Kosár

Sand Land PS5 játékszoftver
Sand Land PS5 játékszoftver
Sand Land PS5 játékszoftver
Sand Land PS5 játékszoftver
Sand Land PS5 játékszoftver
Sand Land PS5 játékszoftver

Sand Land PS5 játékszoftver (3391892030693)

Márka: BANDAI NAMCO

Bruttó
25 374 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 3391892030693

EAN: 3391892030693

Leírás

ELŐRENDELŐI AJÁNDÉK:
Survivalist Camo Pack DLC:
3 járműskin:
- Jungle Heart camo
- Midnight Leopard camo
- Desert Raptor Camo
(készlet erejéig)

Merülj el egy sivatagi világban, ahol mind az emberek, mind a démonok rendkívüli vízhiánytól szenvednek. Kövesd testközelből, ahogy a Fiend Prince, Beelzebub, Sheriff Rao és a démon Thief elindul egy kalandra, hogy megkeressék a sivatagban mélyén rejtőző, legendás Forrást. A vég csak a kezdet, hiszen a kietlen pusztaságon túl egy titokzatos, új világ vár felfedezésre.

Ebben az akció-RPG-ben egy az Akira Toriyama jegyezte nosztalgikus, szívmelengető világ kel életre, ahol a főszereplő, Beelzebub bőrébe bújhatsz. Zabolázd meg különleges képességeit, és vezesd hősies különceidből álló csapatod, miközben felfedezed a SAND LAND legendás világát. Légy részen, hiszen számos veszély leselkedik rád: a banditák, a vadállatok és a Királyi Sereg között a Forráshoz eljutni nem lesz egyszerű!

Használd a megérzéseidet és a képzelőerődet, hogy tankokat és más járműveket fejlessz hozz létre az alkatrészek gazdag kombinációjával, amelyek segítenek bejárni ezen hatalmas vidéket. Fejleszd a bázisodat egy virágzó várossá a sivatagban útközben megismert emberek segítségével.

 

Jellemzők

INDULJ EGY EPIKUS KALANDRA
Indulj el egy döcögős kalandra, amelyet a Dragon Ball alkotója, Akira Toriyama írt és tervezett. Fedezd fel a játékot átható egyedi művészeti stílust, kövesd a karakterek őrült sagáját, és hagyd, hogy magával ragadjon ez az eredeti történet a barátságról és az igazságosságról.

KALANDOK A HOMOKDŰNÉKEN TÚL
Utazz végig SAND LAND-en és kanyonjain, fedd fel titkait, győzd le ádáz ellenségeit, és készítsd elő az utat a legendás Forráshoz. Fedezd fel a világot, és kutass át minden zegzugot, hogy olyan fontos anyagokat zsákmányolj, amelyek segítségével a csapat egyre nehezebb és nehezebb kihívásoknak nézhet elébe.

JÁRMŰVEK A KÉPZELETEDEN TÚLRÓL
Nyiss meg járműveket, melyeket különféle mechanikus alkatrészekkel fejleszthetsz, beleértve a fegyvereket, a motort és a felfüggesztést. Tervezz és működtess egy hatalmas járműflottát, mint a nagy ágyúkkal felszerelt tankokat, a sivatagi közlekedést segítő motorokat, vagy a Jump-Botokat, amikkel a krátereken átugorva fedezheted fel a kontinens minden négyzetcentiméterét.

A TE FÖLDED, A TE STÍLUSOD
Bújj Belzebub bőrébe, sajátítsd el démoni erejét, és fejleszd harci képességeit a játékstílusodnak megfelelően. Építsd és szabd testre járműveid, beleértve azok a stílusodhoz igazított külsejét! Mentsd meg a Sand Landet a magad módján.

VÁLJ A MEGMENTŐVÉ, MELYRE A VILÁGNAK SZÜKSÉGE VAN
Fejleszd a bázisodat Spino városában, miközben kiépíted kapcsolataidat a város lakóival. Figyeld a város és lehetőségei növekedését, ahogy visszahozod a sivatag száműzött népét. Hallgasd meg kívánságaikat és vágyaikat, és nyiss meg hasznos anyagokat és funkciókat, melyek segítségével újra virágzásnak indíthatod a SAND LAND-et!
 

Adatlap

Korhatár 12 év
Típus Játékszoftver
Platform PlayStation 5
Család Sand Land
Kiadás Standard
Műfaj RPG

Hasonló termékek