Kosár

Axagon STND-M telefon és tablet állvány
Axagon STND-M telefon és tablet állvány
Axagon STND-M telefon és tablet állvány
Axagon STND-M telefon és tablet állvány
Axagon STND-M telefon és tablet állvány

Axagon STND-M telefon és tablet állvány (STND-M)

Márka: AXAGON

Bruttó
5 575 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: STND-M

EAN: 8595247906687

Leírás

Termékleírás

 

Az AXAGON STND-M összecsukható állvány segít a telefon vagy a táblagép szemmel tartásában. Az állvány univerzálisan használható a 4" és 10.5" közötti készülékekhez. Az állvány dőlésszögének beállítása az ön kívánságai szerint öt állítható pozíciót tesz lehetővé, mind a telefon / táblagép vízszintes, mind függőleges tájolásában.

Az alap kiváló minőségű és erős alumíniumból készült, és csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a nem kívánt mozgásokat. Ugyanakkor védi a készülék felületét és az állvány alatti felületet. Ezek a tulajdonságok tökéletes stabilitást garantálnak okostelefonja vagy táblagépe számára.

A kompakt méreteknek és az állványt összehajtott zsebméretű helyzetben rögzítő mágneseknek köszönhetően az állvány kényelmesen hordozható. Az állvány elegáns kialakítása szépen kiegészíti az íróasztalát. Ugyanakkor a praktikusságot is előtérbe helyezték a gyártásánál.

Az állvány a telefon megtámasztására szolgáló, megemelt, kihajtható tartókkal van ellátva, ami lehetővé teszi a készülék töltését függőleges tájolásban is.

Adatlap

Típus Asztali tartó
Asztali állvány Van
Alap szín alumínium
Anyag alumínium
Szélesség (max.) 70
Magasság (max.) 130
Mélység (max.) 8

Hasonló termékek