Kosár

Dreame D9 Max Gen2 fehér robotporszívó
Dreame D9 Max Gen2 fehér robotporszívó
Dreame D9 Max Gen2 fehér robotporszívó
Dreame D9 Max Gen2 fehér robotporszívó
Dreame D9 Max Gen2 fehér robotporszívó
Dreame D9 Max Gen2 fehér robotporszívó
Dreame D9 Max Gen2 fehér robotporszívó
Dreame D9 Max Gen2 fehér robotporszívó
Dreame D9 Max Gen2 fehér robotporszívó

Dreame D9 Max Gen2 fehér robotporszívó (RLD34GA)

Márka: DREAME

Bruttó
137 729 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: RLD34GA

EAN: 6976233675862

Leírás

Dreame D9 Max Gen 2 Robotporszívó (fehér)
Szerezzen be egy olyan készüléket, amely alaposan megtisztítja Ön helyett az otthonában a padlót! A Dreame D9 Max Gen 2 robot támogatja a Vormax™ rendszert, és akár 6000 Pa szívóteljesítményt kínál, így a makacs szennyeződésekkel is jól elbánik. A felületek felmosására is képes, miközben 3 vízadagolási szint közül választhat. Emellett akár 285 perces üzemidő és nagy, 570 ml-es portartály is jellemzi. A rendelkezésre álló alkalmazás és a hangalapú asszisztensekkel való kompatibilitás pedig nagyban megkönnyíti a használatát.

Megbízható a szennyeződések elleni küzdelemben
A Dreame D9 Max Gen 2 pillanatok alatt leszámol a porral, morzsákkal, szőrrel és egyéb szennyeződésekkel. A fejlett Vormax™ rendszert használja, és akár 6000 Pa szívóteljesítményt biztosít. Ráadásul a szőnyegeken automatikusan megnöveli a teljesítményét, hogy még hatékonyabban távolítsa el a szálakba rejtett szennyeződéseket. További bónuszként a készülék lebegő gumikefével rendelkezik, hogy hatékonyan megszabaduljon a szennyeződésektől, és okos kialakításának köszönhetően gyorsan eltávolítja a belegabalyodott szőrszálakat. Így könnyedén tökéletes állapotban tarthatja! Emellett 4 szívási szint közül választhat.

Felmossa a padlót Ön helyett
Felejtse el, hogy minden porszívózás után magának kelljen felmosnia a padlót! A D9 Max Gen 2 robot gondoskodik erről Ön helyett! A készülékkel 3 adagolási szint közül választhat, így teljesítményét az aktuális igényeihez igazíthatja. Beépített víztartállyal is rendelkezik, amelynek kapacitása 235 ml - ez elegendő ahhoz, hogy alaposan megtisztítsa a padlót az egész lakásban. A Dreame D9 Max Gen 2 készülékkel gyorsan megszabadulhat a makacs foltoktól, és élvezheti a makulátlanul tiszta felületeket!

Intelligens navigációs rendszer
A Dreame D9 Max Gen 2 robotporszívó könnyedén eligazodik otthonában. A Smart Pathfinfer™ technológiának köszönhetően a készülék pontosan érzékeli és kikerüli az akadályokat, így nem kell aggódnia, hogy valaminek nekimegy vagy elakad valahol. A porszívó tökéletesen kezeli a 20 mm magas küszöböket is, és beépített élérzékelőkkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák, hogy leessen a lépcsőn. A robot szerkeszthető térképeket is készít, és optimális takarítási útvonalakat tervez - nem hagy ki egyetlen zugot sem.

Hosszú működési idő
A nagy teljesítményű 5200 mAh-s akkumulátorának köszönhetően a D9 Max Gen 2 robot nagyon hosszú üzemidőt biztosít. Teljesen feltöltve a készülék akár 285 percig is üzemelhet - ez elegendő ahhoz, hogy alaposan megtisztítsa az akár 224 m2-es padlót. Ez azt jelenti, hogy a porszívó kis és nagyobb lakásokban egyaránt kiválóan működik!

Még kényelmesebb működés
A robot működtetése rendkívül egyszerű és kényelmes. A hozzá tervezett alkalmazás lehetővé teszi például a térképek szerkesztését, olyan zónák létrehozását, ahol a készüléknek nem szabad felmosnia (például szőnyegeken), valamint virtuális határok beállítását - használja ezt az opciót, ha nem szeretné, hogy a porszívó a ház valamely helyéhez hozzáférjen. Ráadásul a Dreame D9 Max Gen 2 kompatibilis az Alexa, a Siri és a Google Assistant hangasszisztensekkel. Így egyszerű parancsokkal vezérelheti - még a telefonjáért sem kell nyúlnia!

Tartalma

  • Robotporszívó
  • Töltőállomás
  • Oldalsó kefe
  • Víztartály
  • Felmosó betét
  • Hálózati kábel
  • Használati útmutató
  • Tisztító eszköz

Adatlap

Alap szín Fehér
Típus Robot
Teljesítmény 5200
Tartály űrtartalma 0,5700000
Portároló típusa Hibrid
Tisztítás típusa Száraz + Nedves
Szűrőrendszer EPA
Energia ellátás Akkumulátoros
Állítható teljesítmény Van
Szívóteljesítmény 6000
Takarítási terület 224
Üzemidő 285
Akkumulátoros Van

Hasonló termékek