Kosár

TOO KT-39-S 26 cm-es nyeles szűrő
TOO KT-39-S 26 cm-es nyeles szűrő

TOO KT-39-S 26 cm-es nyeles szűrő (KT-39-S)

Márka: TOO

Bruttó
1 011 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: KT-39-S

EAN: 5999004692357

Leírás

Termékleírás

Üdvözöljük a TOO KT-39-S 26 cm-es nyeles szűrő világában, ahol a kiváló minőség és a praktikum találkozik. Ez a robusztus és sokoldalú szűrő ideális választás minden konyhai feladathoz, és megkönnyíti az ételkészítést és főzést.

Jellemzők és előnyök:

1. Kiváló minőség: A TOO KT-39-S szűrő tartós rozsdamentes acélból készült, amely hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt garantál.

2. Méret: 26 cm-es átmérőjével ez a szűrő elegendő helyet biztosít a nagyobb adagokhoz is, ideális választás levesek, tészták vagy zöldségek szűréséhez.

3. Kényelmes nyeles kialakítás: A praktikus nyél segítségével könnyedén és biztonságosan kezelheti a szűrőt, minimalizálva a forró folyadékokba való érintkezés kockázatát.

4. Finom szűrés: Az apró lyukakkal rendelkező szűrő finom és hatékony szűrést biztosít, így megszabadítva az ételt a felesleges folyadéktól vagy részecskéktől.

5. Sokoldalúság: Ideális választás levesek, tészták, húsok vagy zöldségek szűréséhez, valamint a joghurt vagy más folyékony ételek készítéséhez.

6. Könnyen tisztítható: A rozsdamentes acél anyagnak köszönhetően a szűrő könnyen tisztítható kézzel vagy mosogatógépben.

Ha szeretné egyszerűsíteni a főzési folyamatot és élvezni a kiváló minőségű szűrés előnyeit, a TOO KT-39-S 26 cm-es nyeles szűrő tökéletes választás az Ön számára. Próbálja ki ma, és fedezze fel a konyhai munka könnyedségét és hatékonyságát!

Adatlap

Típus Szűrő nyéllel
Szélesség (max.) 260

Hasonló termékek