Kosár

Anker Soundcore Life Note True Wireless Bluetooth fehér fülhallgató
Anker Soundcore Life Note True Wireless Bluetooth fehér fülhallgató
Anker Soundcore Life Note True Wireless Bluetooth fehér fülhallgató
Anker Soundcore Life Note True Wireless Bluetooth fehér fülhallgató
Anker Soundcore Life Note True Wireless Bluetooth fehér fülhallgató

Anker Soundcore Life Note True Wireless Bluetooth fehér fülhallgató (A3908G21)

Márka: ANKER

Bruttó
14 300 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: A3908G21

EAN: 848061061420

Leírás

A Soundcore Note Life az Anker vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatója. A modell fiatalos, minimalista kialakítású, fényes kivitelben. A Life Note fülhallgatója nagyszerű hangjellemzőkkel felülmúlja a többieket, tiszta és kiegyensúlyozott hangot kölcsönöz zenehallgatás közben. Mindezt a tökéletesen pontos hangot 20 – 20000 Hz frekvencián közvetíti. Továbbá kiemelkedő basszusnak örvend a BassUp technológiának köszönhetően. A vezérlés előre meghatározott mozdulatokkal, koppintásokkal irányíthatóak. A Life Note kihangosítóként is használható. A két fülhallgató egyszerre vagy a jobb fülhallgató egymagában is használható. A fülhallgató elegáns, kompakt tokban töltődik, amely kényelmesen elfér a zsebekben is. A mágneses zárak lehetővé teszik a fedél bezárását.

JELLEMZŐK
• 40 órás üzemidő: Egy töltéssel 7 óráig tudod használni a fülhallgatót, amit a töltőtokkal 40 órára növelhetsz. Ha késésben vagy és nincs időd tölteni, töltsd a fülest a tokban 10 percig, ez további 1 órás üzemidőt biztosít.
• 4 db cVc 8.0 Uplink zajszűrő mikrofon: 60%-kal csökkenti a környezeti zajokat és megőrzi a hangod 95%-át a kristálytiszta hívás élményért.
• Kiváló hangzás: A magas minőségű hang 6 mm-es meghajtókkal és Graphene-enhanced Sound technológiával rendelkezik, így a fülekbe tökéletesen pontos hangot szolgáltat 20 – 20000 Hz frekvencián. A kiemelkedő basszusoknak, amelyek továbbfejlesztettek 43 % -kal a speciális BassUp technológiának köszönhetően. Ez elemzi az alacsony frekvenciákat valós időben és azonnal növeli azok intenzitását. A hang nem szenved a Bluetooth átviteltől sem az aptX támogatásnak köszönhetően.
• Vízálló: Az Anker Soundcore Life Note vízálló kialakításával ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és a csöpögő verejtéknek, így az IPX5 besorolású tanúsítványnak köszönhetően biztonságosan futhatsz esőben vagy izzadhatsz az edzőteremben
• Egylépéses párosítás és Bluetooth 5 kapcsolat: Life Note fülhallgató Bluetooth 5 csatlakozást használ a gyors, egyszerű és rendkívül stabil kapcsolat létrehozásához, az 1 lépéses párosításnak köszönhetően, amikor kiveszed a tokból a fülest máris csatlakozik az utoljára hozzáadott eszközödhöz

Adatlap

Bluetooth 5.0
Alap szín Fehér
Hatótávolság (max.) 10
Wireless Van
Bluetooth Van
Típus Bluetooth fülhallgató
Kompatibilitás Okostelefon,Notebook
Mikrofon elhelyezés Beépített
Feltöltési idő 2
Frekvencia tartomány 20 - 20000 Hz
Érzékenység 92
Üzemidő 7
Készenléti idő 7
Impedancia 16
Kapcsolódási technológia Vezeték nélküli
Nemzetközi védelmi (IP) kód IPX5
Egyéb Zajszűrős tech.
Kábel hosszúság 60
Típus True Wireless fülhallgató
Kompatibilitás Mobiltelefon
Súly 90
USB Type-C Van
Hangszóró átmérő 6
Egyéb Zajszűrővel ellátott mikrofon,Vízálló,Sportoláshoz kiváló
Kompatibilitás Bluetooth eszköz
Súly 60
Család Anker Soundcore Life
Család Soundcore Life
Fő család Anker Soundcore

Hasonló termékek