Kosár

Honeywell DC311E vezeték nélküli csengő

Honeywell DC311E vezeték nélküli csengő (DC311E)

Márka: HONEYWELL

Bruttó
11 010 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: DC311E

EAN: 5004100967879

Leírás

DC311E vezeték nélküli csengő

Az egyszerű, sokoldalú és megbízható Honeywell DC313E kapucsengő szabályozható hangerejével hangulatához igazítható, az erős LED fény pedig kiegészítő vizuális figyelmeztetést ad. A Honeywell ActivLink technológia által biztosított stabil, megbízható vezeték nélküli csatlakozásnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a kapucsengő mindig működik.

Ne mulasszon el egyetlen látogatót vagy kézbesítőt sem

A hordozható ajtócsengőt bárhová magával viheti otthonában vagy a kertben; a Honeywell ActivLink technológia megbízható vezeték nélküli hatótávolságot biztosít akár 150 m távolságig, míg a 80 dB maximális hangerő akár 60 m távolságból is hallható.

Forradalmi design

Kompakt és gyönyörű design, a mindennel harmonizáló fehér és szürke kivitel az Ön otthonát szem előtt tartva készült el.

Gondtalanság

Ha becsenget, vendége a nyomógombon lévő visszajelző LED fénynek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a csengő működik. Ossza meg családjával, barátaival a "titkos kopogás módot", ha érkezéskor így csengetnek, másik dallam szólal meg, így Ön rögtön tudja, hogy közeli barát, családtag érkezett.

Megbízhatóság és minőség

A 868 Mhz frekvenciájú Honeywell ActivLink az innovatív vezeték nélküli protokollunk, amely nagyobb tartománykapacitást, tartósabb, akár 2 éves akkumulátor élettartamot, valamint fokozott csatlakozási megbízhatóságot kínál, mindezt a 2 éves termékminőségi garanciánkkal.

Kompakt méret kivételes hangminőség

Minden Honeywell kapucsengőnek digitálisan javított, kristálytiszta hangja van, ami tökéletesen hallható a lakásban és a kertben is. Kivételes hangminőség meglepően kompakt méretben!

Tulajdonságok:

  • Wireless távolság: max. 150 méter
  • Hallótávolság: max. 60 méter
  • Hangerő: max 80 dB
  • 4 dallamnyomógomb
  • IP55 szabvány
  • Védettfrekvencia: 868 MHz
  • Csengő tápellátás: 4 x AA (LR6) 1,5 V elem (nem tartozék)
  • Nyomógomb tápellátás: 1 x CR2032 3 V elem (tartozék)

Adatlap

Anyag Műanyag
Alap szín Fehér
Típus Vezeték nélküli csengő

Hasonló termékek