Kosár

Edifier HECATE G35 fekete gamer headset
Edifier HECATE G35 fekete gamer headset
Edifier HECATE G35 fekete gamer headset
Edifier HECATE G35 fekete gamer headset
Edifier HECATE G35 fekete gamer headset

Edifier HECATE G35 fekete gamer headset (G35 BLACK)

Márka: EDIFIER

Bruttó
20 325 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: G35 BLACK

EAN: 6923520243860

Leírás

Edifier HECATE G35 gamer fejhallgató

Olyan professzionális fejhallgatót keres, ami garantálja a kiváló hangminőséget és a kényelmet több órányi játék után is? Akkor az Edifier HECATE G35 minden elvárásának meg fog felelni! 50 mm-es hangszóróval lett felszerelve és 7.1-es surround hangzást biztosít. A mikrofon ENC zajszűrő funkciója biztosítja a hatékony kommunikációt, az RGB háttérvilágítás pedig hangulatos környezetet teremt játék közben.

 

Kiváló hangminőség

A G35 50 mm-es hangszóróval rendelkezik, ami kiváló hangminőséget biztosít alacsony és magas frekvenciákon is. A Virtual 7.1 surround hangzással jobban elmerülhet a játékban és biztos lehet benne, hogy az ellenségei legapróbb mozdulatairól sem fog lemaradni.

 

Lecsatolható mikrofon

Az Edifier HECATE G35 egy lecsatolható, omnidirekcionális mikrofonnal lett felszerelve, ami ENC technológiát használ és hatékonyan csökkenti a háttérzajokat. Emellett tökéletesen továbbítja a hangját és természetes hangzást nyújt, így biztos lehet benne, hogy az üzenete mindenkihez el fog érni! 

 

Még több lehetőség az Xear 2.0-val

A fejhallgató kompatibilis a Xear 2.0 szoftverrel, így könnyedén az igényeire szabhatja és élvezheti a rengeteg általa nyújtott funkciót: elváltoztathatja például a hangját úgy, hogy egy szörnyéhez vagy rajzfilm hőséhez hasonlítson vagy állíthat a hang paraméterein különböző frekvenciasávokban. 

 

A felhasználók igényeire szabva

Felejtse el a nehéz és kényelmetlen fejhallgatókat. A G35 esetében a fejhallgató pántja és a fülpárnák külön lettek tervezve, így jobban passzolnak mind a fej, mind a fül formájához. A fülpárna emellett bőrbarát bevonatot kapott, ami biztosítja a kényelmet! 

 

Engedje meg, hogy lenyűgözzék a fényhatások!

Hogy a játékélményt még tovább fokozza, a fejhallgató RGB háttérvilágítással lett felszerelve, amivel élvezheti a közel 16.8 millió színből álló látványos fényjátékot. Válassza az Edifier-t és gazdagítsa a gamer felszerelését ezzel az izgalmas fényforrással.

 

Széleskörű kompatibilitás

Azon gondolkozik, hogy a fejhallgató vajon kompatibilis lesz-e az Ön készülékével? Ne aggódjon! A G35 kompatibilis az USB porttal csatlakoztatható készülékekkel, így könnyedén csatlakoztathatja PC-hez, MAC-hez, valamint PS4-hez és PS5-höz is. A kábelbe épített vezérlővel állíthat a hangerőn, be- vagy kikapcsolhatja a fényhatásokat és még a mikrofont is lehalkíthatja vele. 

 

A doboz tartalma

  • Fejhallgató
  • Lecsatolható mikrofon
  • Mikrofon szivacs

Tulajdonságok:

Gyártó

Edifier

Modell

G35

Impedancia

32Ω

Frekvencia

20 Hz - 40 KHz

Csatlakozás

USB

Érzékenység

100 dB

Hangszóró

50 mm

Kábel hosszúsága

2.5 m

Adatlap

Alap szín Fekete
Gamer Van
USB Van
Egyéb Zajszűrővel ellátott mikrofon
Kábel hosszúság 250
Típus 2.0 headset
Kompatibilitás PC,Konzol
Mikrofon elhelyezés Balos
Frekvencia tartomány 20 - 40000 Hz
Érzékenység 100
Hangszóró átmérő 50
Impedancia 32
Kapcsolódási technológia Vezetékes
Zajcsökkentős mikrofon Van

Hasonló termékek