Kosár

MSI Prestige 13 AI Evo A1MG-053 13,3
MSI Prestige 13 AI Evo A1MG-053 13,3
MSI Prestige 13 AI Evo A1MG-053 13,3

MSI Prestige 13 AI Evo A1MG-053 13,3"QHD+/Intel Core Ultra 5 125H/32GB/1TB/Int.VGA/Win11/szürke laptop - US KEY (9S7-13Q222-053)

Márka: MSI

Bruttó
473 011 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 9S7-13Q222-053

EAN: 4711377178730

Leírás

Termékleírás

MSI Prestige 13 AI Evo A1M

az Intel® Core™ processzor (Series 1) erejével
Álmodd újra a hatékonyságot a mesterséges intelligenciával. Az ultravékony és ultrakönnyű Prestige 13 AI Evo A1M maximális egyensúlyt biztosít a munka és a magánélet közötti teljesítmény között, amely veled együtt mozog. Az Intel® Evo™ Edition tanúsítvánnyal rendelkező Prestige 13 AI Evo A1M rendkívüli hordozhatóságot és teljesítményt, valamint gyorsabb Wi-Fi 7 vezeték nélküli kapcsolatot kínál bármilyen feladathoz, hogy a mesterséges intelligencia korszakában növelje a termelékenységed szintjét.

Könnyű, elegáns és hordozható
A Prestige 13 AI Evo A1M a tökéletes könnyű laptop utazáshoz, amely maximális hordozhatóságot és produktivitást biztosít. A magnézium-alumíniumötvözetből készült ház ATT (Advanced Thixomolding Technology) technológiával készült. Ez a fejlett gyártási technika optimalizálja a fröccsöntési folyamatot a varratmentes fémtest elérése érdekében, újradefiniálva az erősséget és a tartósságot.

Tiszta fehér (Pure White)
Csillagszürke (Stellar Gray)
MSI ultra light

MSI prestige 13 990g
Új élmény. Az MI erejével.
A Prestige 13 AI Evo A1M a legújabb Intel® Evo™ Edition tanúsítvánnyal rendelkezik, és akár egy Intel® Core™ Ultra 7 155H processzor hajtja, így az intenzív számítások egyszerűnek és hatékonynak tűnnek. A legújabb integrált NPU több munkateherrel is megbirkózik; ez a legjobb választás a hosszan fenntartható, mérsékelt energiaigényű, intenzív alkalmazások AI-programjainak felgyorsítására. Fokozd hatékonyságodat a legerősebb és legmegbízhatóbb teljesítménnyel útközben is.

* A specifikáció típusonként eltérhet.

CPUNPU
CPU
6 P-mag
8 E-mag
2 Low Power E-mag
NPU -val
i
A Wireless újraálmodása
A legújabb Wi-Fi 7 hálózati sebesség több adatot csomagol minden egyes átvitelbe, így jelentősen gyorsabbá teszi azt. A közel 5,8 Gbps-es potenciális maximális adatátviteli sebesség, amely 2,4x gyorsabb, mint a Wi-Fi 6/6E 2,4 Gbps-os sebessége, megkönnyíti a kiváló minőségű videók streamelését, vagy a nagyméretű fájlok letöltését a legjobb hagyományos Wi-Fi technológiánál rövidebb idő alatt, hogy lélegzetelállító sebességgel teljesítse a feladataidat.

*Az elméleti maximális teljesítmény alapján. Vezeték nélküli konfigurációtól függően változhat.

Blazing-fast Wireless


icon AI Engine
Most még okosabb
Az MSI laptopok most még hamarabb és hatékonyabban gyorsítják a munkát és a játékot, mint valaha. Alapfelszereltségük az exkluzív MSI intelligens technológia, amely teljesen új AI funkciókat képes biztosítani, és az automatikus hangolást teljesen új szintre emeli.

*MSI AI Engine egy 2024 elején megjelenő frissítéssel lesz elérhető. *Az interfész és funkció a verzió változattól függ.

MSI AI Engine
Az MSI AI Engine képes felismerni a felhasználói forgatókönyveket, és automatikusan beállítja a hardverbeállításokat a legjobb teljesítmény elérése érdekében. Az egyszerű, mesterséges intelligencia által hangolt módokkal és erőforrásokkal a fontos dolgokra, például az alkotásra, a munkára és a szórakozásra koncentrálhatsz. Az AI Noise Cancellation Pro zajszűrő és a térbeli mikrofontömb (3 mikrofon) beállításának köszönhetően még zajos környezetben is kristálytiszta hangzást élvezhetsz.

