Kosár

Tracer Digital Pro USB fekete kondenzációs mikrofon POP szűrővel
Tracer Digital Pro USB fekete kondenzációs mikrofon POP szűrővel
Tracer Digital Pro USB fekete kondenzációs mikrofon POP szűrővel
Tracer Digital Pro USB fekete kondenzációs mikrofon POP szűrővel
Tracer Digital Pro USB fekete kondenzációs mikrofon POP szűrővel

Tracer Digital Pro USB fekete kondenzációs mikrofon POP szűrővel (TRAMIC46419)

Márka: TRACER

Bruttó
11 755 Ft
13 804 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: TRAMIC46419

EAN: 5907512864272

Leírás

Videoblogger vagy? Felveszi saját dalait vagy filmjeit? Ha igen, ez a mikrofon tökéletes az Ön számára! Készítse el saját mini stúdióját otthon a Tracer Digital USB PRO mikrofonnal. A Tracer eszköz egy kiváló minőségű kondenzátor mikrofon, amelyet a feltörekvő streamereknek, YouTube-osoknak és saját podcastokat készítőknek szántak. A részletekre való odafigyelésnek, a szilárd felépítésnek és a legmagasabb osztályú anyagok felhasználásának köszönhetően termékünk órákon át tartó üzemidővel is tartós és megbízható. Mindez az elegáns dizájnnal kombinálva teszi ezt a mikrofont nemcsak kiváló minőségű felvételek készítéséhez tökéletessé, hanem sérülésálló és elegáns megjelenésű is, ami minden felhasználó számára nagyon fontos.

Rögzítsen profiként
Élvezze a tökéletes hangzást a precíz kardioid hangrögzítési jellemzőkkel rendelkező mikrofonnak köszönhetően. A készülék a legtöbb hangot közvetlenül elölről rögzíti. Ez a megoldás lehetővé teszi a mikrofon hátuljáról érkező hangok csökkentését. A Tracer Digital mikrofon tökéletes streaminghez, podcastokhoz, szinkronizáláshoz és akusztikus zenéhez.

Zajmentes felvételek
A nagy sávszélességnek és az aktív zajcsökkentő rendszernek köszönhetően a regisztrált hang tiszta és torzításmentes lesz. A készülékben használt POP szűrő hatékonyan csökkenti a robbanásveszélyes mássalhangzókat, szélhangokat és egyéb nem kívánt interferenciákat. A Tracer Digital mikrofon tökéletes mind a beszéd, mind a hangszerek kiváló minőségben történő rögzítésére, interferencia és zaj nélkül. A készülék tökéletes lesz zene rögzítésére, konferenciákra, chatekre és online játékkommunikációra.

Hatékony és felhasználóbarát
A Tracer Digital mikrofon kosárfogantyús állvánnyal rendelkezik, amely biztonságos, rezgés- és kilengési mentes használatot tesz lehetővé. A dőlésszög állíthatósága - akár 135 fok - lehetővé teszi az optimális szög megtalálását, amely lehetővé teszi a hangszín vagy a hangszer tökéletes megjelenítését.

Gyors USB csatlakozás
A digitális USB-kimenet és az automatikus telepítés hihetetlenül egyszerűvé teszi a csatlakoztatást és a használatát. Mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a Tracer Digital Pro mikrofont a számítógéphez az USB-porton keresztül, és néhány másodperc múlva már élvezheti a készülékben rejlő lehetőségeket. Nincs szükség további illesztőprogramokra, és egy 1,5 m-es kábel kényelmes csatlakozást biztosít minden USB-porttal rendelkező eszközhöz.

Kapcsolódási technológia Vezetékes
Csatlakozófelület USB
Impedancia 2200 Ohm
Érzékenység 45 dB
Frekvencia 20 - 20000 Hz
Zajszűrő technológia Igen
Egyéb jellemzők
  • Nagy membrán
  • POP szűrő
  • Állvány kosárfogantyúval
  • Állítható dőlésszög
Termék szín Fekete
Kábel hosszúság 1.5 m
Szélesség 13 cm
Magasság 27 cm
Hosszúság / Mélység 7 cm
Csomag tartalma Mikrofon, POP szűrő, Állvány, Használati útmutató
Anyag Műanyag

Adatlap

Formátum Streaming/Podcasting mikrofon
USB Van
Alap szín Fekete
Kábel hosszúság 150

Hasonló termékek