Kosár

ASUS Alaplap S1700 PRIME Z790M-PLUS INTEL Z790, mATX

ASUS Alaplap S1700 PRIME Z790M-PLUS INTEL Z790, mATX (PRIME Z790M-PLUS)

Márka: ASUS

Bruttó
105 907 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: PRIME Z790M-PLUS

EAN: 4711387025741

Leírás

Termékleírás

 

Az ASUS Prime alaplapokat úgy tervezték, hogy lehetőséget adjanak a 13. generációs Intel® Core™ processzorok teljes potenciáljának kiaknázására. A robusztus tápellátással, mindenre kiterjedő hűtési megoldásokkal és intelligens hangolási lehetőségekkel rendelkező PRIME Z790M-PLUS a felhasználók és a saját gépet építők számára is sokféle optimalizálási lehetőséget nyújt, amelyek használatát intuitív szoftverlehetőségek és firmware-funkciók segítik.

 

Fontos alaptulajdonsága a teljesen kézben tartható vezérlés. A PRIME Z790M-PLUS alaplap rugalmasan használható eszközöket biztosít a rendszer minden elemének hangolásához olyan módon, hogy saját munkamódszeredhez alkalmazkodva segítse a maximális hatékonyság elérését.

 

Intelligens vezérlés
Az ASUS intelligens vezérlése okosabbá teszi a PC-det. Az összetett hangolási feladatok ellátása és a rendszer legfontosabb paramétereinek dinamikus optimalizálása mellett ügyesen egyszerűsített lehetőségeket nyújt a saját kezű PC-építéssel ismerkedő kezdőknek, ugyanakkor mindenre kiterjedő funkcionalitással kényezteti a harcedzett veteránokat.

 


Mindenre kiterjedő energiahatékonyság
Az energiatakarékossági (Power Saving) funkció számos olyan beállítást tartalmaz, amelyekkel egyszerűen optimalizálhatod a tápfogyasztást és maximális energiamegtakarítást érhetsz el. Megadhatsz egy tápkorlátozási beállítást a CPU számára, elsötétítheted az Aura megvilágítást és még a ventilátorprofilt is energiatakarékos módba állíthatod. Aktiválhatod a Microsoft Windows beépített Energiatakarékos energiasémáját is.

 

A PRIME Z790M-PLUS több alaplapi hűtőbordával és egy sor hibrid ventilátorhűtővel gondoskodik róla, hogy a gép még erős terhelés alatt is hűvös és stabil maradjon.

 

VRM hűtőbordák és hővezető lapkák
A masszív hűtőbordák nagyobb felülete lefedi a VRM-ek és a tekercsek területét is, ezzel javítva a hőelvezetést. Ezek a különleges tervezésű hővezető lapkákkal együtt jobban elvezetik a hőt a MOSFET-ekről és a tekercsekről, javítva a hűtési teljesítményt.

 

Hűvösebbre tervezve
A PRIME Z790M-PLUS kiterjedt hűtésvezérléssel rendelkezik, amely a Fan Xpert 4 szoftverben vagy az UEFI BIOS-ban állítható be.

 

Az alaplap a 13. generációs, sokmagos és nagy sávszélességű Intel® Core™ processzorok igényeinek kiszolgálásához készült. Az ASUS Z790 alaplapok minden eszközzel rendelkeznek a mindennapi feladatok hatékonyabb elvégzéséhez: stabil áramellátással, intuitív hűtéssel és rugalmas adattovábbítással segítik a munkát.

 

Robusztus tápellátás
A stabil energiaellátás létfontosságú szerepet játszik abban, hogy az Intel processzorokból a teljesítmény utolsó cseppjét is ki lehessen facsarni. A PRIME Z790M-PLUS alaplapot minden olyan eszközzel felszereltük, ami az ilyen nagy magszámú CPU-k étvágyának kielégítéséhez szükséges.

 

ProCool csatlakozók
Az alaplap tápegység-csatlakozója mellé egyedi 4 + 8 tűs csatlakozók társulnak, amelyekkel közvetlenül a processzoroknak adható 12 volt feszültségű áram. A csatlakozók tömör tüskéi nagyobb feszültséget tudnak kezelni, mint más csatlakozók üreges tüskéi.

 

Termékjellemzők

 

I/O-csatlakozók a hátlapon
1 x USB 3.2 Gen 2x2 port (1 x USB Type-C®)
1 x USB 3.2 Gen 2 port (1 x Type-A)
4 x USB 3.2 Gen 1 ports (4 x Type-A)
2 x USB 2.0 ports (2 x Type-A)
1 x DisplayPort
1 x HDMITM  port
1 x Intel® 1Gb Ethernet port
3 x Audio jacks

 

 

Adatlap

Memória foglalat DDR 5
USB 2.0 ki 2
DisplayPort ki 1
Raid Nincs
HDMI ki 1
USB 3.0 ki 5
Formátum mATX
Maximum memória 192
Hálózati csatlakozás RJ45
Memória foglalatok száma 4
CrossFire Hybrid Nincs
Táp csatlakozó 24+8+4
Hűtés passzív Van
SLI Nincs
M.2 foglalat Van
Chipset típus Z790
USB 3.1-C ki 1
PCI-E x16 4 2
Integrált VGA Nincs
CPU foglalat Intel LGA1700
Serial ATA 3 4
CrossFire Nincs
Hybrid SLI Nincs

Hasonló termékek