Intelligens megbeszélések
Intelligens gaming
Intelligens munka
Intelligens szórakozás

Dinamikus színek. Ragyogóbb ötlet.
Jelenítsd meg alkotásaidat egy élénk OLED-panelen keresztül. A legtisztább feketéket és a legvilágosabb fehéreket produkálja, a nagy kontrasztú színek pedig életre keltik mind a videót, mind a képet. A 16:10 képarány tágasabb munkaterületet és kényelmes vizuális élményt biztosít, különösen a hosszú használat során.

*Opcionális. * A specifikáció modellenként eltérhet.

Stunning Display
Lenyűgöző kijelző

Golden Ratio kijelző
Everything Looks Great

Mobilitás kompromisszumok nélkül
A Prestige 13 AI Evo A1M gépet a mobilitás és a hatékonyság szem előtt tartásával terveztük. Non-stop, útközbeni használatra tervezve: a hosszan kitartó akkumulátornak és a PD gyorstöltés technológiát támogató Thunderbolt™ 4 portnak köszönhetőn a felhasználók bárhol dolgozhatnak.

*A tesztet az MSI végezte 1080p videólejátszás mellett. Teszt konfiguráció: Prestige 13 AI Evo A1M / Intel® Core™ Ultra 7 processzor 155H / 2.8K 60Hz kijelző / 150 cd/m2 fényerősség-szint beállítás / Super akkumulátoros üzemmód. Az akkumulátor élettartama a specifikációktól és a rendszerkonfigurációtól függően eltérő lehet. Az akkumulátor élettartamára vonatkozó adatok belső laboratóriumokból származnak. A tényleges eredmények a szoftververziók, a környezet és a használati feltételek különbségei függvényében változhatnak, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges terméket.

Jelentkezz be a Windows Hello arcfelismeréses vagy ujjlenyomat-érzékelő funkciójával a könnyű és biztonságos élményért.

Biztonságosabb munka bármilyen környezetben
Finom vizuális jelzések, amelyek tudatják, ha valaki mögötted a képernyődet nézi. Tapasztald meg a magas szintű adatvédelmet a Tobii Aware segítségével.t

Fontos a magánéleted
Kapcsold ki a laptop kameráját a webkamera-takaróval, amely a magánszféra és a biztonság érzésével ajándékoz meg.

Portok a hatékonyságodért
A Prestige 13 AI Evo A1M az I/O portok bármelyikének beáldozása nélkül tartja meg ultravékony és könnyű profilját.

Prestige 13 AI Evo A1M IO
microSD
kártyaolvasó
Kensington
zár foglalat
USB 3.2 Type-A
Prestige 13 AI Evo A1M IO
HDMI™ 2.1
(4K@60Hz)
Thunderbolt™ 4 / DP/
USB Type-C (w/ PD 3.0 töltés)
Audio kombinált jack csatlakozó
27W(9V@3A) és akár 65W(20V@3,25A) támogatás a rendszer futása mellett (S0 teljesítmény állapot), Alvó mód (Modern készenléti alacsony fogyasztású tétlen állapot), Hibernálás (S4 teljesítmény állapot), Ki (S5 teljesítmény állapot). Ez a teljes rendszer működésére hatással lehet, hogy alkalmazkodjon a töltés teljesítményéhez. A töltés sebessége eltérhet a rendszer és az akkumulátor állapotának függvényében. MSI PD töltő javasolt.

icon Military-Grade Durability
Biztonságos és biztosított
Az MSI laptopok hatalmas, szigorú teszteken mennek keresztül, hogy a kategóriájukban legjobb laptopokat kínálhassák mindenféle szakember számára. A profi elmékhez és a felfedező szellemhez szabott MSI laptopok támogatnak a szenvedélyeid megvalósításában.

Adatlap

Kijelző felbontás 1920x1200
Kijelző méret 13,3000000
Képátló 33,7800000
CPU gyártó Intel
CPU család Core Ultra 5
CPU típus Intel Core Ultra 5 125H (1,2 GHz, 18 MB)
Memória mennyiség 32
Memória LPDDR5-6400MHz
Háttértár típus SSD PCI-e NVMe
Háttértár méret 1024
VGA típus Intel Arc Graphics
Chipset gyártó Intel
Optikai meghajtó Nincs
WiFi 802.11 7
Bluetooth 5.4
Operációs rendszer Windows 11 Home 64-bit
Operációs rendszer család Windows
USB 3.2 Gen1 1
HDMI ki 1
Thunderbolt 4 2
Jack 3,5mm Van
Memória kártyaolvasó Van
Ujjlenyomat olvasó Van
Kensington zár foglalat Van
TPM Van
Tárolt energia 75
Cellák száma 4
Töltő teljesítmény 65
Alap szín Szürke
Szélesség (max.) 299
Magasság (max.) 16,9000000
Mélység (max.) 210
Nettó súly 0,9900000
Táska kompatibilitás 13" notebook tartó
Billentyűzet világítás Van
Állapot Új

Hasonló termékek