Kosár

SKC AVA3 65

SKC AVA3 65" interaktív képernyő, WordWall 3 Pro Edukációs, felhő alapú szoftvercsomaggal (SKCAVA365)

Márka: SKC-AVA

Bruttó
716 606 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: SKCAVA365

EAN:

Leírás

A WordWall3 felhő alapú nemzetközi online tananyag adatbázis keretszoftver bemutatása

Napjainkban elengedhetetlen követelmény a pedagógusok számára, az új információs technikák és eszközök, illetve szoftverek használatának elsajátítása. A legújabb technológia - a projektor nélküli - aktív felületű interaktív érintőképernyő, amely valóban nagyon jó lehetőséget biztosít mind az oktatók és diákok számára, hogy szimuláció útján, vizuálisan is információt szerezhessenek környezetükről, illetve, interaktív módon tudjanak részt venni az oktatási folyamatokban. A legmodernebb oktatás és mérési rendszer elválaszthatatlan eleme a mobil okos eszközök bevonása, használata is.

 

Természetesen a legmodernebb prezentációs eszközök önmagukban nem elegendőek ahhoz, hogy a tanulók figyelmét lekössék, ehhez másra is szükség van.

 

A tananyagfejlesztők az elmúlt években számos hasznos és látványos fejlesztést végeztek, amit a tanórákon nagy sikerrel használnak már a pedagógusok is. Szükség volt azonban arra is, hogy létrejöhessen egy olyan virtuális közösség is, ahol az oktatók egymás között, ingyenesen és később tovább szerkeszthető formában megoszthassák az elkészített oktatási anyagaikat. Ahogy a víz is utat tör magának és az internet sem szab országhatárokat, a 2006-tól elérhető WordWall alkalmazás számos európai országban is elterjedhetett, melynek tananyagai egymás között korlátozás nélkül megoszthatóak és továbbszerkeszthetőek lettek. Ahogy a pedagógus társadalom a digitális stratégiának köszönhetően folyamatosan fejlődött, a WordWall fejlesztői is tartották a lépést, hiszen 2017 januárjától a korábban regisztrált közösséget felhő alapú rendszerbe integrálták, a már elkészített tananyagokkal együtt. Ennek köszönhetően már nem csak egyedi manuális szavazó egységekkel, hanem platform független - úgynevezett mobil okos - eszközökkel is bevonhatóak lettek a tanulók az órai munkába, eredmény kimutatással, s a játékos vetélkedők lefolytatásával együtt. Fontos megemlítenünk, hogy ennek eredményeképpen nem csak zárt, IP alapú tantermi mérési rendszert, hanem a feladatsorok által generált weblink segítségével (e-learning módban) távoli részvevők is tudják követni a képernyőn megjelenő információkat. A résztvevők szavazatait a pedagógus a jelenlévők válaszaival együtt begyűjtheti, elemezheti, digitálisan elmentheti, vagy exportálhatja.

 

Tehát a WordWall3 szoftver segítségével - az érintőképernyőn megjelenő tartalmat szabadon megoszthatják a hallgatók eszközein, legyen szó notebookról, asztali számítógépről, tabletről avagy okos telefonról, a felhő alapú megoldásnak köszönhetően pedig telepítés nélkül csatlakozhatnak a kliens eszközök, így bármely platformon használható. Miután hazánkban sincs még teljes vezeték nélküli internetes lefedettség a tantermekben, a gyártó asztali alkalmazást is ad a csomaghoz. (internet elérés esetén elő kapcsolatot létesít a felhő alapú regisztrált fiókkal) Az érintőképernyő beépített számítógépére szabadon telepíthető WordWall 3.5 asztali alkalmazás segítségével pedig a pedagógusok internet nélküli – úgynevezett offline - üzemmódban is létrehozhatnak tananyagokat, amit az érintőképernyővel megjeleníthetnek. Amennyiben egy hétköznapi, otthonainkban is használható vezeték nélküli routert is csatlakoztatnak a beépített számítógéphez, az IP szám segítségével ugyanúgy, mint az internetes kapcsolat esetén, szabadon megoszthatnak tananyagokat és feladatokat a hallgatók okos eszközein. Jelenleg 21 nyelven állítható és 33 féle űrlap sablon kitöltésével van lehetőség arra, hogy pillanatok alatt látványos animációkat készítsenek az oktatók, de a fejlesztések az internetes verziófrissítéssel természetesen folyamatosan tovább bővülnek.

 

WordWall3 szoftvercsomag tulajdonságai:

 

Szoftver csomag neve:

WordWall3 kit

Örökös licence, minimum 5 év frissítéssel:

Igen

Feladatsor/activity generáló űrlap sablonok száma:

33 féle, animációkkal

Nemzetközi tananyag adatbázis:

Magyar + 20 nyelv

Asztali alkalmazás elérhető a csomagban:

Igen, WordWall3.5

Elérhető nyelvek száma:

Magyar + 20 nyelv

Szoftverbe integrált internetes képkereső:

Igen

IP alapú mérési rendszer elérhető (IP):

Igen

Felhő alapú mérési rendszer elérhető (e-learning):

Igen

Mérési adatok exportálása elérhető (Excel, CSV):

Igen

Okos eszköz / tablet kliens kompatibilitás:

Teljes, telepítés nélküli

Felhő alapú elérés a csomagban:

Igen, WordWall3

Tartozék fehértábla szoftver a csomagban:

Igen, WordWall2

Adatlap

USB 2.0 be 4
Nettó súly 60
Kijelző felbontás 1920x1080
Kijelző fényerő 380
Kijelző kontraszt 4000:1
Kijelző betekintési szög 178° / 178°
Kijelző válaszidő 5
Készenléti fogyasztás 1
Üzemi fogyasztás 198
Hangszóró Van
HDMI be 3
D-Sub be 1
Panel típus Touchscreen
Kijelző méret 65
Általános Van
Egyéb csatlakozók Component
Család 65"