Kosár

Deerma DX118C álló porszívó
Deerma DX118C álló porszívó
Deerma DX118C álló porszívó
Deerma DX118C álló porszívó
Deerma DX118C álló porszívó
Deerma DX118C álló porszívó

Deerma DX118C álló porszívó (DX118C)

Márka: DEERMA

Bruttó
9 510 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: DX118C

EAN: 6955578034619

Leírás

Termékinformációk:

Egy praktikus porszívó, amely meg fogja lepni hatékonyságával:
A DX118C teljesen új! A porszívó mostantól új szürke színváltozatban is elérhető. Hatékony teljesítményével és használatának kényelmével megfelel az igényes felhasználók elvárásainak. Ez a könnyű és praktikus porszívó 5 méter hosszú kábellel van felszerelve, amely megadja a szükséges szabadságot. A porszívó hatékonyságát az akár 16000 Pa-ig terjedő szívóerő és 3 cserélhető kefe garantálja, melyek sok helyzetben használhatók. Az 1,2 kg-os hulladéktároló egyszerűen, egy gombnyomással üríthető.

2 módon használhatod:
Könnyű és ergonómikus kialakításának köszönhetően a DX118C könnyen kezelhető, és otthona minden sarkát meg tudja tisztítani. Ezt a praktikus készüléket kétféleképpen használhatja - álló és kézi porszívóként. Használatával könnyedén megtisztíthatja padlóit és még sok mást. Felemelni akár a függönyöket, a magasabb polcokat vagy a mennyezetet sem okoz gondot.

3 kefe a készletben:
Ebben a csomagban 3 féle ecsetet találsz. A padlókefe szinte minden felületen jól működik. Hatékonyan tisztítja a laminátumot, a csempét és még a szőnyegeket is. Használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Simán siklik a padlón, mindössze 5 cm vastagsága és 90°-os elforgatási tartománya révén minden sarkot elér. A lapos kefe ideális bútorok vagy billentyűzetek felszívásához, a háromszög alakú kefe pedig függönyökhöz, lepedőkhöz és egyéb anyagokhoz, eltávolítja a port, a hajat és a szőrt.

Meglepő teljesítmény:
A porszívó egy nagy teljesítményű motorral van felszerelve, amely percenként akár 28 000 fordulatszámra képes. Ez az, ami miatt a DX118C szívóteljesítménye olyan magas. Mindez hozzájárul a DX118C elképesztő teljesítményéhez, mivel pillanatok alatt megszabadul a portól és egyéb törmeléktől.

Biztonság és higiénia:
A DX118C használatával nemcsak az egész otthonát porszívózza fel alaposan, hanem korlátozza a szennyeződéssel való érintkezést is. A készülék hatékony HEPA szűrővel van felszerelve, amely tökéletesen kiszűri a port. Folyó víz alatt tisztítható, valamint a tágas, gombnyomásra ürülő portartály. Mindez biztonságossá és higiénikussá teszi a porszívó használatát.

Könnyen tárolható:
Az álló porszívó másik előnye, hogy könnyen tárolható. Csak helyezze a falhoz, és nem foglal túl sok helyet otthonában. A készülék egyszerű, mégis stílusos kialakításával is kitűnik. Modern dizájnja, ergonomikus felépítése és lenyűgöző funkcionalitása fantasztikus kiegészítőjévé teszik otthonának.

- Max szívás 16000Pa
- Névleges feszültség 220V
- Portartály űrtartalma 1,2l
- Zajszint 76 dB
- Névleges teljesítmény 600W
- Súlya 1,86 kg
- Névleges frekvencia 50 Hz
- Méretek 240 x 130 x 950 mm
- A tápkábel hossza 5 m
- Szürke szín

Adatlap

Alap szín Fehér
Egyéb szín Szürke
Szélesség (max.) 240
Magasság (max.) 950
Mélység (max.) 130
Nettó súly 1,8600000
Hatótávolság (max.) 6
Kábel hosszúság 500
Zajszint 76
Típus Álló porszívó
Tartály űrtartalma 1,2000000
Teljesítmény 600
Felület színezése Többszínű
Portároló típusa Porzsák nélküli
Tisztítás típusa Száraz
Tisztitó felületek Szőnyeg, Keménypadló, Laminált, Linoleum, Parketta
Szűrőrendszer HEPA
Energia ellátás Vezetékes
Réstisztító eszköz Van
Mosható szűrő Van
Automatikus vezetékfelcsévélő Nincs
Portartály telítettség kijelző Van
Szívóteljesítmény 16000
Kivehető kézi egység Van
Automatikus visszatérés a bázishoz Nincs
Vezérlés okostelefonnal Nincs

Hasonló termékek