Kosár

Western Digital 3,5

Western Digital 3,5" 2000GB belső SATAIII 5400RPM 64MB RED PLUS WD20EFPX winchester 3 év (WD20EFPX)

Márka: WESTERN DIGITAL

Bruttó
37 440 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: WD20EFPX

EAN: wd20efpx-68c4tn0

Leírás

Termékleírás

 

Erőteljes belső merevlemezek, amelyeket teljesítményre, megbízhatóságra és energiahatékonyságra terveztek kis és közepes NAS-környezetekben.

A WD Red Plus belső merevlemezeket úgy tervezték, hogy kezeljék a nagy teljesítményű felhasználások, valamint a kis- és közepes üzleti NAS-környezetek munkaterhelését. A WD Red Plus meghajtók biztosítják azt a sebességet és kapacitást, amely az egyre nagyobb mennyiségű adat tárolásához, védelméhez és megosztásához szükséges közepes méretű RAID-optimalizált NAS-rendszerekben, fokozott energiahatékonyság mellett.

NAS-ra hangolva a NASware™ segítségével
A Western Digital exkluzív NASware™ technológiája finomhangolja a meghajtóparamétereket, hogy azok megfeleljenek a NAS-rendszer munkaterhelésének, ami növeli a teljesítményt és a megbízhatóságot.

Folyamatos működésre tervezve
Mivel a NAS rendszer mindig be van kapcsolva, elengedhetetlen a megbízható meghajtó. A WD Red Plus merevlemezeket a hét minden napján, 24 órában működő rendszerekhez tervezték, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy megbízhatóan hozzáférhetnek adataikhoz.

Megbízható kompatibilitás szempontjából tesztelve
A Western Digital a NAS-rendszergyártók széles skálájával áll partnerségre a kiterjedt tesztelés érdekében, hogy biztosítsa a legtöbb NAS-házzal való kompatibilitást.

Alacsonyabb TCO-ra optimalizálva
A WD Red Plus meghajtókat úgy tervezték, hogy kevesebb energiát használjanak (a korábbi modellekhez képest) és hűvösebben működjenek, ami csökkenti a működési költségeket és segít csökkenteni a hőt a termikusan veszélyeztetett NAS dobozokban.

Erőteljes teljesítmény érdekében
Annak ellenére, hogy kevesebb energiát használnak, a meghajtók bőséges sávszélességgel rendelkeznek a többmeghajtós NAS-rendszerek vegyes teljesítményigényeinek kezelésére.

Kiegyensúlyozott a fokozott megbízhatóság érdekében
A nem megfelelően kiegyensúlyozott merevlemezek túlzott rezgést és zajt okozhatnak a többmeghajtós rendszerekben, ami csökkentheti a merevlemez élettartamát és idővel a teljesítményt. Továbbfejlesztett kétsíkú egyensúlyszabályozási technológiánk jelentősen javítja az egyensúlyt, és növeli a hajtás általános teljesítményét és megbízhatóságát.

 

Asztali meghajtók és WD Red® Plus
Fontos, hogy olyan meghajtót válasszunk, amely kifejezetten a RAID-optimalizált NAS-rendszerekhez készült, hogy biztosítsa az optimális teljesítményt és megőrizze értékes adatait. A NAS-hoz való merevlemez kiválasztásakor vegye figyelembe a következőket:

  • Kompatibilitás: Az asztali meghajtókkal ellentétben a WD Red Plus merevlemezeket kifejezetten NAS-hoz tervezték és tesztelték, és tartalmazzák a NASware™ technológiát, amely finomhangolja a meghajtóparamétereket a NAS-rendszer munkaterheléséhez az optimális teljesítmény érdekében.
  • Megbízhatóság: Az asztali meghajtókat általában nem a mindig bekapcsolt NAS-környezet igényeihez tervezték. A WD Red Plus merevlemezeket úgy tervezték, hogy a nagy intenzitású, 24x7 többfelhasználós NAS-környezetekben előforduló nehéz körülmények között is működjenek.
  • RAID Ready: A WD Red merevlemezeket RAID hiba-helyreállítási vezérléssel tervezték, hogy csökkentsék a többrekeszes NAS-rendszerek meghibásodását, ellentétben a legtöbb általános használatra konfigurált asztali meghajtóval.
  • Zaj- és rezgésvédelem: Az önálló működésre tervezett asztali meghajtók általában alig vagy egyáltalán nem nyújtanak védelmet a többmeghajtós rendszerekben jelenlévő zaj és rezgés ellen. A WD Red merevlemezek forgási vibrációs (RV) érzékelőket tartalmaznak, amelyek előre jelzik és proaktívan ellensúlyozzák a többrekeszes NAS-rendszerekben gyakran előforduló megnövekedett rezgés okozta zavarokat.

Adatlap

Háttértár méret 2000
Háttértár fordulatszám 5400
Termék osztály WD Red Plus
Formátum 3,5"
Belső cache 64
Dual Port Nincs
Energiatakarékos Van
Hot Plug Nincs
Gamer Nincs
Serial ATA 1 Nincs
Serial ATA 2 Nincs
Serial ATA 3 Van
IDE Nincs
Család WD Red Plus
SAS 3G Nincs
SAS 6G Nincs
Fata Nincs
Fibre Channel Nincs
Raid Van
Audio-Video Nincs
MAC Nincs
Katonai teszt Nincs
SAS 12G Nincs

Hasonló termékek