Kosár

Logitech MX Anywhere 3S vezeték nélküli rózsaszín egér
Logitech MX Anywhere 3S vezeték nélküli rózsaszín egér
Logitech MX Anywhere 3S vezeték nélküli rózsaszín egér
Logitech MX Anywhere 3S vezeték nélküli rózsaszín egér
Logitech MX Anywhere 3S vezeték nélküli rózsaszín egér
Logitech MX Anywhere 3S vezeték nélküli rózsaszín egér
Logitech MX Anywhere 3S vezeték nélküli rózsaszín egér
Logitech MX Anywhere 3S vezeték nélküli rózsaszín egér
Logitech MX Anywhere 3S vezeték nélküli rózsaszín egér

Logitech MX Anywhere 3S vezeték nélküli rózsaszín egér (910-006931)

Márka: LOGITECH

Bruttó
32 989 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 910-006931

EAN: 5099206111714

Leírás

Termékleírás

Tökéletesítse flow-élményét. Bárhol.

Tapasztalja meg a rendkívüli sokoldalúságot figyelemre méltó teljesítmény mellett. Korszerű, kompakt egér, amellyel bárhol dolgozhat, ahová a munka viszi. Mostantól magasabb szintű pontossággal és érzékenységgel a 8000 DPI-s, minden felületen működő kurzormozgatásnak és a halk kattintásoknak köszönhetően.

Bármilyen felületen használható, bárhová elvihető

A mozdulatai legyenek olyan zökkenőmentesek, mint a munkafolyamat maga. Az MX Anywhere 3S 8000 DPI-s optikai érzékelővel van felszerelve, amely bárhol – még az üvegen is *Legalább 4 milliméteres üvegvastagság esetén. – követi a mozgást, így zökkenőmentesen dolgozhat az íróasztalnál, egy kávézóban vagy akár a kanapén is.

A nagy DPI-s mozgáskövetés azt jelenti, hogy finom mozdulatokkal nagyobb területet fedhet le – tökéletesen alkalmas az útközbeni vagy kis helyen végzett munkához, így Ön kevesebb erőfeszítéssel találja el minden alkalommal a megfelelő képpontot. Szabályozható a Logi Options+ alkalmazásban.

Bármilyen felületen használható, bárhová elvihető

Az MX Anywhere 3S egérrel bármilyen felületen, még üvegen is dolgozhat *Legalább 4 milliméteres üvegvastagság esetén.. Most 8000 DPI-s érzékelővel, így nagyobb területet fedhet le finom mozdulatokkal.

1000 sornyi görgetés másodpercenként

Bemutatkozik a MagSpeed görgetőkerék: A Logitech leggyorsabb, leghalkabb és legpontosabb görgetési élménye. 
Görgessen át 1000 sort másodpercenként a rendkívül gyors üzemmódban, amely akár 90%-kal gyorsabb *Nem elektromágneses görgetőkerékkel rendelkező, hagyományos Logitech egérrel összehasonlítva. Továbbá a fokozatos mód 87%-kal pontosabb *A Logitech Master 2S egérrel összehasonlítva, amelyre telepítve van a Logitech Options, és engedélyezve van a finomgörgetés., így Ön valóban a megfelelő képpontra állhat rá.

Kényelmesen dolgozhat bárhol

A legtöbb felületet íróasztalává alakíthatja – akár egy kávézóban van, akár az irodában, akár otthon. Az MX Anywhere 3S-t úgy alakítottuk ki, hogy bedobhassa a táskájába, és akár több hónapnyi használat után is könnyen megtisztíthassa. Kis méretű, lapos kialakítása a kéz alakjához igazodik, így több óra használat esetén is kényelmes marad, bárhol dolgozzon is. A szilikon oldalsó markolatok mindig puha érintést kínálnak.

A MagSpeed görgetőkerékkel. 90%-kal *Elektromágneses görgetőkerék nélküli hagyományos Logitech egérhez képest nagyobb sebesség és 87%-kal *A Logitech MX Master 2S egérhez képest, amelyen telepítve van a Logitech Options és engedélyezett a finomgörgetés.nagyobb pontosság a 2 üzemmóddal: fokozatos és rendkívül gyors görgetés. (a hagyományos Logitech egérhez képest).

Mélyebb flow, halk kattintásokkal

Az MX Anywhere 3S halk kattintásokkal működik – ugyanaz a kellemes érzés, kevesebb kattintási zajjal (az MX Anywhere 3 egérhez képest). Így kevesebb a zavaró hatás, és Ön jobban tud koncentrálni.

Többeszközös, több operációs rendszerre

Csatlakoztassa akár 3 eszközhöz Bluetooth segítségével Windows, macOS, ChromeOS *A Windows és macOS rendszertől eltérő operációs rendszerek esetén az eszköz alapfunkciói szoftver nélkül is támogatottak vagy Linux *A Windows és macOS rendszertől eltérő operációs rendszerek esetén az eszköz alapfunkciói szoftver nélkül is támogatottak rendszeren. Csak a Logi Bolt USB-s vevőegységgel kompatibilis (a vevőegység nem tartozék). *Az egér nem kompatibilis más Logitech USB-s vevőegységekkel.

USB-C-S GYORSTÖLTÉS, HOSSZÚ ÜZEMIDŐ

Egy teljes feltöltéssel 70 napig is üzemképes marad, és 1 perces töltéssel akár 3 órán át működik *Az üzemidő a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat.. A mellékelt USB-C-kábel töltheti, miközben dolgozik.

Optimalizálja munkafolyamatát

A Logi Options+ segítségével személyre szabhatja a gombokat, beállíthatja a mozgáskövetés sebességét, és kész alkalmazásfüggő testreszabások használatával optimalizálhatja munkafolyamatát *Logi Options+ alkalmazás szükséges hozzá, amely Windows és macOS rendszerre is elérhető.

 

Adatlap

Alap szín Rózsaszín
Szélesség (max.) 65
Magasság (max.) 100,5000000
Mélység (max.) 34,4000000
Csatoló felület USB
Bluetooth Van
Gomb + scroll 6+1
Felbontás 8000
Súly 99
Kapcsolódási technológia Vezeték nélküli
Görgők száma 1
Görgetés iránya Vízszintes
Anyag Műanyag
Magasság (max.) 34,4000000
Mélység (max.) 100,6000000
Csatoló felület Rádiós (RF) + Bluetooth + USB
Egyéb Beépített lithium-polymer akkumulátor;USB Tpye C;Halk kattintás és görgő
Gomb + scroll 5+1

Hasonló termékek