Kosár

Berlinger Haus LP-KL-152P 3in1 rozsdamentes acél gorfi - grill - szendvicssütő

Berlinger Haus LP-KL-152P 3in1 rozsdamentes acél gorfi - grill - szendvicssütő (LP-KL-152P)

Márka: BERLINGER HAUS

Bruttó
16 506 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: LP-KL-152P

EAN: 5999108452239

Leírás

• Teljesítmény: 800W
• Feszültség: 220-240 V, 50 / 60Hz
• Méret: 23,2*22*9,6 cm
• Tapadásmentes fekete titán bevonatú lemez
• Szín: rozsdamantes acél

Termék részletek

A 3 az 1-ben cserélhető betétes szendvics-, grill- és gofrisütő a Black Silver Collection termékcsalád tagjaként tökéletes választás a modern konyhák számára. A 800W teljesítmény és a 220-240 V, 50 / 60Hz feszültség mellett az eszköz méretei is ideálisak (23,2*22*9,6 cm), hogy elférjen bármelyik konyhapulton. A tapadásmentes fekete titán bevonatú lemeznek köszönhetően az ételek nem fognak odaragadni, ami gyorsabb és egyszerűbb tisztítást eredményez. A színválasztásnál is ügyeltek a praktikumra, hiszen a rozsdamentes acél elegáns és időtálló megjelenést biztosít.

Főbb tulajdonságok és előnyök

Szett tartalma

A termék három féle levehető lapot tartalmaz, így lehetőség nyílik a különböző ételek elkészítésére: grill, szendvics és gofri. Ezzel a szett tartalmával a termék több funkcióval is rendelkezik, ami a konyhai feladatok sokkal egyszerűbbé és változatosabbá teszi.

Könnyen tisztítható

A cserélhető betétek és a tapadásmentes bevonat miatt az eszköz könnyen tisztítható és mosogatógépben is mosható. Így időt és energiát takaríthat meg a konyhai munkák során.

Automatikus hőmérséklet-szabályozás túlmelegedés elleni védelemmel

A készülék rendelkezik automatikus hőmérséklet-szabályozással, ami megakadályozza a túlmelegedést és így biztonságosabbá teszi a használatát. Ezzel a funkcióval a készülék még hosszabb élettartamot biztosít.

Jelzőfények a be- és kikapcsoláshoz

Az eszköz be- és kikapcsolását jelzőfények segítik, így mindig tudni fogod, hogy mikor működik a készülék, valamint mikor lehet biztonságosan kikapcsolni.

Csúszásgátló lábak

A cserélhető betétek és a tapadásmentes bevonat miatt az eszköz könnyen tisztítható és mosogatógépben is mosható. Így időt és energiát takaríthat meg a konyhai munkák során.

A Black Silver Collection 3 az 1-ben cserélhető betétes szendvics-, grill- és gofrisütő tökéletes választás a modern konyhák számára. Praktikus és multifunkciós tulajdonságai mellett a stílusos design is hozzájárul a konyhai munkák élvezetesebbé tételéhez. Ne habozz, válaszd Te is a Black Silver Collection termékcsalád tagját, és élvezd a könnyebb, változatosabb és biztonságosabb sütés-főzést!

Adatlap

Alap szín Rozsdamentes acél
Kimeneti teljesítmény 800
Grill funkció Van
Szendvicsek/gofrik száma 2
Szendvics sütés Van
Sütőfelület Tapadásmentes
Gofrisütés Van
Cserélhető lapok Van
Típus 3in1 Szendvicssütő

Hasonló termékek