Leltár miatt zárva. Nyitás: 2024.01.08

Kosár

The SIMS 4 Growing Together PC játékszoftver
The SIMS 4 Growing Together PC játékszoftver
The SIMS 4 Growing Together PC játékszoftver
The SIMS 4 Growing Together PC játékszoftver
The SIMS 4 Growing Together PC játékszoftver

The SIMS 4 Growing Together PC játékszoftver (1132133)

Márka: ELECTRONIC ARTS

Bruttó
6 990 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 1132133

EAN: 5030930124977

Leírás

The Sims™ 4 Growing Together kiegészítő csomag

Erősítsd meg a családi kötelékeket, szerezz barátokat vagy ellenségeket, és fedezd fel Simjeid legvalódibb énjét a The Sims™ 4 Growing Together kiegészítő csomaggal!* Simjeid viszonya a körülöttük lévőkhöz – a családtagoktól azokig a Simekig, akikkel csak most ismerkedtek meg – folyamatosan változik. A tervezett események, mint például az ottalvós bulik, illetve a váratlan mérföldkövek, ahogyan a hirtelen jövő kapuzárási pánik, egyaránt formálják Simjeidet és azok kapcsolatait.

 

TARTÓS HATÁS
A kulcsfontosságú döntések és mérföldkövek segítenek meghatározni, hogy milyenek lesznek Simjeid. Oldd fel és változtasd meg a Simjeid egész élete során megjelenő személyiségjegyeket, miközben megbirkóznak a kapuzárási pánikkal, befogadják házukba családtagjaikat stb. Önmagunk megismerése egy életre szóló folyamat.
 

TÁRSADALMI DINAMIKA
Néha a Simek spontán módon egymásra találnak. Lehet, hogy Simed természetes módon megtalálja a közösségi összhangot egy másik Simmel, akivel egy buliban ismerkedik meg, ahogyan persze konfliktusba is keveredhet vele. Mostantól a Simed beállításai határozzák meg, hogy mely Simekkel kompatibilis a közösségben, és mely Simekből válik nagyobb eséllyel ellenség.
 

CSALÁDI KÖTELÉKEK
Az egymással rokon Simek közötti kötelékek fontosak és összetettek. Közös életük során drámai fordulatokban lesz részük, lehetőségük nyílik az együttműködésre is, ami hatással lesz a család fejlődésére, továbbá a Simek családtagjaikkal fennálló kapcsolatára.
 

CSALÁDOKNAK TÖKÉLETES
Az óceánöböl partján található San Sequoia egykor kis halászfalu volt, de nyüzsgő várossá nőtte ki magát. Csendes külvárosokkal, nyüzsgő szabadidőközponttal, összetartó közösséggel és még egy befolyásos helyi családdal – a Robles családdal – is rendelkezik.

 

 

Adatlap

Típus Játékszoftver
Platform PC

Hasonló termékek