Kosár

ASUS ZenBook UX3404VA-M9043W 14,5
ASUS ZenBook UX3404VA-M9043W 14,5
ASUS ZenBook UX3404VA-M9043W 14,5
ASUS ZenBook UX3404VA-M9043W 14,5
ASUS ZenBook UX3404VA-M9043W 14,5
ASUS ZenBook UX3404VA-M9043W 14,5

ASUS ZenBook UX3404VA-M9043W 14,5"WQXGA+/Intel Core i7-13700H/16GB/1TB/Int.VGA/Win11/bézs laptop (UX3404VA-M9043W)

Márka: ASUS

Bruttó
535 792 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: UX3404VA-M9043W

EAN: 4711387254462

Leírás

Termékleírás

 

Erőteljes. Hordozható. Hihetetlen.
Helyezd mozgásban lévő életed sziklaszilárd alapra az új Zenbook 14X OLED géppel. Ez az új környezetbarát karcsú és könnyű laptop homokkő bézs árnyalatban kapható, különleges új, kerámiához hasonló bevonattal a fedélen, vagy békés esőszürke színben. Benne az egyik legújabb, 13. generációs Intel® Core™ H-Sorozatú CPU dolgozik 16GB-nyi gyors LPDDR5 memóriával és egy 1TB-os PCIe® 4.0 SSD-vel. Mindezt egy nagyobb, 14,5 colos 16:10 2,8K 120Hz OLED HDR NanoEdge kijelző, Intel grafikus vezérlő és hosszabban kitartó 70Wh-os akkumulátor egészíti ki. A Zenbook 14X OLED többet kínál — minden módon!

 

Színek, amelyek illenek hozzád
Két kifinomult új szín a tökéletes Zenbook élményedért.

 

Környezetbarát kerámia hatású borítás
A homokkő bézs bevonat egy vadonatúj plazmaszórásos keramizáló technológiát5 használ, hogy kerámiához hasonló, 8H keménységű borítást képezzen,6 amely taszítja az ujjlenyomatot, és ellenálló a fakulással illetve a kopással szemben. Ez a környezetbarát eljárás halogénmentes, és kevesebb mérgező kibocsátással jár, kisebb környezeti terhelés mellett védve az alumíniumot.

 

Kompakt, ugyanakkor erős
Hogy minden szempontból a legjobbat adja neked, a Zenbook 14X OLED kompromisszumoktól mentes teljesítményt nyújt egy kompakt, karcsú és könnyű kivitelben, erőteljes, hosszan kitartó akkumulátorral. Bármivel bárhol képes megbirkózni!

 

Felturbózott teljesítmény ASUS IceCool technológiával
A fejlett ASUS IceCool hűtőrendszer teljes irányítást biztosít számodra a teljesítmény és a ventilátorzaj közötti egyensúly felett. A Teljesítmény mód maximálisra kapcsolja a ventilátor sebességét, hogy a CPU leadhassa csúcsteljesítményét. A Suttogás mód hűvös és csendes energiatakarékos működést biztosít, míg a Standard mód intelligensen optimalizálja az összes paramétert a napi feladatokhoz.

 

Szüntelen kitartás
A Zenbook 14X OLED megszabadít a konnektoroktól. Hosszan kitartó 70Wh-os akkumulátorával a teljes munkanapon át hatékony maradhatsz, a gyorstöltő technológiának köszönhetően pedig gyorsan feltöltheted.

 

Kényelmes csatlakozás
A Zenbook 14X OLED-et minden olyan I/O porttal elláttuk, amelyekre legújabb készülékeid és perifériás eszközeid egyszerű csatlakoztatásához szükséged lehet. A legújabb ultragyors Thunderbolt™ 4 USB-C® portok támogatják a gyorstöltést, a 4K UHD külső kijelzőket és az akár 40Gbps sebességű adatátvitelt, emellett HDMI® 2.1 port és USB 3.2 Gen 2 Type-A port segíti a munkádat. A kényelmes kombinált audio jack gondoskodik a kommunikációról és az audio I/O portokról.

 

Törd át a hangkorlátot
Az egyedülálló audio minőségért az ASUS Laptop Zenbook 14X OLED a Harman Kardon szakértő hangmérnökei által tanúsított sztereó hangrendszert használ. Erőteljes, magával ragadó hangot közvetít, amely kristálytiszta.
A magával ragadó Dolby Atmos® technológia minden oldalról körbeölelő hangzással segít elmerülni kedvenc szórakozásaidban, lélegzetelállító hanghűséget kölcsönözve a zenének, filmeknek vagy tévéműsoroknak.

 

AI kamera és audiorendszer
Vedd vissza az irányítást a megbeszélések felett innovatív kamerarendszerünkkel és az ASUS AI zajszűrő hangtechnológiával, amely új algoritmusokkal teszi még hatékonyabbá a konferenciahívásokat.

 

Online megbeszélés során tapasztalt legjobb élmény
Az ASUS AiSense kamera gondoskodik róla, hogy mindig a legjobb arcodat mutasd a virtuális konferenciák során.

 

Hallj és hallasd magad tisztán
A kétirányú AI zajszűrés egy masszív, mélytanulási adatbázist hív segítségül a háttérzaj csökkentéséhez a mikrofon és az audioeszközök számára.

 

Neked tervezve
Mi mindent megteszünk azért, hogy könnyebb és örömtelibb legyen a munka vagy a szórakozás.

 

Tökéletes élénkség és színárnyalat!
A környező megvilágításhoz igazodó színszenzor automatikusan a környezeti változásokhoz igazítja a fényerőt és a színhőmérsékletet.

