Kosár

Apple iPhone 15 Pro 6,1
Apple iPhone 15 Pro 6,1
Apple iPhone 15 Pro 6,1
Apple iPhone 15 Pro 6,1
Apple iPhone 15 Pro 6,1
Apple iPhone 15 Pro 6,1

Apple iPhone 15 Pro 6,1" 5G 8/256GB fekete titán okostelefon (MTV13SX/A)

Márka: APPLE

Bruttó
535 540 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: MTV13SX/A

EAN: 195949019296

Leírás

Termékleírás

 

iPhone. Titánból megformálva.

Az iPhone 15 Pro az első iPhone, amelyhez űrtechnológiai minőségű titánt használtunk, méghozzá a Mars-missziók űrjárműveihez is alkalmazott ötvözetet. A titán szilárdság-tömeg aránya az egyik legjobb a fémek között, így eddigi legkönnyebb Pro-modelljeinket alkothattuk meg belőle. A titánszegélyt szilárdtest-diffúziós eljárással rögzítjük az új belső alumíniumkerethez. Az iparágban elsőként alkalmazott innovatív folyamat részeként termomechanikus eljárással hihetetlenül erős kötést alakítunk ki a kétféle fém között. Amint kézbe veszel egyet, érezni fogod a különbséget.
A belső keret 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készül, így hozzájárul az újrahasznosított anyagok felhasználásához termékeinkben, és 2030-as klímacéljaink megvalósításában is segít.


Zseniálisan mutat.

Az iPhone 15 Pro fejlett Super Retina XDR-kijelzője támogatja a ProMotion technológiát. 120 Hz-re növeli a frissítési frekvenciát, amikor kiemelkedő grafikai teljesítményre van szükséged, máskor pedig csökkenti, hogy energiát takarítson meg.

A Dynamic Island kiemeli az értesítéseket és az élő tevékenységeket, hogy akkor se maradj le róluk, ha épp mással vagy elfoglalva. Könnyedén megtudhatod például, hol tart a megrendelt ételed, megnézheted a repülőjáratod legfrissebb információit, vagy figyelheted az időzítődet.

A mindig bekapcsolt kijelzőn bármikor rápillanthatsz a zárolási képernyő tartalmára – még koppintanod sem kell a friss információkért. Fejlett algoritmusaival az iPhone érzékeli, ha épp a zsebedben vagy kijelzővel lefelé van, és ilyenkor elsötétül, hogy kímélje az akkumulátort.

Készenlét. Lenyűgöző fordulat a kijelzőn.

A Készenlét új, teljes kijelzős élményt kínál az iPhone-on, távolabbról is könnyen áttekinthető információkkal. Fordítsd az oldalára töltés közben, hogy mutassa az időt, a kedvenc fotóidat vagy a widgetjeidet. A mindig bekapcsolt kijelzőn folyamatosan látható marad, amit megjelenítesz rajta, éjjelre azonban elhalványul, hogy nyugodtan alhass.


A17 Pro chip. A videojátékok lehengerlő hőse.
Ez az Apple GPU-k történetének eddigi legnagyobb átalakulása. Az A17 Pro a korábbiakét magasan felülmúló grafikai teljesítményével teljesen új fejezetet nyit az iPhone-chipek történetében.

A hihetetlenül részletgazdag környezetekkel és még valósághűbb karakterekkel a mobilos játékok lenyűgözően mutatnak és teljesen magukkal ragadnak. Az iparágban egyedülálló gyorsaságával és hatékonyságával az A17 Pro külön sebességkategóriát teremt.


Az iPhone 15 Pro elsőként használ hardveres gyorsítású sugárkövetést – ez akár négyszer gyorsabb a szoftveres sugárkövetésnél, így gördülékenyebb grafikát és valósághűbb fényeket biztosít.

A MetalFX felskálázási technológia egyesíti a GPU és a Neural Engine teljesítményét, hogy bámulatos felbontású grafikát hozhasson ki jóval kevesebb energiából. Így tovább élvezheted kedvenc játékaidat.

Egy kamera legmerészebb kreatív ötleteid megvalósításához.

A bámulatosan rugalmas képkomponálástól a portrék új generációjáig – legnagyobb teljesítményű iPhone-kamerarendszerünkkel lenyűgöző dolgokra leszel képes.


48 megapixeles kamera. Megaprofi.

A fejlett quad pixel érzékelő a körülményekhez alkalmazkodva a maximumot hozza ki a 48 megapixeles felbontásból, így félhomályban is döbbenetesen részletgazdag fotókat készíthetsz. A kétszeres nagyítású telefotókamerával pedig még közelebb hozhatod a témát.
Az új Photonic Engine egy szupernagy felbontású kép legjobb képpontjait kombinálja egy másik, fénygyűjtésre optimalizált fotóval. Így automatikusan 24 megapixeles – azaz a korábbinál kétszer nagyobb felbontású –, extra részletes képeket készíthetsz nap mint nap.
A 48 megapixeles HEIF-formátumú képek a korábbinál négyszer nagyobb felbontást kínálnak, megosztásra készen. Vagy fotózhatsz 48 megapixeles ProRAW-formátumban, amely precíz kontrollt biztosít a színek, a részletek és a dinamikatartomány felett.


