Kosár

Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 16
Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 16
Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 16
Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 16
Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 16
Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 16
Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 16
Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 16
Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 16
Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 16
Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 16
Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 16

Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 16"WQXGA/Intel Core i7-14700HX/32GB/1TB/RTX 4070 8GB/szürke laptop (83DF002EHV)

Márka: LENOVO

Bruttó
838 444 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 83DF002EHV

EAN: 197531237866

Leírás

Termékleírás

Legion Pro 5i Gen 8 (16, Intel)
Újgenerációs játékteljesítmény a Lenovo AI Engine+ mesterségesintelligencia-motorral. 13. generációs Intel® Core™ processzorok és NVIDIA® GeForce RTX™ videokártyák a legtökéletesebb játékélményért. SSD táreszköz és DDR5 memória a gyorsabb betöltési idő és tárhely érdekében. Legion ColdFront 5.0 hűtéstechnológia az optimális hőmérséklet-szabályozásért játék közben. Legion TrueStrike billentyűzet és nagy képfrissítési frekvenciájú 16″ WQXGA-kijelző a magával ragadó játékélményért.

13. generációs Intel® Core™ processzorok. Túl a teljesítményen.
Az Intel legújabb, az iparág vezető funkcióival párosított hibrid architektúrája tökéletes játékélményt biztosít. Streameljen, alkosson és versengjen a legmagasabb szinten – a 13. generációs Intel® Core™ processzorok a teljesítményen túlmutató játékélményt nyújtanak, és elég erősek ahhoz, hogy mindent megtegyen.

Hiánytalan teljesítményű NVIDIA® GeForce RTX™ videokártyák. Több, mint pusztán gyors.
Az NVIDIA® GeForce RTX™ 40 sorozatú GPU-k a játékosok és alkotók számára több, mint gyorsak. A rendkívül hatékony NVIDIA Ada Lovelace architektúrával működnek, amely kvantumugrást jelent a teljesítmény és az AI-alapú grafika terén. Élje át az élethű virtuális világokat ray tracing sugárkövetéssel és a játékot ultra magas képfrissítési sebességgel a legalacsonyabb látencia mellett. Fedezzen fel forradalmian új lehetőségeket a munkafolyamatok példátlan felgyorsítására.

Élvezze a 3 hónapos Xbox Game Pass szolgáltatást a Lenovo Legion eszközökön
Játsszon 100-nál is több kimagasló minőségű játékkal az új Lenovo Legion laptopjával és az az EA Play-t is tartalmazó három hónapos Xbox Game Pass hozzáféréssel. Az új játékok folyamatosan bővülő választékának köszönhetően mindig valamilyen újdonságot lehet kipróbálni. Töltse le és játsszon teljes minőségben, vagy játsszon konzoljátékokat a felhőből az adatcsatlakoztatott vezérlővel. Lásd az: xbox.com/subscriptionterms

Tárja fel az intelligensebb játékot és magasabb képfrissítési sebességeket a Lenovo AI Engine+ mesterségesintelligencia-motorral
A forradalmi LA1 mesterséges intelligencia chip teljesítményével működő Lenovo AI Engine+ mesterségesintelligencia-motor segítségével teljes mértékben kiaknázhatja a játékélményben rejlő lehetőségeket. Az egész sor rendszerszintű szenzorral felszerelt Smart Engine intelligens motor valós időben optimalizálja a játékokat a maximális képfrissítési sebesség érdekében. Az idő múlásával pedig csak egyre jobbá válik, ezáltal biztosítja, hogy a rendszere a vetélytársak előtt maradhasson, akár a játéktéren, akár azon kívül. A Smart Engine intelligens motor a készülék kicsomagolásától kezdődően évekig garantálja a maximális teljesítményt.

Maradjon hűvösen higgadt, de játsszon keményen: Legion ColdFront 5.0
Lépjen szintet a játékban a Legion ColdFront 5.0 megoldással megvalósított augmentált mesterséges intelligencia segítségével, amely fejlett termodinamikai technológiát kínál az optimális hűtés érdekében. A fázisváltó hőtechnikai anyagkeverékekkel és a 3D-s ventilátorlapátokkal kiegészített, csúcstechnológiájú ventilátorrendszerrel a nyolcadik generációs Legion Pro 5i laptopok minden eddiginél gördülékenyebben működnek. A hatalmas hibrid hőcsöves beömlő és kivezető rendszerek intenzív termodinamikai hatásfokot és teljesítményt biztosítanak még a leginkább erőforrás-igényes játékok és szoftverek számára is. A 200 W összteljesítménnyel az eszköz valódi működési teljesítményt nyújt a legtökéletesebb játékélmény érdekében.

A díjra kihegyezve
Az X-Rite Pantone tanúsítású, gyárilag kalibrált Lenovo PureSight gamerkijelzővel felszerelt Legion Pro 5i nyolcadik generációja az erőfölényt biztosítja. A zökkenőmentes, változtatható képfrissítési frekvenciájú, 16 colos WQXGA 16:10 képarányú IPS-kijelzővel előnyhöz jut az ellenfelek észrevételében, a célpontok nyomon követésében és a pontos fejlövésekben. A képernyő a kijelző felületének 93,08%-át foglalja el, így belemerülhet kedvenc játékai akciójába és az alkotásba. Ráadásul az egyes típusváltozatoknál elérhető HDR és a nagy színpontosság biztosítja, hogy a legsötétebb játékkörnyezetekben sem marad le a részletekről, így bármilyen tűzpárbajban fölényben lehet.

