Kosár

Asus Vivobook X1504ZA-BQ854 15,6
Asus Vivobook X1504ZA-BQ854 15,6
Asus Vivobook X1504ZA-BQ854 15,6
Asus Vivobook X1504ZA-BQ854 15,6
Asus Vivobook X1504ZA-BQ854 15,6
Asus Vivobook X1504ZA-BQ854 15,6
Asus Vivobook X1504ZA-BQ854 15,6
Asus Vivobook X1504ZA-BQ854 15,6
Asus Vivobook X1504ZA-BQ854 15,6
Asus Vivobook X1504ZA-BQ854 15,6
Asus Vivobook X1504ZA-BQ854 15,6

Asus Vivobook X1504ZA-BQ854 15,6"FHD/Intel Core i3-1215U/8GB/512GB/Int.VGA/kék laptop (X1504ZA-BQ854)

Márka: ASUS

Bruttó
173 187 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: X1504ZA-BQ854

EAN: 4711387371343

Leírás

Termékleírás

 

Legyen mindennap a Te napod
Tedd különlegessé a mindennapos feladatokat a Vivobook 15 géppel, amely nélkülözhetetlen eszközöd ahhoz, hogy egyszerűbben végezz a dolgaiddal, bárhol is járj. 180° -ban kihajtható zsanérjával és fizikai webkamera takarójával tökéletesen felhasználóbarát is egyben. Az ASUS Antimicrobial Guard Plus megvédi a gyakran érintett felületeket a káros baktériumoktól, megóvva ezzel az egészségedet. Tedd élvezetessé minden napodat a Vivobook 15 géppel!

 

Teljesítmény ugrásra készen
A Vivobook 15 géppel mindig készen állsz egy hétköznapi feladatra, legyen az munka, játék vagy akár szórakozás. Bármit is kell elérned, mindig bőséges teljesítmény áll ugrásra készen az akár 12. generációs Intel® Core™ processzorral, 8GB gyors memóriával, 512GB gyors SSD tárhellyel és átfogó vezeték nélküli csatlakoztathatósággal: az akár WiFi 6 segítségével szempillantás alatt tölthetsz be online tartalmakat.

 

Tölts sebesen
A Vivobook 15 által támogatott gyorstöltés technológiával akár 60%-os kapacitásra tudod feltölteni mindössze 49 perc alatt3, így gyorsabban kelhetsz útra, mint valaha!

 

Világosan kimagasló kijelző
A Vivobook 15 csodásan tiszta képi megjelenítést biztosít a háromoldali, keskeny kávás NanoEdge?kijelzővel. A széles betekintési szögek még középponton kívüli megtekintés esetén is kiváló minőséget biztosítanak, a TÜV Rheinland szemkímélő tanúsítványa pedig alacsony kékfényszintet garantál, ami csökkenti a szem megerőltetésének kockázatát a hosszú képernyő előtt töltött idő során.

 

Egy új perspektíva a laptopok hangrendszerében
A professzionális hangmegoldásokat kínáló Dirac hangszakértőinek segítségével tervezett hangrendszer a leginkább magával ragadó, legtisztább és legkiegyensúlyozottabb hangélményt nyújtja, amit valaha hallottál PC-n, laptopon vagy táblagépen. Minden elképzelhetőnél szélesebb hangskálát kapsz, ami laptopod teljes hangpotenciálját kiaknázza.

 

Helyezd magasabb szintre audioélményedet
Az ASUS Audio Booster egyedülálló hangalgoritmusokat használ a hangerő akár 1,5-szörösére növelése érdekében, amivel magasabb szintre emeli az élményt.

 

Válaszd ki a hozzád illő színt
A Vivobook 15 fedele különleges, domború logós címkét is kapott, és három szemet gyönyörködtető szín közül választhatsz: bájos Quiet Blue, Cool Silver vagy hangulatos Terra Cotta - csak válaszd ki a kedvencedet! Elég vékony ahhoz, hogy bármilyen hátizsákban elférjen, és elég könnyű ahhoz, hogy egy kézzel könnyen hordozható legyen.

 

ASUS ErgoSense billentyűzet, kényelmes gépelési élmény
A te kényelmed számunkra a legfontosabb. Ezért az ASUS ErgoSense billentyűzet hihetetlenül kellemes tapintású, az optimális rugózást és utat pedig finomra hangolt pontossággal számítottuk ki. Tapasztald meg az ErgoSense billentyűzetet, és hamarosan azon kapod magad, hogy milyen könnyedén végzed a munkádat.