 

Jelenléted valós idejű követése
Az AI-rásegítésű kamera és szenzor érzékeli jelenlétedet, illetve, hogy figyelsz-e, ezzel zökkenőmentes interakciót biztosítva laptopoddal.

 

Feloldás, azonnal
Az FHD infravörös (IR) kamera gondoskodik róla, hogy laptopodat gyorsan és biztonságosan feloldhasd. Egy adaptív homályosító (dimmelő) funkció segítségével elsötétíti a képernyődet, amikor épp máshová nézel!

 

Egyszerű megosztás és alkotás
Élvezd az egyszerű megosztást a 180° -ban kihajtható zsanérral. Tökéletes választás a legújabb ASUS Pen 2.0-val

 

ErgoSense billentyűzet, kényelmes gépelési élmény
Az ASUS ErgoSense billentyűzet hihetetlenül kellemes tapintású, az optimális rugózást és utat pedig finomra hangolt pontossággal számítottuk ki.

 

Gyors adatbevitel
A számok egyszerű beütése érdekében az érintőpad az ASUS NumberPad 2.018,19 virtuális numerikus billentyűzetet is magában foglalja.

 

A Földnek készült. Neked készült.
Az ASUS elkötelezett a fenntarthatóbb jövő felé való haladás mellett. A Zenbook 14X OLED fenntartható anyagokat tartalmaz a termékben és annak csomagolásában. A legjobb ökocímkék és megfelelőségek, köztük az EPEAT Silver, az ENERGY STAR® és a RoHS, bizonyítják elkötelezettségünket a Föld védelme és a fenntarthatóság iránt.

 

A világ legszigorúbb vizsgálatának alávetett laptop amerikai katonai szintű tartóssággal
Az ASUS laptopokat rendkívüli strapabíróságra tervezzük, ezáltal megfelelnek a szigorú amerikai MIL-STD-810H katonai szabványnak, 12 szigorú tesztelési módszernek és 26 kemény vizsgálati eljárásnak alávetve — meghaladva az iparági szabványokat. Az eredmény egy olyan termékcsalád, amely a megbízhatóságáról és tartósságáról híres. Ezek a tényezők természetüknél fogva a hosszú élettartamot és ezáltal a fenntarthatóságot is elősegítik, így nyugodtan dolgozhatsz, utazhatsz vagy pihenhetsz abban a tudatban, hogy ASUS laptopod készen áll a való világra — ma és a jövőben egyaránt.

 

Valóban személyre szabható munkafolyamat
A MyASUS ASUS alkalmazások és eszközök praktikus gyűjteményének ad helyet, amelyek segítségével többet hozhatsz ki laptopodból.‏ A GlideX egy hathatós eszközökön keresztüli képernyőmegosztást lehetővé tevő megoldás. A ScreenXpert segít az alkalmazás-ablakokat az ASUS számítógépedhez csatlakoztatott kijelzők között kezelni, teljes körű irányítást biztosítva munkameneted felett!

 

MyASUS
A MyASUS könnyű hozzáférést biztosít az ASUS alkalmazásokhoz, melyeket rendszered fenntartására, szoftvereid frissítésére, PC-d teljesítményének optimalizálására és arra terveztünk, hogy felvedd a kapcsolatot az ASUS-szal értékesítés utáni támogatás esetén.

 

GlideX
A GlideX egy eszközök közötti képernyőmegosztó megoldás, amely vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolatokat használ, hogy nagyobb és jobb teret biztosítson a munkához és a játékhoz. A GlideX egy szempillantás alatt optimalizálja a munkafolyamatodat!

 

ScreenXpert ASUS PC-k számára
A ScreenXpert ASUS PC-k számára — amelyet letölthetsz a Microsoft áruházból, vagy megtalálhatsz géped Start menüjében — segít az alkalmazásablakaidat az ASUS számítógépedhez csatlakoztatott több kijelző között kezelni, ezáltal tökéletes irányítást biztosítva munkameneted felett!

 

 

Adatlap

Alap szín Bézs
Kijelző felbontás 2880x1800
Kijelző méret 14,5000000
Képátló 36,8300000
Panel típus OLED
CPU gyártó Intel
CPU család Core i7
CPU típus Intel Core i7-13700H (5 GHz, 24MB)
Memória mennyiség 16
Memória LPDDR5
Háttértár típus SSD PCI-e NVMe
Háttértár méret 1024
VGA típus Intel Iris Xe
Chipset gyártó Intel
Optikai meghajtó Nincs
WiFi 802.11 ax
Bluetooth 5.3
Operációs rendszer Windows 11 Home 64-bit
Operációs rendszer család Windows
USB 3.2 Gen2 1
HDMI ki 1
Thunderbolt 4 2
Jack 3,5mm Van
TPM Van
Technológia Li-ion
Tárolt energia 70
Töltő teljesítmény 90
Szélesség (max.) 321,8000000
Magasság (max.) 16,9000000
Mélység (max.) 225,6000000
Nettó súly 1,5600000
Billentyűzet Magyar
Billentyűzet világítás Van
Állapot Új
Érintőkijelző Nincs
Érintőkijelző 360°-ban kihajtható Nincs
Leválasztható érintőkijelző Nincs
Kijelző fényerő 400
MSATA Foglalat Nincs
M.2 foglalat Nincs
Felbontás 2
Gyorsulásmérő Nincs
Memória kártyaolvasó Nincs
HDD leejtés védelem Nincs
Mikrofon Van
Távirányító Nincs
Numerikus billentyűzet Nincs
Touch bar Nincs
WiDi Nincs
Gamer Nincs
2 in 1 laptop Nincs
Ultrabook Nincs
Üzleti laptop Nincs
Hangszóró Harman Kardon

Hasonló termékek