Alkalmazza a Lenovo Vantage megoldást
A Lenovo Vantage segít a beállítások optimalizálásában, hogy magasabb szintre emelhesse a játékélményét. A mindenre kiterjedő eszközcsomagunk segítségével beállíthatja, testre szabhatja és maximalizálhatja laptopja képességeit. A valós idejű teljesítményt mutató irányítópult, az órajelsebesség túlhúzását szabályozó eszközök és az intelligens ventilátorvezérléssel ellátott AI-teljesítményhangolás segítségével semmi sem állhat a sikere útjába.

Játék fenntarthatóan
A Legion Pro 5i a kialakításából adódóan alkalmas a fenntarthatóságot szem előtt tartó, felelősségteljes játékra. A felső burkolókeret 30% fogyasztói felhasználás utáni (PCC) anyagtartalom felhasználásával készült, és olajjal szemben ellenálló felületkezelést kapott, így a gép tiszta és környezetbarát. A hátsó I/O műszerfal minden szükséges csatlakoztatási lehetőséget biztosít, ezáltal észszerűsítve és leegyszerűsítve a mindennapok tapasztalásait. A Lenovo CO2 Carbon Offset karbonsemlegesítési szolgáltatásával pedig tevékeny szerepet vállalhat eszköze karbonlábnyomának csökkentésében, így könnyen lehet környezettudatos.

A teljesítményhez szükséges erő
A Legion Pro 5i laptoppal és hatalmas, 80 Wh kapacitású akkumulátorával páratlan erőt szabadíthat fel. Játsszon, dolgozzon, streameljen magabiztosan egész nap. A Super Rapid Charge gyorstöltő technológia biztosítja, hogy az akkumulátor percek alatt feltöltődjön az akár 140 W-os USB-C töltés támogatásával. A Smart Battery intelligens akkumulátorvezérlés funkció gépi tanulást alkalmaz az akkumulátor kapacitásának megőrzésére és a kapacitásromlás csökkentésére, ezáltal meghosszabbítva az akkumulátoros üzemidőt, és maximalizálva a laptop élettartamát.

A precizitás és a teljesítmény találkozása
A Legion Pro 5i a Legion TrueStrike gamerbillentyűzettel van felszerelve a precíziós vezérlést igénylő játékosok számára. A továbbfejlesztett egyedi beállításokkal és a teljes körűen optimalizált vezérléssel a saját stílusának megfelelően szabhatja testre a játékmenetet. A billentyűzeten teljes méretű nyílgombok és számbillentyűzet, valamint nagyméretű Mylar érintőpad található, így mindene meglesz, ami szükséges lehet az ellenfelek legyőzéséhez. A 1,5 mm-es billentyűúttal, a cserélhető gombsapkák támogatásával, valamint a Legion Spectrum megoldással működő 4 zónás RGB-szabályozással a játékstílusához illeszkedő tökéletes beállítást alakíthat ki.

Maxolja ki a tudatosságot a játékban
A Tobii Horizon csúcstechnológiájú, külön felszerelést nem igénylő fejmozgáskövető szoftver, amely lehetővé teszi, hogy a játékok és játéksorozatok elképesztő választékában a belefeledkezést új szinten élje át. A játékon túl üdvözöljük az intelligens funkciók új korszakában, amelyek a Tobii Aware megoldással lehetővé teszik, hogy növelje a magánélete védettségét, a biztonságát, a feladatvégzés hatékonyságát és a jó közérzetét.

Nahimic® Audio by SteelSeries gamereknek
Emelje magasabb szintre a játékélményét a kifejezetten gamereknek kialakított Nahimic by SteelSeries megoldással. Élvezze a páratlanul magával ragadó 3D térhangzást és a kristálytiszta kommunikációt a csapattársaival. Az audiostreaming profi szintű keverésének és megosztásának képességével a Nahimic szoftver lehetővé teszi, hogy teljes mértékben elmerüljön a játékaiban, és valóban átélje azokat.

Legion Arena, a legtökéletesebb játékközpont
Az összes játéka egyetlen helyen van. A Legion Arena központosított gamer hub, amely könnyen szinkronizálható a népszerű áruházakkal és játékplatformokkal, így teljes körű irányítást biztosít a játék, a böngészés és játékgyűjteménye kezelése felett. Az összes játékát egyetlen helyről érheti el, anélkül, hogy az alkalmazások között váltogatni kellene a kedvenc játékai megtalálásához.

A specifikációk régiótól és típustól függően eltérőek lehetnek.

 

Adatlap

HDMI ki 1
Tárolt energia 80
Mikrofon Van
TPM Van
Bluetooth 5.2
Hangszóró Sztereó
WiFi 802.11 ax
Háttértár típus SSD PCI-e NVMe
Chipset gyártó NVIDIA
Memória kártyaolvasó Nincs
Memória DDR5-5600MHz
Optikai meghajtó Nincs
Hálózati csatlakozás RJ45
Billentyűzet Magyar
VGA típus NVIDIA GeForce RTX 4070 8GB GDDR6
USB-C 3.2 Gen2 2
Billentyűzet világítás Van
CPU család Core i7
Kijelző méret 16
Kijelző felbontás 2560x1600
Magasság (max.) 26,9500000
Memória mennyiség 32
Jack 3,5mm Van
Táska kompatibilitás 16" notebook táska
Képátló 40,6400000
Nettó súly 2,5000000
Állapot Új
Szélesség (max.) 363,4000000
Mélység (max.) 261,7500000
Operációs rendszer Windows 11 Home 64-bit
Kijelző felület Matt
USB 3.2 Gen1 4
Alap szín Szürke
Panel típus IPS
Háttértár méret 1024
Gamer Van
CPU típus Intel Core i7-14700HX (1,5 GHz, 33MB)
Töltő teljesítmény 300
CPU gyártó Intel
Kijelző fényerő 500
Operációs rendszer család Windows

Hasonló termékek