Főszerepben a kedvenc lencséd.

Mostantól több – 24 mm-es, 28 mm-es és 35 mm-es – lencse közül választhatsz alapértelmezett opciót a fő kamerához. És mindehhez semmilyen pluszkiegészítőt nem szükséges magaddal vinned – ebben rejlik a műveleti alapú fotófeldolgozás ereje.


A portrék új generációja.

A Photonic Engine felturbózza a portréidat. Gyönyörű részleteket, valósághű színeket, nulla zárkésleltetést és akár kétszer jobb teljesítményt kínál félhomályban. És már a portréid is lehetnek Live Photók. Portré módban folyamatosan zoomolva közelíthetsz rá a témádra, hogy megtaláld a tökéletes zoomarányt. Ráadásul utólag is átteheted a fókuszt az egyik szereplőről a másikra.


Pro videók. Még professzionálisabb lehetőségek.

Az új Log-kódolással még sokoldalúbb a ProRes-formátum, így még nagyobb teret és rugalmasságot kínál az utómunka során a fényeléshez és effektezéshez.

Az iPhone 15 Pro az első okostelefon, amely támogatja az ACES-t, a legnagyobb filmes produkciókban is használt, Academy Color Encoding System névre hallgató globális színszabványt. Már bele is vághatsz életed filmjének megrendezésébe.


A Művelet gomb akcióra kész.

A vadonatúj Művelet gombbal kedvenc funkciód egy gombnyomásra van. Miután beállítottad a választott funkciót, eléréséhez nyomd meg hosszan a gombot.

Alapértelmezés szerint a Művelet gombbal a Csengő és a Csendes üzemmód között válthatsz. Ha másik funkciót választasz ki hozzá, a Vezérlőközpontból némíthatod le az iPhone-odat. Vagy használhatsz fókuszszűrőket, melyekkel automatikusan Csendes üzemmódba teheted.
Bármivel foglalkozol, a Művelet gomb mindig készen áll. Elérheted vele a Kamerát egy spontán szelfihez. Felvehetsz egy gyors hangjegyzetet. De akár a Parancs opciót is választhatod, mellyel megnyithatsz egy tetszőleges appot, vagy elvégezhetsz egy sor műveletet – felkapcsolhatod például a lámpákat a nappalidban, és elindíthatod a zenét.

Száguldó gigabitek.

Az iPhone 15 Pro az első iPhone, amely támogatja az USB 3 szabványt. Ez hatalmas előrelépést jelent az adatátviteli sebességben, és minden eddiginél jobban felgyorsítja a professzionális munkafolyamatokat. Az új USB-C csatlakozónak köszönhetően Macedet és iPadedet ugyanazzal a kábellel töltheted, mint iPhone 15 Pródat, így elbúcsúzhatsz a kábelrengetegtől.


Innovációink a változásért.

Ami neked fontos, az Apple-nek is fontos. Az adataid felett nagyobb kontrollt adó adatvédelmi funkcióktól az újrahasznosított, a környezetre káros hatásokat minimalizáló anyagok részarányának növelésén át egészen az olyan beépített funkciókig, melyek abban segítenek, hogy az iPhone-t mindenki használhassa.

Nagy lépések a kisebb karbonlábnyomért.

Az iPhone 15 Pro minden eddiginél több újrahasznosított anyagot tartalmaz:

* Az akkumulátorban található kobalt 100%-ban újrahasznosított
* Az USB-C csatlakozóban lévő arany 100%-ban újrahasznosított
* A MagSafe indukciós töltőben 100%-ban újrahasznosított rézfóliát használunk
* Az iPhone csomagolásának már 99 százaléka rostalapú, amelyhez 100 százalékban újrahasznosított vagy felelős forrásból származó farostot használunk. És továbbra sem borítja műanyag fólia a dobozt.
* Üzleteink, irodáink és adatközpontjaink már mind karbonsemlegesek. 2030-ra pedig a teljes termékkínálatunk – és így a használatukhoz köthető karbonlábnyomod – is az lesz.

Adatlap

WiFi 802.11 a/b/g/n/ac/ax
3G (UMTS) Van
4G (LTE) Van
Bluetooth 5.3
Operációs rendszer iOS 17
Magok száma 6
Vízálló Van
Kijelző felbontás 1179x2556
Kijelző típus Super Retina OLED
CPU típus Hexa-core (2x3.78 GHz + 4x2.11 GHz)
Előlapi kamera felbontás 12
Hátlapi kamera felbontás 48
Kapacitás 3274
Jack 3,5mm Nincs
USB csatlakozó Type C
GPS Van
Giroszkóp Van
Gyorsulásmérő Van
Iránytű Van
Képátló 15,4900000
Kijelző méret 6,1000000
NFC Van
SIM kártya mérete nanoSIM
Operatív memória (RAM) 8
Nemzetközi védelmi (IP) kód IP68
Hátlapi kamerák 48MP/12MP/12MP
Csepp, fröccsenő víz ellen védett Van
Porálló Van
Hátlapi kamerák mennyisége 3
5G (LTE) Van
Közelségérzékelő Van
Belső memória 256
Alap szín Fekete

Hasonló termékek