Kosár

Logitech MX Master 3S MAC vezeték nélküli egér
Logitech MX Master 3S MAC vezeték nélküli egér
Logitech MX Master 3S MAC vezeték nélküli egér
Logitech MX Master 3S MAC vezeték nélküli egér
Logitech MX Master 3S MAC vezeték nélküli egér

Logitech MX Master 3S MAC vezeték nélküli egér (910-006572)

Márka: LOGITECH

Bruttó
42 930 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 910-006572

EAN: 5099206103757

Leírás

Termékleírás

 

Egy igazi ikon. Mac számítógépekre továbbfejlesztve.
Ismerje meg a Machez készült Logitech MX Master 3S egeret – egy ikonikus egér átdolgozását. macOS- és iPadOS-kompatibilis (A Windows és a macOS rendszertől eltérő operációs rendszerek esetén az eszköz alapfunkciói szoftver nélkül támogatottak) és zökkenőmentesen integrálódik az Apple ökoszisztémába a nagy teljesítmény érdekében, Mac-ihletésű színekkel, alig hallható kattintással és 8000 DPI-s, üvegen is működő érzékelővel (minimum 4 mm-es üvegvastagság esetén).

 

Képpontszintű pontosság 8000 DPI-s mozgáskövetéssel
A Machez készült MX Master 3S a valaha volt legpontosabb érzékelőnkkel van ellátva, amely következő generációs pontosságot és reakciókészséget kínál.

Dolgozzon nagy felbontású monitorokon a képpont pontosságú 8000 DPI-s optikai érzékelővel, amely gyakorlatilag bármilyen felületen követi a mozgást – még üvegen is (minimum 4 mm-es üvegvastagság esetén). Módosítsa a mozgáskövetés érzékenységét a Logi Options+ programban (A logitech.com/optionsplus weblapról tölthető le Windows és macOS rendszerre), és állítsa be az Önnek legmegfelelőbb értékre.

 

A kényelem találkozása a halk kattintásokkal
Alkosson, hozzon létre van csináljon meg valamit a megszokott kattintási érzet mellett, de kisebb zajjal. A halk kattintás kielégítő, puha tapintásos visszajelzést ad 90%-kal kisebb zajjal (A Machez készült MX Master 3-hoz képest a Machez készült MX Master 3S zajszintje 1 méter távolságból mérve 90%-kal alacsonyabb bal és jobb gombbal kattintás esetén is).

A kéztatáshoz igazodó ikonikus Machez készült MX Master 3S egyedi döntési szöge miatt a kar természetesebb helyzetet vesz fel a nagyobb kényelem érdekében.

 

1000 sornyi görgetés másodpercenként
A MagSpeed elektromágneses görgetés elég pontos ahhoz, hogy egy képponton álljon meg, és elég gyors ahhoz, hogy egy másodperc alatt 1000 sort átgörgessen. Ó, és szinte teljesen hangtalan. 

A kerék működése a megmunkált acélnak köszönhetően kiválóan észlelhető, és a kerék elég súlyos ahhoz, hogy olyan dinamikus tehetetlenséget nyújtson, amely érezhető, de nem hallható.

 

Azonnali csatlakozás, gyors töltés
A Machez készült MX Master 3S akár 70 napig bírja egyetlen teljes feltöltéssel – egy perc gyorstöltés után pedig három teljes órán át használható.(Az akkumulátor üzemideje a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat).. Töltéshez használja a mellékelt USB-C – USB-C töltőkábelt.

70 NAP TELJES FELTÖLTÉSSEL
3 ÓRA HASZNÁLAT 1 PERC TÖLTÉS UTÁN

Adatlap

Bluetooth Van
Anyag Műanyag
Alap szín Halványszürke
Szélesség (max.) 84,3000000
Magasság (max.) 51
Mélység (max.) 124,9000000
Csatoló felület Rádiós (RF) + Bluetooth
Gamer Nincs
Hatótávolság (max.) 10
Elem méret Beépített akkumulátor
Unifying Nincs
Technológia Optikai
Gomb + scroll 6+1
Felbontás 8000
Súly 141
Kapcsolódási technológia Vezeték nélküli
Javasolt felhasználás Univerzális
Ergonómikus Van
Görgők száma 1
Görgetés iránya Függőleges
RGB világítás Nincs

Hasonló termékek