Kosár

Berlinger Haus BH/7057 Metallic Line Burgundy Edition 13 részes edénykészlet

Berlinger Haus BH/7057 Metallic Line Burgundy Edition 13 részes edénykészlet (BH/7057)

Márka: BERLINGER HAUS

Bruttó
39 311 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: BH/7057

EAN: 5999108428531

Leírás

• Anyaga: kovácsolt alumínium
• A szett tartalma:
• Serpenyő O20*4,5 cm 1,0L
• Serpenyő levehető nyéllel O24*4,8 cm 1,7L
• Lábas fedővel O20*10 cm 2,5L
• Lábas fedővel O24*12 cm 4,1L
• 3 db műanyag fedél
• 4 db konyhai eszköz - merőkanál, habverő, fordítólapát, fölöző kanál     
• Színe: burgundi

Termék részletek

A 13 részes edénykészlet egy elegáns és praktikus választás a modern konyhákba. A Metallic Line Burgundy Edition termékcsalád tagjaként a kovácsolt alumínium edények nem csak stílusosak, de hosszú élettartammal és kiváló teljesítménnyel rendelkeznek. A készlet tartalma mindent magában foglal, amire szüksége lehet a főzés során, így időt és energiát spórolhat meg.

Főbb tulajdonságok és előnyök

Anyag

Az edények kovácsolt alumíniumból készültek, amely hőeloszlása egyenletes és hosszú élettartamot biztosít. A készlet ellenáll a karcolásoknak és a deformálódásnak, így hosszú távon is megőrzik stílusos kinézetüket.

Szett tartalma

Az 1,0 literes serpenyő ideális kisebb adagokhoz, míg a 1,7 literes serpenyő levehető nyéllel rendelkezik, így könnyen tárolható és tisztítható. Az 2,5 literes lábas fedővel biztosítja, hogy az ételek gyorsabban elkészüljenek, míg a 4,1 literes lábas ideális nagyobb adagokhoz. A 3 db műanyag fedél és 4 db konyhai eszköz pedig még kényelmesebbé teszik a főzést.

Szín

A burgundi színű edények eleganciát és stílust sugároznak a konyhában. Az egységes színkoncepció lehetővé teszi, hogy harmonikusan összehangolja a BerlingerHaus többi termékével.

Bevonat

Az edények 3 rétegű márvány bevonattal vannak ellátva, amely megakadályozza az ételek odatapadását és könnyen tisztítható. A környezetbarát PFOA, LEAD, és cadmiummentes bevonat biztonságos használatot garantál.

Fogantyú

Az ergonomikus puha tapintású nyél kényelmes fogást biztosít, így a főzés még élvezetesebbé válik.

Talp

A turbinás indukciós talp 35% energiát takarít meg, így nem csak időt, de pénzt is spórolhat meg a főzés során.

Hőálló fedő

A hőálló üveg fedővel mindig láthatja az ételek elkészülését, így elkerülheti a túlfőzést és biztonságosan használhatja az edényeket.

A Metallic Line Burgundy Edition edénykészlet elegáns, környezetbarát és kiváló minőségű, így tökéletes választás minden háztartás számára. Próbálja ki Ön is, és élvezze a könnyű és stílusos főzést ezzel a remek szettel!

Adatlap

Anyag alumínium
Alap szín Burgundi
Típus Edény készlet
Edény űrtartalma 0

Hasonló termékek