 

Optimális kattintási arány: Tökéletességre tervezve
Egy billentyűzet érzete a leütési erő és az érintési erő közötti kritikus aránytól függ. A leütési erő akkor keletkezik, amikor egy billentyűgombot lenyomsz, és eléri azt a maximális erőt, amelyet a billentyű alsó gumiboltozata behajlás nélkül elvisel. Az érintési erő akkor keletkezik, amikor egy billentyűgomb feneke eléri az áramköri lapot, ami egy elektronikus jelet vált ki, amely válaszul a billentyűnek megfelelő műveletet generál. A legtermészetesebb billentyű-érzet elérése érdekében az ASUS billentyűzet szakértői tudományos alapon határozták meg, hogy az optimális ergonomikus kattintási arány egy billentyűre vonatkoztatva 45-60%. Ezeket az erőket pontosan kimérték, majd az ASUS által tervezett, a billentyűk alatt található gumiboltozatok segítségével finomhangolták.

 

99%-ig gátolja a COVID-19, influenzavírusok és baktériumok szaporodását*
Az ASUS Antimicrobial Guard Plus védőbevonatot a laptop gyakran érintett részei kapták a higiénia érdekében. Ez a technológia egy sűrűbb bevonatot* használ, amely vírus- és baktériumgátló. Tudományosan igazolt — az ISO 2170210 és 2219611 szabvány szerint, — hogy 99%-nál nagyobb hatékonysággal gátolja a vírusok és a baktériumok szaporodását egy 24 órás időszakban4. A vizsgálathoz használt foltok SARS-CoV-2 (COVID-19), H3N2 (Influenza A) és E. coli baktériumot tartalmaztak.
* ISO 21702 tesztek COVID-19, H3N2, H1N1 vonatkozásában, és ISO 22196 tesztek Staphylococcus és E. coli vonatkozásában.
* A bevonatokat az US FIFRA és az EU BPR is jóváhagyta.

 

Vírus- és baktériumgátlás
Mindennapi életünkben mindenütt ott vannak a vírusok és a baktériumok. Az Antimicrobial Guard Plus minden burokkal rendelkező vírust és baktériumot (számos vírus- és baktériumtípus legkülső rétegét) gátol a védett részek felületén. Az ISO 21702 szerinti vizsgálat azt mutatja, hogy képes meggátolni a SARS-CoV-2 (COVID-19), H1N1, H3N2 (Influenza A) vírusok, illetve a káros baktériumok szaporodását.

 

Fizikai webkamera takaró
A Vivobook 15 komolyan veszi a magánéletedet és a biztonságodat. A beépített webkamera-takaró egyszerűen a webkamerára csúsztatható, hogy azonnal védje a magánéletedet a fürkésző szemekkel és a zavaró tényezőkkel szemben.

 

Szélesre nyitva a megosztáshoz
A Vivobook 15 precíziós tervezésű, lapos zsanérral rendelkezik, amely megkönnyíti a tartalmak megosztását másokkal, vagy a közös munkát egy asztal körüli csoporttal.

 

Minden részletében tökéletes
A Vivobook 15 mindenkor kapcsolatban tart átfogó I/O port kínálatával. Egy 1. generációs USB 3.2 Type-C port, két 1. generációs USB 3.2 Type-A port, USB 2.0 port, HDMI® kimenet és kombinált audio jack - amelyekkel egyszerűen csatlakoztathatod összes meglévő perifériádat, kijelződet és projektorodat.

 

A világ legszigorúbb vizsgálatának alávetett laptop amerikai katonai szintű tartóssággal
Az ASUS laptopokat rendkívüli strapabíróságra tervezzük, ezáltal megfelelnek a szigorú amerikai MIL-STD-810H katonai szabványnak, 12 szigorú tesztelési módszernek és 26 kemény vizsgálati eljárásnak alávetve — meghaladva az iparági szabványokat. Az eredmény egy olyan termékcsalád, amely a megbízhatóságáról és tartósságáról ismert. Ezek a tényezők természetüknél fogva a hosszú élettartamot és ezáltal a fenntarthatóságot is elősegítik, így nyugodtan dolgozhatsz, utazhatsz vagy pihenhetsz abban a tudatban, hogy ASUS laptopod készen áll a világra — ma és a jövőben egyaránt.

