Kosár

Edifier X2s True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató
Edifier X2s True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató
Edifier X2s True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató
Edifier X2s True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató
Edifier X2s True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató
Edifier X2s True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató

Edifier X2s True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató (X2S BLACK)

Márka: EDIFIER

Bruttó
8 666 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: X2S BLACK

EAN: 6923520246496

Leírás

Edifier X2s TWS fülhallgató (fekete)

Fedezze fel a zene szépségét az Edifier X2s segítségével! A fülhallgatók 13 mm-es meghajtókkal vannak felszerelve, amelyek a kiváló hangminőségért felelősek. Támogatja a Bluetooth 5.3 csatlakozást, működési ideje a tokkal együtt akár a 26 órát is eléri. A beépített mikrofonok lehetővé teszik, hogy bárhol telefonáljon. Ergonómikus kialakításuk páratlan kényelmet biztosít hosszú időn keresztül, vízálló kialakításuknak (IP54) köszönhetően pedig magabiztosan használhatja őket intenzív edzés vagy szabadtéri tevékenység közben is.

Öröm a fülének
Most a legjobb hangminőségben élvezheti kedvenc dalait! A fülhallgató 13 milliméteres meghajtókkal van felszerelve, amelyek lenyűgöző zenei élményt nyújtanak. Mély és erőteljes basszust, tiszta középtartományt és kristálytiszta hangzást kínálnak, amelyek elvezetik kedvenc zenéi világába.

Beszéljen telefonon zavarás nélkül
Az Edifier X2s segítségével bárhol is van, beszélhet telefonon. Mindegyik fülhallgató rendelkezik egy beépített mikrofonnal, amely pontosan rögzíti a hangját, így a hívó fél tisztán hallja, amit mondania kell neki. Azonban ez még nem minden! Intelligens zajszűrő algoritmust használ, amely hatékonyan elnémítja a háttérhangokat, miközben javítja a hangját, valamint javítja a tisztaságot és a hanghűséget.

Vezeték nélküli szabadság
Az X2s fülhallgató a Bluetooth 5.3 technológia legújabb verzióját használja, amely stabilabb és gyorsabb kapcsolatot biztosít a választott eszközzel. Többé nem kell aggódnia az interferencia és a késés miatt! Mindegyik fülhallgató egymástól függetlenül csatlakozik a készülékhez, így csak az egyiket vagy mindkettőt egyszerre is használhatja.

Tökéletes a játék szerelmeseinek
Gyakran játszik az okostelefonján? Az Edifier X2s fülhallgató biztosan megfelel az elvárásainak! Kifejezetten a játék szerelmeseinek kialakított módot kínálnak, amely alacsony, 60 ms-os késleltetést biztosít. Most könnyedén fölénybe kerülhet riválisaival szemben, és újabb győzelmet arathat kedvenc játékában!

Zene lejátszás egész nap
Attól tart, hogy a fülhallgatója túl gyorsan lemerül, és megfosztja Önt a zenehallgatástól egy hosszú utazás vagy az edzőteremben végzett edzés során? Az Edifier X2s akár 6,5 órán keresztül is képes zenét játszani egyetlen töltéssel. Szeretné meghosszabbítani a működési idejét? Használja a mellékelt töltőtokot és hallgasson zenét még 19,5 órán keresztül! A fülhallgató támogatja a gyorstöltést is, így 10 perc töltés után akár egy órát is üzemelhet. A teljes töltés körülbelül 1,5 órát vesz igénybe, míg a tok feltöltése körülbelül 2 órát vesz igénybe.

Edifier Connect alkalmazás
Telepítse az Edifier Connect alkalmazást, és még több lehetőséget kap! Az alkalmazás lehetővé teszi az EQ beállításainak módosítását, így a hangokat a hallgatott zenéhez igazíthatja. Lehetővé teszi továbbá a fülhallgató töltési állapotának szabályozását, az érintőpanel funkcióinak módosítását, a hangerő beállítását, valamint az idő beállítását, amely után a fülhallgató kikapcsoljon. Van egy funkció a fülhallgató helyének meghatározására is, így soha többé nem veszíti el!

A kényelmet szem előtt tartva
Az Edifier X2s tökéletes társ a mindennapokban! Ergonomikus, könnyű (a fülhallgató súlya mindössze 3,6 g) kialakításuknak köszönhetően nem okoz kényelmetlen nyomást és kényelmetlenséget, álomszerű kényelmet biztosít a zenehallgatáshoz órákon át. Tökéletesen illeszkednek a fülek formájához és nem esnek ki belőle. A fülhallgató IP54 vízálló is, ami azt jelenti, hogy nem fél az izzadságtól vagy az esőcseppektől. Könnyedén használhatja őket edzés közben az edzőteremben vagy kocogva a parkban!


A készlet tartalma:
fülhallgató
töltőtok
USB-C kábel
használati utasítás

  • Gyártó : Edifier
  • Modell: X2s 
  • Szín: Fekete 
  • Átalakítók: 13 mm
  • Frekvencia átvitel: 20 Hz-20 kHz
  • SPL 94 dB±3 dB (A)
  • Impedancia: 32Ω
  • Bluetooth verzió: 5.3 
  • Hatótávolság: 10 m-ig
  • Bluetooth protokollok: A2DP, AVRCP, HFP
  • Audiokodek: SBC
  • Mikrofon: 2 (készülékenként 1)
  • Mikrofon érzékenység: -38dB±1dB
  • Működési idő: Kb. 6,5 óra + 19,5 óra (töltőtokkal együtt)
  • Töltő interfész: USB-C
  • Akkumulátor kapacitása: 3,7 V 37 mAh (fülhallgató) / 3,7 V 350 mAh (töltőtok)
  • Töltési idő 1,5 óra (fülhallgató) / 2 óra (töltőtok)
  • Bemenet: 5V 200mA (fülhallgató) / 5V 1A (töltőtok)
  • Védettség: IP54
  • Súly: 3,6 g
  • Alkalmazás: Edifier Connect
     

Adatlap

Típus True Wireless fülhallgató
Kapcsolódási technológia Vezeték nélküli
USB Type-C Van
Wireless Van
Bluetooth Van
Bluetooth 5.3
Bluetooth profilok A2DP;AVRCP;HFP
Kompatibilitás Bluetooth eszköz;Mobiltelefon
Nemzetközi védelmi (IP) kód IP54
Mikrofon elhelyezés Beépített
Feltöltési idő 1,5000000
Impedancia 32
Frekvencia tartomány 20 - 20000 Hz
Érzékenység 94
Hatótávolság (max.) 10
Hangszóró átmérő 13
Kapacitás 37
Üzemidő 6,5000000
Töltőtok Kapacitás 350
Töltőtok töltési idő 2
Alap szín Fekete
Család X2s TWL
Fő család Edifier X2

Hasonló termékek