Kosár

Sencor SRM 1000SS inox-fekete rizsfőző
Sencor SRM 1000SS inox-fekete rizsfőző
Sencor SRM 1000SS inox-fekete rizsfőző
Sencor SRM 1000SS inox-fekete rizsfőző
Sencor SRM 1000SS inox-fekete rizsfőző
Sencor SRM 1000SS inox-fekete rizsfőző
Sencor SRM 1000SS inox-fekete rizsfőző

Sencor SRM 1000SS inox-fekete rizsfőző (41005051)

Márka: SENCOR

Bruttó
10 436 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 41005051

EAN: 8590669197699

Leírás

SRM 1000SS RIZSFŐZŐ

A Sencor SRM 1000SS egy speciális elektromos főzőedény rizs készítésére. Bármilyen típusú rizs elkészítésére kiválóan alkalmas a normál fehér rizstől, a különleges sushi rizsig. A készülék a gőz segítségével készíti el a rizst, a készülék tetején kialakított nyíláson távozik a felesleges mennyiségű pára. A rizsfőző akár 400 W teljesítményt is elérheti, az kapacitása pedig 1,0 liter, amely kb. 800 g rizs elkészítésére alkalmas. A speciális belső kialakításnak köszönhetően az étel nem tapad le, így könnyen és egyszerűen kivehető és tisztítható. A rizsfőző folyamat végeztével a készülék automatikusan egy melegen tartó üzemmódba kapcsol, mellyel akár 6 órán keresztül is melegen tartható az elkészült rizs.

ÍZESÍTSE KEDVÉRE A RIZST 

Vigyen újdonságot a rizs főzési szokásához, lépjen egy következő szintet. A rizs ízét könnyen hozzáigazíthatja az ízlelőbimbókhoz. Nincs szüksége másra, mint különböző fűszerekre, gyógynövényekre vagy szárított gyümölcsökre. Próbálja ki a currypor a szegfűszeg esetleg az ánizs kombinációját. Ha szereti az édes ízeket akkor használjon fahéjat, szárított almát vagy narancsot.

MENNYI RIZS KÉSZÍTHETŐ EL EGYSZERRE? 

Az 1,0 liter űrtartalom lehetővé teszi 800 g rizs főzését egy ciklusban. Ez elegendő mennyiség egy nagyon éhes család számára. A rizst jó minőségű, nem tapadó felületű főzőedényben készítheti el, amely egyenletesen felmelegíti mindkét oldalát. Az edény falának kialakítása biztosítja, hogy a rizs nem tapad össze vagy ég le főzés közben, valamint így a karbantartása is egyszerű.

ENNÉL EGYSZERŰBBEN NEM IS FŐZHETNE RIZST

A rizsfőzőben való főzés mindössze pár percet vesz igénybe, így szinte bárki meg tudja csinálni. Csak be kell tartani a víz és a rizs arányára vonatkozó ajánlásokat és akkor minden a legnagyobb rendben lesz.  A 30 perces főzési időt a COOK gomb megnyomásával indíthatja el. A főzési folyamat befejeztével a rizsfőző intelligens kialakításának köszönhetően automata módon átvált KEEP WARM üzemmódban azaz az elkészült rizst akár 6 órán keresztül megfelelő hőmérsékleten tartja. A jobb íz érdekében az elkészült rizst hagyja kb. 15 percig pihenni az edényben.

PRAKTIKUS, KOMPAKT KIALAKÍTÁS

Mint minden Sencor márkájú rizsfőzőnek, ennek a készüléknek is van egy üvegtetője, aminek köszönhetően csak a felesleges gőz távozik a főzés során. A könnyebb mozgathatóság érdekében mindkét oldalon fogantyúk kerültek elhelyezésre. A praktikus csúszásmentes lábak biztosítják az abszolút stabilitást.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát. A rizsfőző fel lett szerelve túlmelegedés elleni védelemmel, a víz elforrás elleni védelmével és a készülék automatikusan kikapcsol a főzési folyamat befejeztével.

CSOMAG TARTALMA

  • Rizsfőző készülék
  • Nyomásszeleppel ellátott edzett üvegfedő
  • Speciális rizs kanál
  • Rizs és víz mérőkanál

Adatlap

Anyag Nemesacél
Alap szín Inox
Egyéb szín Fekete
Szélesség (max.) 270
Magasság (max.) 225
Mélység (max.) 230
Kijelző Van
Típus Rizsfőző
Súly 1,7000000
Automatikus kikapcsolás Van
Habverő Nincs
Dagasztó Nincs
Teljesítmény 400
Csúszásgátló lábak Van
Edény űrtartalma 1
Felület színezése Többszínű

Hasonló termékek