Kosár

Oehlbach 133 Easy Connect Opto 1,5m fekete MKII optikai kábel

Oehlbach 133 Easy Connect Opto 1,5m fekete MKII optikai kábel (D1C133)

Márka: OEHLBACH

Bruttó
1 966 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: D1C133

EAN: 4003635001332

Leírás

A kiváló minőségű Easy Connect Opto digitális optikai kábel hajlékony műanyag burkolata magas szintű védelmet és rugalmasságot biztosít. Üvegszálas belső optikája biztonságos, pontos adatátvitellel továbbítja a jeleket. Az Easy Connect Opto tökéletes kapcsolatot garantál televízió és AV vevő, televízió és hangprojektor (soundbar), vagy CD játszó és sztereó erősítő között. Részletes technikai adatok:

Kialakítás: TOSLINK-TOSLINK kábel
Robosztus műanyag külső borításRendkívül rugalmas kábel
Megbízható érintkezés
Nagy tisztaságú száloptika
Ultra Bright: nagy fényerejű jeltovábbítás
Hosszúság: 1,5 m

Jellemzők:

TOSLINK: (TOSLINK - Toshiba Link) A digitális jel optikai formában való továbbítására alkalmas csatlakozótípus. Az optikai csatlakozón ugyanaz a jel kerül továbbításra, mint a koaxiális változaton. Mind a DVD-játszó, mind a az erősítő belső jelfeldolgozása elektronikus, ezért az optikai jelátvitelhez először egy elektromos-optikai, majd a fogadó oldalon egy fordított átalakításra van szükség. Az optikai jelátvitel alkalmazása akkor jelent előnyt, ha nagy távolságra (több mint 4-5 méter) kell a jelet továbbítani. Az optikai kábeleknél ügyelni kell arra, hogy ne legyenek rajtuk éles törések, hajlítások, azonban a néhány korlátozás és a némi felárért cserébe az optikai összeköttetés biztosan nem okoz úgynevezett földhurkot és elektromágneses interferenciát, hiszen a jel galvanikusan leválasztott.
S/PDIF: (Sony/Philips Digital Interconnect Format vagy Sony Philips Digital Interface) egy olyan audiointerfész, amely biztosítja két eszköz között a hangok digitális átvitelét. Ennek előnye, hogy az átvitel során a jel nem szed össze olyan zajokat, mint azt analóg jeltovábbítás esetén teheti, valamint ha mindkét eszköz egyébként is digitálisan dolgozza fel a hanganyagot, akkor így elkerülhető két teljesen felesleges és esetleg zajjal, veszteséggel és torzulással járó konverzió (digitális -> analóg, majd analóg -> digitális).

Adatlap

Alap szín Fekete
Kábel hosszúság 150
Funkció Optikai
Csatlakozó 1 Toslink
Csatlakozó 2 Toslink

Hasonló termékek