Kosár

TOO KT-149-O 500ml-es duplafalú, kerek műanyag pohár
TOO KT-149-O 500ml-es duplafalú, kerek műanyag pohár

TOO KT-149-O 500ml-es duplafalú, kerek műanyag pohár (KT-149-O)

Márka: TOO

Bruttó
808 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: KT-149-O

EAN: 5999004694054

Leírás

Termékleírás

Engedje meg, hogy bemutassuk a kényelem és a stílus új szintjét a TOO KT-149-O 500 ml-es duplafalú, kerek műanyag pohárral. Ez a lenyűgöző pohár tökéletes választás mind az otthoni, mind az irodai használatra, és kiemelkedő minőséget és funkcionalitást kínál.

Kiemelkedő jellemzők:

1. Duplafalú design: A duplafalú szerkezet kiváló hőszigetelést biztosít, így melegen vagy hidegen tarthatja az italait hosszabb ideig anélkül, hogy megérintené a külső falát.

2. Tökéletes méret: A 500 ml-es űrtartalom elegendő helyet biztosít egy italnak, így ideális választás kávéhoz, teához, jeges italokhoz vagy más frissítőkhöz.

3. Kényelmes kialakítás: Az ergonomikus kerek forma könnyen illeszkedik a kézbe, így kényelmesen élvezheti az italát bárhol és bármikor.

4. Tartós anyag: A műanyagból készült pohár tartós és könnyen tisztítható, ideális választás mindennapos használatra.

5. Sokoldalúság: Ideális választás otthoni, irodai vagy utazó használatra, hogy mindig friss és ízletes italokat élvezhessen.

6. Stílusos megjelenés: A modern és elegáns design stílusos kiegészítővé teszi a konyhát vagy az irodát.

Ha szeretné élvezni az italok hosszantartó frissességét és ízét, a TOO KT-149-O 500 ml-es duplafalú, kerek műanyag pohár tökéletes választás az Ön számára. Ne hagyja ki ezt az innovatív és kényelmes megoldást!

Adatlap

Típus Műanyag pohár
Űrtartalom 0,5

Hasonló termékek