Kosár

Canon PGI-580XL PGBK fekete tintapatron
Canon PGI-580XL PGBK fekete tintapatron
Canon PGI-580XL PGBK fekete tintapatron

Canon PGI-580XL PGBK fekete tintapatron (2024C001)

Márka: CANON

Bruttó
8 121 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 2024C001

EAN: 4549292086980

Leírás

Termékjellemzők

Kiváló minőségű tintasugaras nyomatok élénk, valósághű színekkel – a Canon PIXMA színenként cserélhető tintapatronok segítenek, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a fotózásból.

Miért válaszd a színenként cserélhető tintapatronokat?

A Canon PIXMA színenként cserélhető tintapatronjai tervezésüknél fogva jobbak. A hulladék minimalizálása mellett a hatékonyságot is fenntartják, és a hamisított tintapatronokhoz képest 35%-kal több nyomat előállítására képesek. Az eredeti, színenként cserélhető Canon tintapatron 100%-ban megbízható, így aggodalom nélkül nyomtathatsz. A tintapatronok nem törnek el, nem szivárognak és nem hibásodnak meg, így nyomtatódat garantáltan nem érik belső sérülések.

Kiváló nyomtatási minőség

Ha a páratlan fényképminőségű nyomatokat szeretnél, a Canon színenként cserélhető tintáival nem foghatsz mellé. A tinták a képeid minden részletét kiemelik, így minden egyes nyomtatás alkalmával élénk színekkel, tónusokkal és textúrával büszkélkedő, fotólabor minőségű nyomatokat készíthetsz, amelyeken nincsenek furcsa vonalak vagy csíkok.

Hatékonyság és egységesség

Az eredeti Canon PIXMA tintapatronok folyamatosan egységes minőséget garantálnak. A színenként cserélhető patronokkal rendelkező rendszer különálló tintatartályokban tárolja a különböző színeket, vagyis ha egy szín kifogy, csak azt a tartályt kell kicserélni. Tehát mivel egyszerre csak egy tartályt kell kicserélni, a színenként cserélhető patronos rendszer költségcsökkentő is egyben!

Adatlap

Szín Fekete