Kosár

AudioQuest PowerQuest PQ-2 6db 230V Schuko/2db USB túláramvédő és hálózati szűrő
AudioQuest PowerQuest PQ-2 6db 230V Schuko/2db USB túláramvédő és hálózati szűrő
AudioQuest PowerQuest PQ-2 6db 230V Schuko/2db USB túláramvédő és hálózati szűrő
AudioQuest PowerQuest PQ-2 6db 230V Schuko/2db USB túláramvédő és hálózati szűrő

AudioQuest PowerQuest PQ-2 6db 230V Schuko/2db USB túláramvédő és hálózati szűrő (PQ2EU)

Márka: AUDIOQUEST

Bruttó
84 701 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: PQ2EU

EAN: 092592097735

Leírás

Emeld még magasabb szintre az otthoni audió- és videó rendszered nyújtotta élményt a PowerQuest® tápszűrők segítségével! Az AudioQuest új PowerQuest sorozatának köszönhetően A/V eszközeink biztonsága és teljesítményük növelése, most mindenki számára elérhetővé vált! Garth Powell tervezte a PowerQuest sorozat szűrőit. Garth hálózati-táp szakember évtizedek óta és az új szűrőknél is ugyanazt az elvet követte, amelyet a többszörös díjnyertes Niagara sorozat megalkotásakor. Az új PowerQuest 2 és a PowerQuest 3 tudása és kivitele ugyanazt a szakmai hozzáértést, átgondolt tervezést és minőségi anyaghasználatot tükrözi, ami valamennyi Garth által tervezett terméket olyan hatékonnyá tesz. A hasonló ár kategóriájú eszközökhöz képest a PowerQuest szűrők jóval több zajt és torzítást szűrnek ki a rendszerből és nagy mértékben javítják a csatlakoztatott komponensek teljesítményét. A hagyományos túlfeszültség-védő készülékektől eltérően a PowerQuest szűrők un. „Áldozat mentes túlfeszültség-védelem”-mel rendelkeznek. Egy speciális túlfeszültség-elnyomási rendszernek köszönhetően ez megakadályozza a túlfeszültség és a túláram károsodástól a tápszűrőt is, nem csak a csatlakoztatott eszközöket. Így biztosítva a PowerQuest tápszűrő időtállóságát. A PowerQuest PQ-2 tápelosztó rendszerét úgy tervezték, hogy mind a 6 táp kimenete optimalizált szűrést biztosít a megfelelő aljzatba csatlakoztatott eszköz számára. Kimenet/táp aljzat 1 4K/8K kép megjelenítésére optimalizált, lineáris szűrésű kimenet. TV, Vetítő, HD/BD lejátszó, konzol Kimenet/táp aljzat 2, 3, 4, 5 Lineáris szűrésű kimenetek. Audió forrás eszközök, PC, Router/Modem. Kimenet/táp aljzat 6 High-Current – Nagy áramfelvételű kimenet. Végfok, A/V erősítő, Subwoofer Kábelezés A PowerQuest szűrő zajt és torzítást szűr ki a hálózatból, így kapunk tisztább és jobb képet/hangot. Ennek a jobb minőségnek az eléréséhez elengedhetetlen a jó minőségű tápkábelek használata a szűrő optimalizált kimenetei és a csatlakoztatott komponensek között. Az AudioQuest tápkábelek tervezése szintén Garth Powell nevéhez fűzödik! Innovatív megoldásaiknak köszönhetően már a belépő szintű NRG-Y és NRG-Z tápkábelek önmagukban is hatalmas javulást hoznak a rendszeren, a PowerQuest szűrővel kombinálva érhetjük el az igazi harmóniát rendszerünknél. A PowerQuesthez javasolt felső határ a tápkábeleknél a Monsoon és a Blizzard. Aki már ebben vagy e fölötti kategóriában gondolkozik, annak már a Niagara 1200 szűrőt javasoljuk! Javasolt kábelek
Tápkábelek
NRG-X és NRG-Y tápkábel C7 (borotvadugó) és C15 IEC kivitelben egyaránt.

High Speed USB-A
2 db High Speed USB-A aljzat mobileszkök tápellátására alkalmasak. A 2 db USB aljzat összes kapacitása 3.4A.
Javasolt USB kábelek: AudioQuest Pearl, Forest, USB kábelek 0,75 m – 5 m hosszúságban
Típusok: USB A-C, USB A-2.0 Micro, USB A-Lightning, USB A-3.0 Micro

Ethernet
Ethernet be- és kimenet, amivel hálózati eszközeinket védhetjük túláram és túlfeszültség ellen
Ethernet kábelek
AudioQuest Pearl, Forest, RJ/E kábelek 0,75 m – 12 m hosszúságban

Túláram védelem
A PowerQuest PQ-2 védett túláram ellen, illetve túlfeszültség esetén a bennük lévő relé 0,25 másodperc alatt old ki, így védve eszközeinket. Automatikusan áll vissza, ha a bejövő áram újra a normál tartományba kerül.

„Áldozatmentes túlfeszültség-védelem”
Speciális túlfeszültség-elnyomásnak köszönhetően megakadályozza a túlfeszültség és a túláram károsodástól a tápszűrőt. Túlfeszültségvédelem: 6000 V-ig, Túláram elleni védelem: 3000 A-ig.

Rugalmas elhelyezés
A PowerQuest PQ-2 keskeny profilú és többféle módon elhelyezhető! A szűrő mellé adunk egy stabil szerelő keretet, amellyel a falra, bútorba vagy a padlóra könnyedén rögzíthetjük. Az egy sorban található 6 db táp aljzat 45 fokkal van elforgatva a profil síkjától, így a párhuzamosan csatlakoztatott tápkábelek könnyen elférnek, kisebb az oldal irányú helyigényük!

Lineáris szűrés
Differential-Mode Noise Dissipation - 22 dB 30 kHz-1GHz frekvencia tartományban
A dinamikus vonaljel impedanciához lineáris szűrés 0,05 Ohm (forrás) és 10-50 Ohm terheléssel a hálózat függvényében.

4K/8K képre optimalizált
A lineáris szűrésen túl ez a 1-es kimenet rendelkezik egy további zaj szűréssel, kifejezetten a jobb képminőség eléréséért.

AudioQuest tápkábel
2,1 méteres koncentrikus geometriájú AudioQuest tápkábellel szerelve.

Adatlap

Funkció Elosztó