Kosár

Berlinger Haus BH/9128 1,7 L-es burgundi üveg vízforraló

Berlinger Haus BH/9128 1,7 L-es burgundi üveg vízforraló (BH/9128)

Márka: BERLINGER HAUS

Bruttó
15 991 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: BH/9128

EAN: 5999108418587

Leírás

• Anyaga: rozsdamentes acél és boroszilikát üveg
• Kapacitás: 1,7L
• Feszültség: 220-240V, 50/ 60Hz, 1850-2200W
• Szín: burgundi

• A HŐMÉRSÉKLET BEÁLLÍTÁSÁVAL, 60°C-tól 100°C-ig

Termék részletek

A Metallic Line Burgundy Edition Elektromos üveg vízforraló a modern konyhák számára kiváló választás. Elegáns és praktikus, 2200 W-os teljesítménnyel rendelkezik, így gyorsan és hatékonyan forralja fel a vizet.

Főbb tulajdonságok és előnyök

Anyag

Az elektromos vízforraló rozsdamentes acélból és boroszilikát üvegből készült, ami tartós és ellenálló. A két anyag kombinációja garantálja a hosszú élettartamot és a biztonságos használatot.

Kapacitás

Az üveg vízforraló 1,7 literes kapacitással rendelkezik, így elegendő mennyiségű vizet tudsz egyszerre felmelegíteni. Ez ideális választás családok vagy baráti összejövetelek esetén.

Feszültség

A vízforraló 220-240V, 50/60Hz, 1850-2200W feszültséget igényel, így bármilyen hálózatról használható.

Szín

A burgundi színű vízforraló stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhádnak. A színválasztékban megtalálhatóak még más színek is, így könnyen illesztheted a konyhád többi kiegészítőjéhez.

Hőmérséklet beállítás

Az üveg vízforraló hőmérséklet beállítási lehetőséggel rendelkezik, így 60°C-tól 100°C-ig állíthatod a víz hőmérsékletét. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználási célhoz és ízlésedhez igazítsd a víz hőmérsékletét.

360°-os forgótalp

Az elektromos vízforraló 360°-os forgótalppal rendelkezik, így könnyen és kényelmesen használható mind jobb- mind balkezesek számára.

Magas boroszilikát üvegtest

Az üvegforraló magas boroszilikát üvegtesttel van ellátva, ami tartós és foltálló. A speciális üveganyag lehetővé teszi, hogy a forró víz ne okozzon károsodást az üvegben, így hosszú ideig használhatod a vízforralót.

Rejtett rozsdamentes acél fűtőelem

A vízforralóban található rozsdamentes acél fűtőelem rejtett, így biztonságosabb és könnyebben tisztítható. A fűtőelem elrejtése megakadályozza, hogy a vízforralóban lerakódások keletkezzenek, így hosszabb élettartamot biztosít a készüléknek.

Száraz forralás elleni védelem

Az üveg vízforraló száraz forralás elleni védelemmel van ellátva, így automatikusan kikapcsol, ha nincs elegendő víz a készülékben. Ez biztonságosabbá teszi a használatát és megakadályozza a készülék túlmelegedését.

Automatikus kikapcsolás

Ha a víz eléri a forráspontot, az üveg vízforraló automatikusan kikapcsol, így nem kell aggódnod, hogy túlmelegszik vagy leég a víz. Ez energiatakarékos és biztonságos használatot tesz lehetővé.

Kék LED lámpa

A vízforralóban található kék LED lámpa jelzi, ha a víz forrni kezd. Ezzel könnyen nyomon követheted a forralási folyamatot, és pontosan tudod, mikor van készen a víz.

A Metallic Line Burgundy Edition Elektromos üveg vízforraló nem csak praktikus, hanem esztétikus is. A burgundi színű készülék stílusosan illeszkedik a konyhád többi berendezéséhez és dísze lehet a pultodnak. Fedezd fel a modern és innovatív design-t, és élvezd a könnyű és gyors vízforralás előnyeit a BerlingerHaus márkával!

Adatlap

Alap szín Burgundi
Víztartály 1,7000000
Automatikus kikapcsolás Van
Tartály bevonata Üveg
Túlmelegedés elleni védelem Van
Vízkő szűrő Van
Vízszintjelző Van
Vezeték nélküli kancsó Van
Teljesítmény 2200

Hasonló termékek