Kosár

God of War Ragnarök PS4 játékszoftver
God of War Ragnarök PS4 játékszoftver
God of War Ragnarök PS4 játékszoftver
God of War Ragnarök PS4 játékszoftver
God of War Ragnarök PS4 játékszoftver
God of War Ragnarök PS4 játékszoftver
God of War Ragnarök PS4 játékszoftver

God of War Ragnarök PS4 játékszoftver (2808024)

Márka: SONY

Bruttó
23 685 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 2808024

EAN: 711719407294

Leírás

Kratos és Atreus útra kel a mítoszok világába, hogy válaszokat leljenek és szövetségeseket találjanak, mielőtt eljön a Ragnarök.

A Santa Monica Studio folytatja a fantasztikusan sikeres God of War (2018) történetét. Kratosnak és Atreusnak a Kilenc Birodalom mindegyikébe el kell látogatnia válaszok után kutatva, hogy felkészülhessenek a rég megjövendölt csatára, amely elhozza a világ végét.

Kratos és Atreus együtt utaznak a Kilenc Birodalom messzeségeibe válaszok után kutatva, miközben Asgard minden erejével a háborúra készül. Útjuk során misztikus tájakat járnak be, szövetségeseket gyűjtenek a birodalmak területéről, és rettentő ellenfelekkel szembesülnek szörnyek és az északi kíméletlen istenek személyélben.

Ahogy a Ragnarök egyre közeleg, Kratosnak és Atreusnak választania kell családjuk biztonsága és a birodalmak jövője között…

 

Kulcsjellemzők

 

Akik szembeszállnak a sorssal

Atreus a tudást szomjazza, hogy megérthesse a „Loki” nevet körülvevő jóslatokat és szerepét az eljövendő Ragnarök során. Kratosnak döntenie kell, gúzsba köti-e a félelem, hogy a múlt hibái és tragédiái megismétlődnek; vagy ki tud törni múltja börtönéből, hogy olyan apa legyen, amilyenre Atreusnak szüksége van.

 

A háború fegyverzete

A Leviatán fejsze, a Káosz pengéi és az Oltalmazó pajzs ismét felbukkannak, Kratos és Atreus számos új képességével együtt. Ahogy szembeszállnak a Kilenc Birodalom szörnyeivel, de isteneivel is, Kratosnak minden, spártaihoz méltó képességére szükség lesz, ha meg akarja védeni a családját.

 

Fedezd fel a birodalmakat

Kelj útra a misztikum csodás, de veszélyes világába, mérkőzz meg legendák lényeivel, szörnyeivel, és magukkal az északi istenekkel is, és kísérd el a válaszokat, szövetségeseket kutató Kratost és Atreust.

Adatlap

Típus Játékszoftver
Platform PlayStation 4
Család God of War Ragnarök
Kiadás Standard
Műfaj Kaland

Hasonló termékek