Kosár

Edifier HECATE G2 SE fekete gamer headset
Edifier HECATE G2 SE fekete gamer headset
Edifier HECATE G2 SE fekete gamer headset
Edifier HECATE G2 SE fekete gamer headset

Edifier HECATE G2 SE fekete gamer headset (G2 SE BLACK)

Márka: EDIFIER

Bruttó
12 182 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: G2 SE BLACK

EAN: 6923520242733

Leírás

Edifier HECATE G2 SE gamer fejhallgató

Az Edifier G2 SE egy sokoldalú fejhallgató, ami nem csak zenehallgatásra jó, hanem akkor is, amikor játszik vagy online tárgyalásokon vesz részt! Az 50 mm-es hangszóró csúcsminőségű hangzást biztosít, a levehető mikrofonnal könnyedén beszélgethet, a puha fülpárnának köszönhetően pedig élvezheti a kényelmes használatot. A fejhallgató emellett még rendkívül stílusosan is néz ki! 

 

Merüljön el a játékban!

Az Edifier-el úgy érezheti, mintha a játék közepén lenne! A G2 SE egy újgenerációs 50 mm-es NdFeb hangszóróval lett felszerelve, ami nagyszerű hangminőséget biztosít. A kristálytiszta, részletgazdag hangzással és a mély, erőteljes basszussal még jobban beleélheti magát a játékba!

 

Az Ön kényelmére tervezve!

Élvezze a kényelmes használatot még a hosszabb játékok során is! A fejhallgató ergonomikus kialakítása példátlan kényelmet biztosít és csupán 232 grammot nyom, a puha fülpárnáit pedig egyszerűen eltávolíthatja. Mostantól addig játszhat, ameddig csak akar, anélkül, hogy elfáradna! 

 

Levehető mikrofon

Gyakran játszik online játékokkal vagy sokszor vesz részt online tárgyalásokon és órákon? Akkor az Edifier G2 SE tökéletes választás lesz az Ön számára! Egy 6 mm-es omnidirekcionális (mindenirányú) mikrofonnal rendelkezik, ami egy szélfogó szivaccsal lett ellátva, így biztos lehet benne, hogy mindenki tisztán hallja majd Önt! Amikor pedig nincsen rá szüksége, akkor csak egyszerűen csatolja le, hogy ne zavarja.

 

Felhasználóbarát

A fejhallgató használata hihetetlenül egyszerű! A plug-and-play rendszernek köszönhetően csak csatlakoztassa a számítógépéhez és már működni is fog, nem kell semmit sem telepítenie! Emellett a kábelbe épített vezérlővel könnyedén hozzáférhet a legfontosabb funkciókhoz. Könnyedén állíthatja a hangerőt vagy be- és kikapcsolhatja a mikrofont. A készletben emellett egy 3.5 mm vastag elosztó kábelt is találni fog. 

 

Széles kompatibilitás

Nem számít milyen készülékkel használja, az Edifier-el mindig élvezheti majd a csúcsminőségű hangzást. A fejhallgató kompatibilis az Android és iOS készülékekkel, valamint zökkenőmentesen működik számítógéppel, PlayStation 4-el, telefonokkal és más egyéb eszközökkel is, amik rendelkeznek 3.5 mm-es audió bemenettel, valamint GS02 hangkártyával is használható. Játsszon a konzolján, vegyen részt online tárgyalásokon és hallgasson zenét - mostantól semmi sem állhat az útjába!

 

A doboz tartalma

  • Fejhallgató
  • Mikrofon szélfogó szivaccsal
  • 3.5 mm-es elosztó kábel (0.7m)
  • Felhasználói kézikönyv

Tulajdonságok:

Gyártó

Edifier

Modell

G2 SE

Szín

Fekete

Hangszóró

50mm

Frekvencia

20Hz-20kHz

Impedancia

32Ω

Érzékenység

101dB

Mikrofon

Omnidirekcionális (mindenirányú)

Mikrofon érzékenysége

-38dB±3dB

Csatlakozó

3.5 mm

Kábel hosszúsága

1.3 m

Súly

232 g

Adatlap

Alap szín Fekete
Gamer Van
Kábel hosszúság 130
Jack 3,5mm Van
Típus 2.0 headset
Kompatibilitás Jack kompatibilis eszközök
Hangerő szabályzó Van
Mikrofon elhelyezés Balos
Súly 232
Frekvencia tartomány 20 - 20000 Hz
Érzékenység 101
Hangszóró átmérő 50
Impedancia 32
Kapcsolódási technológia Vezetékes

Hasonló termékek