Kosár

Thrustmaster 2960815 Joystick T16000M Space SIM duo stick Hotas joystick
Thrustmaster 2960815 Joystick T16000M Space SIM duo stick Hotas joystick
Thrustmaster 2960815 Joystick T16000M Space SIM duo stick Hotas joystick
Thrustmaster 2960815 Joystick T16000M Space SIM duo stick Hotas joystick

Thrustmaster 2960815 Joystick T16000M Space SIM duo stick Hotas joystick (2960815)

Márka: THRUSTMASTER

Bruttó
50 368 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 2960815

EAN: 3362932915300

Leírás

A Thrustmaster T.16000M FCS Space Sim Duo kettő Thrustmaster T.16000M FCS joystickot ötvöz, hogy a játékosok egyszerre játszhassanak mind a két kezükkel és így fantasztikus szimulációs élményt élhessenek át. Verekedd át magad az aszteroidamezőkön, menekülj az ellenfelek elől és találd el sebészi pontossággal a célpontokat a Thrustmaster precíz technológiájának köszönhetően, mely extrém pontos mozgást garantál komoly közelharcok és manőverek közben is! A kétkezes T.16000M FCS Space Sim Duo lehetővé teszi, hogy a játékosok, egyszerre használják a jobb és bal kezüket is.
 

  • A T.16000M FCS Space Sim Duo a Thrustmaster exkluzív H.E.A.R.T technológiáját használja: a Hall Effect Accurate Technology mágneses szenzorai a joystickon találhatóak és semmihez nem hasonlítható pontossággal működnek.

  • Az összesen 32 akciógombnak (16 joystickonként) és a 24 (12 az alapon) Braille stílusú könnyen felismerhető gombnak köszönhetően a játékosoknak egyszer sem kell elvenni a kezüket a joystickról játék közben. Az akciók és manőverek könnyebbé válnak így, a virtuális valóságban is.

  • A T.16000M FCS Space Sim Duo tökéletesen kétkezes! A három cserélhető elem garantálja, hogy a joystickot a bal-és jobbkezesek is be tudják maguknak állítani az összes PC játékban.

  • Optimalizált ergonómia: a széles kéztámasz és súlyozott alap biztosítják az optimális kényelmet és továbbfejlesztett stabilitást akár komoly manőverek és közelharcok során is.

  • A T.A.R.G.E.T szoftverrel minden játékhoz külön betölthetsz és létrehozhatsz egyéni gombkiosztás profilokat.

 

 

A Thrustmaster büszkén mutatja be a T.16000M FCS Space Sim Duo-t, két Thrustmaster T.16000M FCS joystick kombinációjáttökéletesen kétkezes használat a fantasztikus űrszimulációs élményért!

Doboz tartalma: kettő Thrustmaster T.16000M FCS joystick, kettő cserélhető hüvelykujj támasz, kettő cserélhető mutatóujj támasz, használati útmutató és fogyasztói termékszavatossági információ.

 

 

Thrustmaster H.E.A.R.T technológia, soha nem tapasztalt pontosságot nyújt.

A botkormányban található 3D mágneses szenzoroknak köszönhetően a Thrustmaster H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology nagyfokú pontossággal ruházza fel a T.16000M FCS-t:

  • A pontosság szintje 256-szor jobb, mint más jelenleg elérhető eszköz esetében.
  • A botkormányban található csavarvonalas rugó (2.8 mm-es átmérőjű) erős, lineáris és sima ellenállást biztosít.

Továbbá a mágnesek súrlódásmentes működést garantálnak. Így az eszközt sokáig lehet használni és a pontossága sem csökken.

 

 

Tökéletesen kétkezes joystickok!

A T.16000M FCS Space Sim Duo-t, úgy tervezték, hogy egyszerre lehessen a bal és jobb kézzel is használni.

A jobb –és balkezes játékosok is ugyanúgy vezethetik az űrhajójukat: mindkét kézben egy-egy joystickkal az összes kompatibilis PC játékban.

 

 

Többféle irányító az optimális szimulációs élményért

A T.16000M FCS Space Sim Duo kettő T.16000M FCS joystickból áll, melyeken egyenként 16 akciógomb található, ezekből 12 Braille stílusú könnyen felismerhető gombbal:

  • 12 az alapon és 4 a botkormányon található
  • Többirányú nézetváltó kapcsoló (8 irány)

A switch” váltás gomb segítségével tudják a játékosok az alapon található 12 gombot bal vagy jobbkezes helyzetbe állítani.

 

T.A.R.G.E.T *** korszerű programozó szoftver PC-én: programozz be akár 256 gombot a Thrustmaster Repülés Szimulációs Termékcsaláddal

Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor szoftver: használd egyéb Trustmaster eszközzel együttesen (USB eszközként ismeri fel) és töltsd be vagy akár hozz létre minden játékhoz külön egyéni gombkiosztás profilt.

Szabd magadra a profiljaidat, hogy a legtöbbet hozhasd ki a Thrustmaster repülés irányítókból és oszd meg a Thrustmaster közösséggel.

*** Ingyenesen letölthető a http://support.thrustmaster.com weboldalról.

 

Thrustmaster korszerű Repülés Szimulációs Termékcsalád

A termékek a repülés szimulációs termékcsalád tagjait képezik, melyek egymást kiegészítve használhatók: a teljes termékcsalád a következőkből áll: FCS joystickok, TFRP * oldalkormány és MFD* (Multi-Functional Display) pilótafülke panelek. Ezek a kiegészítők a T.A.R.G.E.T*** korszerű programozó szoftverrel-el is kompatibilisek.

* Külön kapható.

*** Ingyenesen letölthető a http://support.thrustmaster.com weboldalról.


A csomag a következőket tartalmazza:
2 × T.16000M FCS Joystick
2 × tartalék hüvelykujj-tartó
2 × tartalék mutatóujj-tartó
Használati utasítás

Adatlap

Alap szín Fekete
Egyéb szín Narancssárga
Egyéb Kétkezes kialakítás
Gombok száma 32
Vezetékes Van
PC Van

Hasonló termékek