Kosár

Lélektükör társasjáték
Lélektükör társasjáték
Lélektükör társasjáték
Lélektükör társasjáték

Lélektükör társasjáték (BLAFEELRS)

Márka: REFLEXSHOP

Bruttó
11 439 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: BLAFEELRS

EAN: 5999566850899

Leírás

Itt aztán előkerülnek az érzelmek!

Hogyan érthetnénk meg jobban egymást vagy élnénk harmóniában, ha ismernénk mások érzéseit és elfogadnánk különbségeinket? Milyen hatással vannak érzelmeink életünkre, és hogyan fejezhetnénk ki őket ítélkezés nélkül? A Lélektükör ezekre a kérdésekre ad választ a játék során kialakuló beszélgetések révén.
 

Az emberek különböző módon mutatják ki érzéseiket, és ezek az érzelmek egyéni különbségeket mutatnak. Ha képesek vagyunk artikulálni érzéseinket és megosztani azokat másokkal, közelebb kerülhetünk önmagunk megértéséhez.
 

 

A Lélektükör a játék örömét ötvözi az érzelmek megismerésével. Lenyűgöző, ahogyan a különböző játékosok spontán módon nyílnak meg és bíznak meg egymásban a játék során. Ez azért lehetséges, mert a Lélektükör biztosítja, hogy a játékosok nyugodtan és természetesen fejezhessék ki érzelmeiket. Az érzelmek megosztása révén a játékosok mélyebben megismerhetik egymást, legyen szó családtagokról, barátokról, gyerekekről, felnőttekről vagy szakemberekről. A Lélektükör arra ösztönzi a résztvevőket, hogy kerüljék az egymás feletti ítélkezést és ne erőltessék rá véleményüket másokra.

 

Adatlap

Ajánlott életkor (min.) 8
Típus Társasjáték
Javasolt nem Fiú/lány

Hasonló termékek