Leltár miatt zárva. Nyitás: 2024.01.08

Kosár

Thrustmaster F/A-18C Hornet Hotas Add-on joystick
Thrustmaster F/A-18C Hornet Hotas Add-on joystick
Thrustmaster F/A-18C Hornet Hotas Add-on joystick
Thrustmaster F/A-18C Hornet Hotas Add-on joystick
Thrustmaster F/A-18C Hornet Hotas Add-on joystick

Thrustmaster F/A-18C Hornet Hotas Add-on joystick (2960812)

Márka: THRUSTMASTER

Bruttó
67 747 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 2960812

EAN: 3362932915270

Leírás

A termék kiegészítő, önállóan nem használható!

?

?   ?   ?   ?

VALÓSÁGHŰ

 

A termék a F/A-18C Hornet™ repülőgép irányítókar 1:1 arányú pontos mása, a Boeing hivatalosan engedélyezte és ha ez nem lenne elég, ipari célra használt alapanyagokból készül, garantálva a maximum élettartamot.
A fém szerkezetet az eredeti vadász repülő irányítókar ihlette, aminek köszönhetően a játékélmény soha nem volt ennyire magával ragadó. Most már semmi nem akadályoz meg abban, hogy valóra váltsad az álmod és te magad is pilóta legyél.

 

SOKOLDALÚ

 

A 19 akciógomb mindegyike, mint például a teljesen élethű 2 állású ravasz és az F/A-18C Hornet™ HOTAS Add-On Grip többi változatos funkciója, mind azt a cél szolgálják, hogy meghódítsd a levegőt és könyörtelen földi támadásokat indíts az összes szimulációs játékon belül.
A termék azok a játékosok számára is tökéletes választás, akik űrhajós vagy régi stílusú repülős játékot szeretnének kipróbálni.

 

100%-BAN MŰKÖDIK A DCS WORLD*-BEN

 

Tökéletes módon használható a Digital Combat Simulator*-ban az F/A-18C modul segítségével. Garantáltan élvezni fogod a mindent felülmúló repülés élményt, köszönhetően a kényelmes kialakításnak.
“Ha az F/A-18C Hornet géppel repülsz a DCS-ben és a legjobb szimulációs élményre vágysz, akkor ne habozz, hanem vedd a kezedbe a joystick irányítását.”
— Matt Wagner

 

 

TELJESEN KOMPATIBILIS

 

Az F/A-18C Hornet™ HOTAS Add-On Grip a Thrustmaster joystick alapokkal használható.
Ha a régi stílusú repülés szerelmese vagy, használd az irányítókart a HOTAS Cougar* alappal. Ha a modernebb verziót kedveled, akkor az F/A-18C Hornet™ HOTAS Add-On Grip használatát a HOTAS Warthog* alappal javasoljuk (* külön kapható).

 

Adatlap

Alap szín Fekete
Gombok száma 19
Vezetékes Van
PC Van

Hasonló termékek