Kosár

Cat Rescue Story PS5 játékszoftver

Cat Rescue Story PS5 játékszoftver (2809071)

Márka: NACON

Bruttó
13 167 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 2809071

EAN: 3665962026641

Leírás

Merülj el a macskamentés izgalmas világában a Cat Rescue Story játékkal!

A Cat Rescue Story egy szívmelengető és lebilincselő játék, amelyben a játékosok feladata elhagyatott és rászoruló macskák megmentése és gondozása. Lépj be egy bájos és kalandos világba, ahol minden egyes megmentett cica egy új történetet hoz magával!

Varázslatos Grafika: A Cat Rescue Story lenyűgöző grafikája és részletgazdag animációi életre keltik a játék világát. Minden macska egyedi megjelenéssel és személyiséggel rendelkezik, így minden megmentés különleges élmény lesz.

Fő Jellemzők:

  • Macskamentő Kalandok: Fedezz fel különböző helyszíneket, és ments meg különféle cicákat. Minden terület új kihívásokat és kalandokat tartogat.
  • Egyedi Macskák: Találkozz és gondozz különféle macskákat, mindegyik saját egyéniséggel és szükségletekkel rendelkezik.
  • Testreszabható Menhely: Építsd és fejleszd saját macskamenhelyedet, hogy minél több cicának adhass otthont.
  • Interaktív Játékmenet: Játssz, etess és gondozz macskákat, hogy boldoggá tedd őket és növeld az örökbefogadás esélyeit.
  • Szívmelengető Történetek: Minden megmentett macska új történetet hoz magával, fedezd fel a háttértörténetüket és találj nekik szerető otthont.

Közösségi Élmény: Oszd meg sikereidet barátaiddal, látogassátok meg egymás menhelyeit, és segítsetek egymásnak a macskamentésben. Versenyezzetek, hogy ki tud több cicát megmenteni és örökbe adni!

Rendeld Meg Most: Ne maradj le erről a szívmelengető kalandról! Szerezz be egy példányt a Cat Rescue Story-ból, és válj a legjobb macskamentővé.

Címkék: macskamentés játék, Cat Rescue Story, menhely építés, szimuláció, állatmentés, közösségi játék, macskák

Éld át a macskamentés örömét, és építsd meg álmaid menhelyét a Cat Rescue Story játékkal!

Adatlap

Korhatár 3 év
Típus Játékszoftver
Platform PlayStation 5
Műfaj Szimulátor
Család Cat Rescue Story
Kiadás Standard

Hasonló termékek