tervezett egér mechanikus, fémrugós feszítőrendszere a gomboknál egységesebbé teszi a jobb/bal egérgombok válaszadását, és segít csökkenteni a kattintáshoz szükséges erőt. Az eredmény egy megbízható és tiszta kattintási teljesítmény, melyre komoly versenyhelyzetben is számíthat.

Kábel e-sportokhoz:

A profi játékosok és e-sportban érdekelt csapatok visszajelzéseit figyelembe véve a PRO egérhez könnyebb, rugalmasabb, PVC-mentes kábel készült.

6 programozható gomb

A Logitech G PRO játékhoz tervezett egeret azonnal használhatja a gyári gombbeállításokkal, de a Logitech G HUB segítségével a saját igényinek megfelelően személyre is szabhatja. Mind a hat gombján beállíthatja, hogy például játékbeli parancsokat indíthasson velük.

LIGHTSYNC RGB

A PRO egeret kb. 16,8 millió színnel szabhatja testre, így tökéletesen alkalmas arra, hogy viselje csapatai színeit, személyre szabja beállításait, vagy összehangolja a Logitech G más termékeivel. A LIGHTSYNC emellett a következő funkciókkal is rendelkezik: a játékbeli eseményekre reagáló játékvezérelt fényhatások, hangvizualizáció, képernyőszín-mintavételezés, és még sorolhatnánk. Programozd bele mindet az G HUB segítségével!

Belső memóriában tárolt 5 profil

A többféle programozható memóriaprofilnak köszönhetően a profik az G HUB segítségével többféle beállításkészletet is közvetlenül a PRO egérre menthetnek. Felejtsd el az egyedi szoftverek telepítését és beállításaid újrakonfigurálását a versenyeken használt rendszereken! Inkább merülj el a játékban.

Tartós teljesítmény

A Logitech 30 évnyi mérnöki, gyártói és tesztelői tapasztalatával készült PRO egér úgy készült, hogy mind a profik szigorú gyakorlási követelményeinek, mind a megerőltető versenyszezon előírásainak megfeleljen. A PRO egér felületére tartós, jó fogást adó bevonat került. Talpa a tesztelés során több mint 250 km-nyi használatnak is ellenállt.

Adatlap

Alap szín Fekete
Szélesség (max.) 62,1500000
Magasság (max.) 116,6000000
Mélység (max.) 38,2000000
Csatoló felület USB
Kialakítás Jobbkezes
Formátum Gamer
Unifying Nincs
Bluetooth Nincs
Felbontás 16000
Kábel hosszúság 210
Súly 83
Kapcsolódási technológia Vezetékes
Javasolt felhasználás Játék
Görgők száma 1
Görgetés iránya Függőleges
RGB világítás Van
Gamer Van
Család Logitech G Pro Hero Gaming
Család G Pro Hero Gaming
Fő család Logitech G PRO egér család

Hasonló termékek