Kosár

Iris KT-017-GY szürke 19db-os konyhai eszköz készlet

Iris KT-017-GY szürke 19db-os konyhai eszköz készlet (KT-017-GY)

Márka: IRIS

Bruttó
10 009 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: KT-017-GY

EAN: 5999004691763

Leírás

Termékleírás

Üdvözöljük az Iris KT-017-GY szürke 19 db-os konyhai eszköz készlet világában, ahol a kiváló minőség és a funkcionalitás találkozik. Ez a teljes körű konyhai eszközkészlet minden otthon konyhájának elengedhetetlen része, és segít a hatékonyabb és örömtelibb főzésben és ételkészítésben.

Jellemzők és előnyök:

1. Sokoldalú készlet: A 19 darabos készlet minden olyan eszközt tartalmaz, amire szüksége lehet a konyhában, beleértve késeket, kanalakat és még sok mást.

2. Stílusos design: A szürke színű eszközök modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a konyhának, és jól illeszkednek bármilyen konyhai berendezéshez.

3. Ergonomikus fogantyúk: Az ergonomikus fogantyúk kényelmes fogást biztosítanak és könnyebbé teszik az eszközök használatát.

4. Könnyű tisztíthatóság: Az eszközök könnyen tisztíthatók kézzel vagy mosogatógépben.

5. Mindenre felkészülve: Legyen szó szeletelésről, aprításról, keverésről vagy sütésről, ez a készlet minden konyhai feladathoz megfelelő eszközt biztosít.

Ha szeretné felfrissíteni konyhai felszerelését és könnyebbé tenni a főzést, az Iris KT-017-GY szürke 19 db-os konyhai eszköz készlet tökéletes választás az Ön számára. Ne habozzon, próbálja ki ma, és tapasztalja meg a konyhai munka hatékonyságának és örömének növekedését!

Adatlap

Típus Kés

Hasonló termékek