Kosár

Lenovo Tab M11 TB330FU 11
Lenovo Tab M11 TB330FU 11
Lenovo Tab M11 TB330FU 11
Lenovo Tab M11 TB330FU 11
Lenovo Tab M11 TB330FU 11
Lenovo Tab M11 TB330FU 11
Lenovo Tab M11 TB330FU 11
Lenovo Tab M11 TB330FU 11

Lenovo Tab M11 TB330FU 11" 8/128GB zöld Wi-Fi tablet + toll és tok (ZADA0298GR)

Márka: LENOVO

Bruttó
104 979 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: ZADA0298GR

EAN: 197531856333

Leírás

Termékleírás

Játssz jobban, tanulj okosabban
Ultra-éles 1080p streaming 11"-os kijelzőn

Magával ragadó hangzás a Dolby Atmos hangszórókkal

Opcionális Tab toll a rajzoláshoz, jegyzeteléshez és sok máshoz

Nyolcmagos processzor a zavartalan játékhoz és multitaskinghoz

Élethű lejátszás

Fedezd fel a Lenovo Tab M11 táblagépen a mozi élmény világát. Fedezd fel a kristálytiszta streaminget a 11″-os kijelzőn*, a Dolby Atmos által optimalizált négy hangszóróval pedig a fiatal elmék magával ragadó hangzásvilágot fedezhetnek fel. *A Lenovo Tab M11 képátló mérete 11″, a lekerekített sarkok nélkül. A lekerekített sarkok miatt a tényleges képernyőfelület kisebb.

Jegyzetek készítése Lenovo Tab M11 táblagépen választható tollal

Felpörögve

Ajándékozz kiváló teljesítményt a Lenovo Tab M11 tablet MediaTek G88 nyolcmagos processzorával. A kíváncsi és pörgős szelleműek számára tervezett készülék felülmúlja az elvárásokat a zavartalan játékkal, a hibátlan multitaskinggal és a szakadozásmentes streaminggel, valamint a temérdek memóriával és tárhellyel.

Különböző Lenovo Tab M11 táblagépek akkumulátor üzemidővel és opcionális tollal

Egész napos üzemidő

Egész napos szórakozás vár a Lenovo Tab M11 táblagép hosszú üzemidejű akkumulátorával. Koncentrálj az énidődre, miközben kisgyermeked megszakítás nélkül élvezheti a tablet nyújtotta szórakozás élményét az akár 10 órás videolejátszással.

Jegyzetkészítés Lenovo Tab M11 táblagéppel és opcionális tollal

Tanulj okosabban: írj, alkoss, fedezz fel

A Tab M11 táblagép az opcionális Lenovo Tab tollal okosabb tanulást kínál a fiatalok számára. A 4096 nyomásérzékenységi szintnek, a dőlésszög-támogatásnak és a hosszú élettartamú, cserélhető akkumulátornak köszönhetően könnyedén jegyzetelhetsz, firkálhatsz és megannyi mást is csinálhatsz. Az olyan alkalmazások, mint a Nebo, a MyScript® Calculator 2 és a WPS rengeteg lehetőséget kínálnak.

A Lenovo Tab M11 táblagép osztott képernyőjével egyszerre játszhatsz le videót és jegyzetelhetsz a választható tollal

Gyorsabb tanulás

A Lenovo Tab M11 táblagéppel a diákok kevesebb idő alatt többet tanulhatnak és több feladatot oldhatnak meg. Az egymás melletti osztott képernyők és a több ablakos funkciók lehetővé teszik, hogy a tanulás zavartalan és lebilincselő legyen.

Két Lenovo Tab M11 táblagép, amelyek élménnyé varázsolják az olvasást

Magával ragadó olvasás

Merülj bele a történetbe a Tab M11 táblagépen a Lenovo Immersive Reading Mode (Magával ragadó olvasási mód) segítségével, amely hangulatos zenét játszik. A könyv színvilágát színes és egyszínű móddal imitáló Immersive Reading-gel a diákok kellemes szünetet tarthatnak az intenzív tanulásban. Ráadásul a TÜV szemkímélő tanúsítvánnyal rendelkező kijelzővel az olvasást órákon át lehet folytatni, miközben az a szemet is kíméli.

