Kosár

Edifier HECATE GM260 Plus vezetékes fekete fülhallgató

Edifier HECATE GM260 Plus vezetékes fekete fülhallgató (GM260 PLUS BLACK)

Márka: EDIFIER

Bruttó
8 183 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: GM260 PLUS BLACK

EAN: 6923520245512

Leírás

Edifier HECATE GM260 Plus Vezetékes fülhallgató (fekete)
Az Edifier GM260 Plus vezetékes, fülbe helyezhető fülhallgató tökéletes választás minden játékos számára. Fantasztikus hangminőséget biztosítanak játék, zenehallgatás vagy filmnézés közben – ezért a 10 milliméteres meghajtók a felelősek. A termék további előnye a 90°-os szögben ívelt USB-C csatlakozó, amely nem lóg ki és nem zavarja a telefon működését! Ezenkívül a fülhallgató hihetetlenül stílusos és nagyon kényelmes.

Speciális kialakítású USB-C csatlakozó
Nincs minijack a telefonján? Válasszon USB-C csatlakozós fülhallgatót! A GM260 Plus speciálisan kialakított csatlakozóval van felszerelve, amely 90°-os szögben ívelt. Ennek eredményeként nem lóg ki, és nem akadályozza meg játék közben. Most már kényelmesen kézben tarthatja telefonját! Ráadásul az alkalmazott megoldások révén a fülhallgató a legtöbb USB-C porttal rendelkező eszközzel kompatibilis.

 

Fedezze fel a játékmenet új dimenzióját
Emelje új szintre a játékmenetet, és mélyüljön el még jobban. A fülhallgató hangolásáért az Esports Acoustic Lab csapatának szakértői voltak felelősek. Ennek eredményeként élvezheti többek között a lépések és a puskalövések hangját. Most könnyedén hallhatja ellenfeleit, meghatározhatja a helyzetüket, és nem fog meglepődni – merüljon el a játékban, és mutassa meg mindenkinek, ki a főnök!

 

Fantasztikus hangminőség
Hallgasson meg minden részletet, és szerezzen magának egy felejthetetlen élményt. A fülhallgató 10 milliméteres titánbevonatú meghajtókkal van felszerelve, amelyek kristálytiszta, részletekkel telített hangzást biztosítanak. Kiváló minőségű fém alkatrészei felelősek a fantasztikus hangminőségért. Mindezek miatt a GM260 Plus modell tökéletes nem csak játékhoz, hanem zenehallgatáshoz vagy filmnézéshez is.

 

Álom kényelem
Gyakran tölt hosszú órákat játékkal? Vigyázzon a kényelmére, és ne hagyja, hogy a fáradtság a győzelem útjába álljon! A fejhallgató rendkívül könnyű és kényelmes – ergonomikus, 55°-ban ívelt kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fülbe, nem esik ki belőle és nem fejt ki kellemetlen nyomást. Sőt, a készletben 3 pár cserélhető fülpárna (S, M és L méret) és egy további dupla fejet talál, ami jobb szigetelést biztosít és tompítja a külső hangokat, így a játékra koncentrálhat.

 

Minden részletében kifinomult
A fülhallgató tervezésekor még a legkisebb részletekre is odafigyeltek. A GM260 Plus kettős eloxálási folyamaton ment keresztül, így modern fémes színükkel és kopásállóságukkal tűnnek ki. Kényelmes működésüket a kábelbe integrált távirányító teszi lehetővé, amellyel például hangerőt állíthatunk, dalt válthatunk, aktiválhatjuk a hangasszisztenst, leállíthatjuk a lejátszást vagy felvehetjük a telefont. Többé nem kell minden alkalommal az okostelefonjáért nyúlnia!

 

Hatékony kommunikáció más játékosokkal
Szeret csapatban játékokat játszani? Ha igen, akkor biztosan tudja, milyen fontos a megfelelő kommunikáció más játékosokkal, és mennyi problémát okozhat ennek hiánya. Ennek elkerülése érdekében a GM260 Plus fülhallgató csúcskategóriás, többirányú mikrofonnal van felszerelve, amely tökéletesen rögzíti a hangját. Most könnyedén megtervezheti a tökéletes taktikát a többi csapattaggal, vagy figyelmeztetheti őket a fenyegetésre!

 

A doboz tartalma:
  • Fülhallgató
  • Cserélhető fülpárna (3 pár, S, M és L méretben)
  • Dupla frj (pár)
  • Márka kártya
  • Márka logó matrica
  • Gyors üzembe helyezési útmutató

Termékinformáció

  • Márka    Edifier
  • Modell    GM260 Plus
  • Szín    Fekete
  • Fülhallgató típusa    Fülbe helyezhető
  • Interfész    USB-C
  • Meghajtó    10mm
  • Impedancia    32Ω
  • Érzékenység    93dB
  • Frekvencia átvitel    20Hz - 20kHz
  • Mikrofon    Igen, mindenirányú
  • Kábel hossza    kb. 1,3 m

Adatlap

Alap szín Fekete
Kábel hosszúság 130
Típus 2.0 mikrofonos fülhallgató
Kompatibilitás USB Type-C kompatibilis eszközök
Mikrofon elhelyezés Beépített
Frekvencia tartomány 20 - 20000 Hz
USB Type-C Van
Érzékenység 93
Hangszóró átmérő 10
Impedancia 32
Kapcsolódási technológia Vezetékes

Hasonló termékek