Kosár

Samsung HW-LS60D/EN vezeték nélküli Wi-Fi/Bluetooth hangszóró
Samsung HW-LS60D/EN vezeték nélküli Wi-Fi/Bluetooth hangszóró
Samsung HW-LS60D/EN vezeték nélküli Wi-Fi/Bluetooth hangszóró
Samsung HW-LS60D/EN vezeték nélküli Wi-Fi/Bluetooth hangszóró

Samsung HW-LS60D/EN vezeték nélküli Wi-Fi/Bluetooth hangszóró (HW-LS60D/EN)

Márka: SAMSUNG

Bruttó
118 312 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: HW-LS60D/EN

EAN: 8806095479590

Leírás

Teremtsd meg a kívánt hangulatot az egyéni opciókkal!
A képkeretes kialakításban elhelyezett hangszóró tökéletesen illeszkedik az otthoni dekorációdba. Illeszd a meglévő stílusodhoz a hozzá illő Art panellel, és egészítsd ki egy színes kerettel.

Képkeret
Nyomtass ki egy képet, mely megmosolyogtat és egyszerűen helyezd csak a képkeretbe!

Élvezd az egyenletes és kiegyensúlyozott hangzást mindenhonnan!
A 3 irányú hangszórókkal és a hullámvezetővel a Music Frame egyenletesen oszlatja el a hangot széles területen. Ezáltal ugyanazt a kiváló hangminőséget élvezheted, bárhol is tartózkodsz a hang terében.

Vezeték nélküli zenelejátszás a mobilodról
Streameld a kedvenc zenéidet a mobilodról a Music Frame-re! Egyszerűen csak csatlakozz Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül, és játszd le az összes zeneszámodat kiváló hangminőségben.

Hangélmény, mely nem csupán hallható, de érezhető is!
A Dolby Atmos gazdagabb hangélményt kínál, hogy jobban elmerülhess kedvenc zenéidben, filmjeidben és játékaidban többek között.

A TV és a Music Frame tökéletes harmóniája
A Q-Symphony technológia lehetővé teszi a TV és a Music Frame együttes használatát anélkül, hogy bármelyik hangszóró némításra kerülne. Hozz létre egy tökéletes térhatású hangrendszert a több forrásból érkező, harmonikusan összehangolt hangzással!

Tökéletesre kalibrált hangzás a saját helyiségéhez
A SpaceFit Sound Pro új magasságokba emeli a térbe illő hangzást. A Music Frame elemzi a helyiségedet, és beállítja a hangzást a teredhez. Emellett megnövelt tisztaságot és elmélyülést is biztosít egy adag optimalizált basszussal.

Az egyes jelenetekhez optimalizált hang
Az Adaptív hang automatikusan optimalizálja a hangzást az adott audiotartalomhoz, így a tartalomnak és a hangerőnek megfelelően tiszta és részletgazdag hangokat biztosít.

Ne zavarjanak meg, kapj el minden szót!
Hallgasd tisztán a párbeszédeket, még a zajos környezetben is! Az Aktív hangerőszabályozás felerősíti a hangokat, és alkalmazkodik a változó zajszinthez, így nem maradsz le egyetlen szóról sem

Streameld a kedvenc zenéidet, és irányítsd azt a hangoddal!
A Music Frame-et a hangoddal is vezérelheted a beépített Alexa funkcióval vagy egy Google Assistant-kompatibilis, Chromecast integrált eszközzel. A Chromecast beépített funkciót használhatod audiotartalmak streamelésére is, beleértve az általad kedvelt dalokat. Emellett csatlakozhatsz AirPlay-hez is a hang streameléséhez - csak koppints az Apple-eszközöd AirPlay ikonjára. Az Apple AirPlay segítségével iPhone-ról vagy iPad-ről is élvezheted a kedvenc zenéidet vagy podcastjaidat.

Vezéreld az otthoni eszközeidet a SmartThings segítségével!
A SmartThings USB elosztó csatlakoztatásával a Music Frame az okos otthon központjává alakítható. A Music Frame felismeri a kompatibilis eszközöket, beleértve a Zigbee eszközöket is, amelyeket a SmartThings alkalmazáson keresztül vezérelhetsz, és csatlakoztathatsz.

Kompatibilis a SmartThings alkalmazással
Csatlakoztasd audioeszközeidet a SmartThings alkalmazáshoz Wi-Fi-n keresztül, hogy könnyedén vezérelhesd a hangbeállításokat, valamint a csoportos lejátszási funkciókat a mobileszközödről. A SmartThings emellett lehetővé teszi a hangasszisztens és zenestreamelési funkciók elérését is, így audioeszközeidet egyszerű hang alapú irányítással is kezelheted.

Egy érintés, és már indul is a lejátszás
Tükrözd a mobiltelefonod hangját a Music Frame-re! Egy egyszerű érintéssel a zenéd tökéletesen átvált, és a Music Frame készülékeden szólal meg.

Teremts kellemes hangulatot az egyedi Art Panel használatával!
A Music Frame nem csak zenehallgatásra alkalmas - a stílusodat is megmutathatod vele! Helyezd be a saját művészeti alkotásaidat vagy fotóidat a kijelzőbe, vagy válassz a különböző Art Panel opciók közül, hogy megalkosd a tökéletes hangulatot.

Díszítsd a Music Frame-et színes kerettel!
Egészítsd ki a Music Frame-et egy valódi képkeretre hasonlító szegéllyel, amely gyönyörűen beleolvad a lakóteredbe.

Egy távirányító a teljes körű irányításhoz
Nincs szükség több távirányítóra! A Samsung TV távirányítójával közvetlenül a tévéről vezérelheted a legfontosabb funkciókat, például a bekapcsolást, a hangerőt és még a hangeffektusokat is.

Csatlakoztasd a Music Frame-et vezeték nélkül a tévédhez!
Csatlakoztasd a Music Frame-et a Samsung tévédhez Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül, mindössze néhány lépéssel! A hang és a kép tökéletesen szinkronizálódik a teljesen magával ragadó élmény érdekében.

Adatlap

Bluetooth 5.2
Alap szín Fekete
Bluetooth Van
Típus Hangszóró
Optikai hang be 1
Távirányító Van
Beépített Wi-Fi Van
Kialakítás Okos hangszóró

Hasonló termékek