Mesterséges intelligencia (AI) szkennelés a Lenovo Tab M11 táblagépen

Tanulj a kamerák segítségével

A Lenovo Tab M11 táblagép kamerájának köszönhetően a dokumentumok beolvasása gyerekjáték az intelligens szkennernek köszönhetően, amely néhány kattintással azonnal PDF-dokumentummá alakítja a képeket, és feljavítja azokat.

Google Lens használata a Lenovo Tab M11 táblagépen
Keresés a Google Lens alkalmazással

A Google Lens segítségével rákereshetsz arra, amit látsz, gyorsabban végezhetsz el feladatokat, és kapcsolatba léphetsz a téged körülvevő világgal. Fordíts szöveget, kérj segítséget a házi feladathoz, vagy ismerj fel gyorsan termékeket, növényeket és helyeket.

Lenovo Tab M11 táblagép laptop mellé opcionális tollal

Zavartalan együttműködés

Turbózd fel a tanórákat azzal, hogy a Lenovo Freestyle segítségével összekapcsolod a PC-t a Tab M11 táblagéppel. Varázsold tabletedet külső monitorrá, a Tab M11 így egy második képernyővé vagy írópaddá válhat. Ráadásul a Lenovo Freestyle lehetővé teszi a fájlátvitelt a táblagép és a Windows PC között. 

Adatvédelmi beállítások a Lenovo Tab M11 táblagépen

Biztonságos, védett és naprakész

A Lenovo Tab M11 táblagéppel nem kell aggódnod az adatvédelem miatt. Fokozd a digitális biztonságot a kamera- és mikrofonjelzőkkel ellátott Adatvédelmi műszerfal segítségével. Könnyedén kezelheted az adatvédelmi engedélyeket, és a nagyobb nyugalmad érdekében folyamatosan értesülhetsz az eszközök aktív állapotáról. Emellett élvezheted az Android 14 és Android 15 operációs rendszer frissítéseit, valamint a biztonsági javításokat 2028 januárjáig.

Google Kids Space a Lenovo Tab M11 táblagépen
Segítsd gyermekeidet a felfedezésben, az alkotásban és a fejlődésben

A Lenovo táblagépeken a Google Kids Space segíti a gyerekeket a felfedezésben, az alkotásban és a fejlődésben egy minőségi tartalomkönyvtárral, valamint ajánlásokkal, amelyekkel a gyerekek új és érdekes módon fedezhetik fel a legújabb érdekességeket. A Family Link alkalmazásban található szülői felügyelet segítségével saját készülékedről felügyelheted gyermeked szórakozását a tartalmak kezelésével és a képernyőidő korlátozásának beállításával.

Két Lenovo Tab M11 tablet kiemelkedő strapabírással
Ahol a stílus és a strapabíróság találkozik

A Lenovo Tab M11 táblagép igényes, strapabíró kialakítással és letisztult kéttónusú külsővel rendelkezik. A víz- és porálló tulajdonságokkal büszkélkedő táblagépet úgy tervezték, hogy minden diák hátizsákját túlélje. Vékony és könnyű szerkezete révén könnyen hordozható, miközben színvonalas esztétikával gazdagít minden tanulási eszköztárat.

Adatlap

WiFi 802.11 ac
Bluetooth 5.1
Szélesség (max.) 255,2600000
Magasság (max.) 166,3100000
Mélység (max.) 7,1500000
Nettó súly 0,4650000
Háttértár méret 128
Operációs rendszer Android 13
Magok száma 8
Kijelző felbontás 1920x1200
Kijelző típus IPS
CPU típus MediaTek Helio G88 (2x 2.0GHz + 6x 1.8GHz)
Előlapi kamera felbontás 8
Hátlapi kamera felbontás 8
GPS Van
Fejhallgató csatlakozó Van
Giroszkóp Van
Gyorsulásmérő Van
Fényérzékelő Van
Elektromos töltés 7040
Képátló 27,9400000
Kijelző méret 11
USB Type-C Van
Érintőceruza Van
Hangszóró modulok száma 4
Hátlapi kamerák mennyisége 1
Belső memória 8
Alap szín Zöld

Hasonló termékek