 

Továbbfejlesztett AI zajszűrő audio technológia
A kivételes távmunka- és videókonferencia-élmény biztosítása érdekében AI zajszűrő technológiával rendelkezik, amely gépi tanulást alkalmaz a nem kívánt zajok emberi beszédtől való elszigetelése érdekében. Ez a technológia segít kiszűrni a környezeti zajokat a csoportos konferenciahívások optimális minősége érdekében. A MyASUS alkalmazás ASUS AI zajszűrő mikrofon funkciója kiszűri a környezeti zajt, így hallani fogsz mindent, amit mások mondanak.
Próbáld ki a demót, hogy megtapasztald a hihetetlen különbséget, amit az AI zajszűrési technológia el tud érni különböző környezetekben.
Az ASUS AI zajszűrés megtapasztalásához nyomd meg a Play gombot
Kapcsold be a készülék hangrendszerét, hogy halld a különbséget.

 

Konferenciahívások több lehetőséggel
A konferenciahívások lehetnek egy- és több előadósak, amikor az emberek egy laptop körül gyűlnek össze, hangjuk azonban különböző irányokból érkezik. A MyASUS alkalmazásban bekapcsolható továbbfejlesztett rendszerrel észleli és optimalizálja az egy irányból vagy az összes irányból érkező hangokat - ezzel csúcsminőségű hangzást biztosítva a konferenciahívások során.

 

Egy előadós konferenciahívás
Az egy előadós konferenciahívás mód ki tudja szűrni a zajt és más hangokat, és gondoskodik róla, hogy csak a laptop előtti hang legyen hallható. Amikor Célzott hangszórókövetés módba kapcsolsz, akár az új beszélőket is célba tudja venni és követi egy 180°-os ívben, ezzel ideálissá téve a funkciót nagy csoportok és egyének beszédének rögzítéséhez egyaránt.

 

Több előadós konferenciahívás
A több előadós konferenciahívás mód kiszűri a környezeti zajokat, miközben azonosítja a többféle hangot minden irányból és távolságból, így minden hang tisztábban hallhatóvá válik.

 

Kimagasló webkamera hatás – ASUS 3DNR
Az ASUS 3D-s zajcsökkentő technológia (3DNR) jelentősen tisztább webkamera képet eredményez a tisztább konferenciahívások érdekében.

 

Igazán személyre szabott munkamenet
A MyASUS ASUS alkalmazások és eszközök praktikus gyűjteményének ad helyet, amelyek segítségével többet hozhatsz ki laptopodból.‏ A GlideX eszközökön keresztüli képernyőmegosztást tesz lehetővé. A ScreenXpert segít az alkalmazás-ablakokat az ASUS számítógépedhez csatlakoztatott kijelzők között kezelni, teljes körű irányítást biztosítva munkameneted felett!

 

 

Adatlap

Kijelző felbontás 1920x1080
Kijelző méret 15,6000000
Képátló 39,6200000
Kijelző fényerő 250
CPU gyártó Intel
CPU család Core i3
CPU típus Intel Core i3-1215U (3,3 GHz, 10 MB)
Memória mennyiség 8
Memória DDR4
Háttértár típus SSD PCI-e NVMe
Háttértár méret 512
WiFi 802.11 ax
Bluetooth 5.3
USB 2.0 ki 1
USB 3.2 Gen1 2
USB-C 3.2 be 1
HDMI ki 1
Jack 3,5mm Van
Technológia Li-ion
Tárolt energia 42
Cellák száma 3
Alap szín Kék
Szélesség (max.) 359,7000000
Magasság (max.) 17,9000000
Mélység (max.) 232,5000000
Nettó súly 1,7000000
Táska kompatibilitás 15,6" notebook táska
Mikrofon Van
Billentyűzet világítás Van
Üzleti laptop Van
Állapot Új
Hangszóró Sonic Master
Memória kártyaolvasó Nincs
TPM Van
HDD leejtés védelem Nincs
Kensington zár foglalat Nincs
Távirányító Nincs
Chipset gyártó Intel
Gamer Nincs
Numerikus billentyűzet Van
WiDi Nincs
Érintőkijelző Nincs
Leválasztható érintőkijelző Nincs
Touch bar Nincs
2 in 1 laptop Nincs
Ultrabook Nincs
Üzleti laptop Nincs

Hasonló termékek