Kosár

Deerma TJ200 száraz-nedves porszívó
Deerma TJ200 száraz-nedves porszívó
Deerma TJ200 száraz-nedves porszívó
Deerma TJ200 száraz-nedves porszívó
Deerma TJ200 száraz-nedves porszívó

Deerma TJ200 száraz-nedves porszívó (TJ200)

Márka: DEERMA

Bruttó
29 678 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: TJ200

EAN: 6955578033827

Leírás

Deerma TJ200 - ragyogó tisztaságot biztosít
A Deerma porszívójával hatékonyan kitakaríthat az otthonában, hiszen a száraz szennyeződések mellett a kiömlött folyadékokkal is megbírkózik! A készülék egy erős, 33.000 rpm-es motorral lett felszerelve, a 4 rétegű szűrőrendszer pedig hatékonyan megszabadítja otthonát a szennyeződésektől és a különböző allergénektől. A porszívó kapcsolója lábbal működtethető, ami kényelmet nyújt takarítás közben, emellett pedig több cserélhető fej is tartozik a készülékhez, melyekkel az otthona minden sarkát megtisztíthatja.


Bármilyen szennyeződéssel megküzd
A porszívó a száraz és nedves szennyeződésekkel is jól elbánik! Legyen az por, morzsa, ételmaradék, ketchup folt vagy kiömlött tej, ezzel a készülékkel mindet feltakaríthatja!


 Győzze le a szennyeződéseket! 
A porszívó 18.000 Pa-os szívóerősséggel és 800 W-os motorral rendelkezik, aminek köszönhetően a készülék bármilyen szennyeződéssel megbírkózik és ragyogóan tisztává varázsolja az otthonát!


 Különböző fejek az alapos takarításért
A porszívóhoz többfajta cserélhető fej is tartozik, amikkel még könnyebb és kellemesebb lesz a takarítás. A lapos, nedvszívó kefe fej hatékonyan feltakarítja a kiömlött ételeket, a hagyományos kefe fej pedig könnyedén megbírkózik a szennyeződésekkel és akár vizes és száraz padlón is használhatja! A szűkített fej a nehezen elérhető helyekhez és az egyenetlen felületekhez alkalmas. A segítségével a kanapé mélyedéseit, a billentyűzetet és a szűk sarkokat is egyszerűen elérheti. A szögletes kefe fejjel pedig könnyedén letakaríthatja a port és a szennyeződéseket például a monitorról.


Szárítóként is használható
A porszívót szárítóként is használhatja! Gyorsan és kényelmesen felszáríthatja vele a vizes padlót, így többé nem kell azon aggódnia, hogy a családtagjai lábnyomokat hagynak a frissen mosott padlón! Ezzel a funkcióval pedig még a házi kedvence bundáját is megszáríthatja.                                              


Élvezze a nagy tartály előnyeit
A portartály 6 literes, így nem kell sokszor kiürítenie! Könnyedén kiszedheti a porszívóból, majd kiürítheti és kimoshatja. A készülék jelezni fog, hogyha a tartály már majdnem megtelik és ki kell ürítenie!


Takarítson kényelmesen
A porszívó alumínium csöve hihetetlenül könnyű, rozsdamentes és változtatható a hosszúsága (54 és 82 cm között). A készülék 4 görgővel lett felszerelve, a kábele pedig 5 méter hosszú, aminek köszönhetően könnyedén és kényelmesen mozgathatja takarítás közben.


 Gondoskodjon a tisztaságról és az egészségéről is!
A 4 rétegű szűrőrendszer nem csak a lakása tisztaságát biztosítja, hanem az Ön egészségéről is gondoskodik, így könnyedén por- és allergénmentes környezetet biztosíthat az otthonában!


Kényelemre tervezve
A készülék könnyű, strapabíró ABS műanyagból készült, így kényelmes a használata. A praktikus, lábbal működtethető kapcsolóval egyszerűen be- és kikapcsolhatja, anélkül, hogy le kellenne hajolnia! A cserélhető fejeket hozzácsatolhatja a porszívóhoz, így mindig kéznél lesznek, de nem fogják Önt zavarni a takarítás során.

Tulajdonságok

  • Teljesítmény    800W
  • Súly    5,07kg
  • Szívóerő    18kPa
  • Zajszint    <89dB
  • Méret    306x290x536mm
  • Víztartály űrtartalma    3.5L
  • Portartály űrtartalma    6L

Adatlap

Típus Porzsáknélküli porszívó
Tisztítás típusa Száraz + Nedves
Portároló típusa Hibrid
Energia ellátás Hálózati
Teljesítmény 800
Zajszint 89
Alap szín Fehér
Tartály űrtartalma 6
Szívóteljesítmény 18000
Kábel hosszúság 500
Egyéb szín Szürke

Hasonló termékek