Kosár

Death Stranding Director`s Cut PS5 játékszoftver
Death Stranding Director`s Cut PS5 játékszoftver
Death Stranding Director`s Cut PS5 játékszoftver
Death Stranding Director`s Cut PS5 játékszoftver
Death Stranding Director`s Cut PS5 játékszoftver

Death Stranding Director`s Cut PS5 játékszoftver (2807401)

Márka: SONY

Bruttó
7 265 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 2807401

EAN: 711719721697

Leírás

A Director’s Cut sok újdonsággal érkezik. A Next Gen konzolra optimalizált grafikán kívül vadonatúj helyszínek, fegyverek és közelharci mozdulatok még élvezetesebbé teszik a játékot. Így egy még nagyobb és meglepetésekkel telibb világ vár rád, amit még az előző kiadás veteránjai sem tapasztalhattak meg.

 

A Kojima Productions már számos alkalommal bebizonyította, hogy ha játékfejlesztésről van szó, akkor ők a csúcson járnak. Az olyan híres színészeket felvonultató játék, mint Norman Reedus vagy Mads Mikkelsen igazán izgalmas kalandot ígérnek a vállalkozó szellemű játékosoknak.

Mentsd meg az emberiséget a kihalástól egy haldokló világban, mely számos titokzatos és veszélyes lénynek is otthona már a Death Stranding-ben!

A Death Stranding egy valóban komoly alkotás lebilincselő történettel és lenyűgöző, nyitott világgal. Az akciójátékban lehetőséged lesz nagyrészt az tenni, amit akarsz. Szabadon használhatsz majd járműveket, fegyvereket, bejárhatod a világot. Mindezzel pedig a játék lehetőséget ad arra, hogy a Rád rótt feladatokat úgy végezd el, ahogy az csak neked tetszik. A játék ráadásul szakít a hagyományokkal és nem a szokásos lövöldözős akcióval várja majd a játékosokat. Lehetőséged lesz majd online örömökben is részt venni, melyek még teljesebbé tehetik majd az élményt.

  • Légy részese Te is ennek a kicsit sem hétköznapi élmények!
  • Vár a Death Stranding lebilincselő világa, amely rengeteg izgalmat és élvezetes játékórát ígér.
  • Hamisítatlan Kojima-féle játék vár mindazokra, akik ezt a lemezt helyezik a konzolba.
  • Bővített tartalom: kibővített történet új küldetésekkel és még nagyobb térképpel. Új fegyverek és járművek, új ellenségtípusok és új helyszínek, például a lőtér és a versenypálya, ahol extra küldetések és minijátékok várnak rád.

Adatlap

Korhatár 18 év
Típus Kaland
Platform PlayStation 5
Család Death Stranding
Kiadás Directors Cut
Típus Játékszoftver
Műfaj Kaland
PS5 kompatibilis Van
Műfaj Horror

Hasonló termékek