Kosár

Yaber K2s FHD smart házimozi projektor
Yaber K2s FHD smart házimozi projektor
Yaber K2s FHD smart házimozi projektor

Yaber K2s FHD smart házimozi projektor (YA0029)

Márka: YABER

Bruttó
157 632 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: YA0029

EAN: 6975710733057

Leírás

Yaber K2s FHD smart házimozi projektor

Termékleírás
projektor • fényerő 800 ANSI lumen • 4096 × 2160 px • képarány 16 : 9 • vetített kép átlója 40-200 hüvelyk • 2× HDMI • USB • USB-C • AV • Bluetooth 5.0 • Wi-Fi 6 • beépített hangszórók 2× 10 W • max. zajszint 28 dB • távirányító


Ne korlátozza magát a televízió vagy monitor mérete által. Szerezze be a Yaber K2s projektort, amely akár 200 hüvelykes képet is kínál a nézett filmről vagy játszott játékról. A projektort HDMI-n keresztül csatlakoztathatja készülékéhez, vagy vezeték nélkül tükrözheti a képernyőt. Az 800 ANSI lumen fényerővel napos nappal is magas fényerővel és gazdag színekkel láthatja a képet, kiváló 4K minőségben. A működés során a projektor szinte alig hallható, hangereje nem haladja meg a 28 dB-t.

Főbb jellemzők:
-    A modern projektor lehetővé teszi a vezetékes és vezeték nélküli képátvitelt
-    A távolságtól függően akár 200 hüvelykes átlójú képet is képes létrehozni
-    A magas, 800 ANSI lumen fényerővel nappali fényben is látható lesz a kép
-    Az automatikus fókusz funkció segít a készülék beállításában
-    A beépített TV dongle több mint 7 000 alkalmazást kínál


Hangvezérlés támogatása
Hagyja szabadon a kezeit. A beállítások módosításához már nem szükséges a távirányítót használnia. Elég aktiválni az Alexa hangasszisztenst, és egyszerű parancsokkal megmondani, mit tegyen a projektor.

NFC a vezeték nélküli csatlakozáshoz
Streamelje kedvenc tartalmait kábelek nélkül is. Az NFC technológia támogatja a telefon vagy tablet vezeték nélküli csatlakoztatását és a képernyő tükrözését. Játsszon játékokat vagy nézzen videókat kiváló minőségben, közvetlenül a falon vagy a vetítővásznon, akár 200 hüvelykes méretben.

Gyors automatikus beállítás
Nem minden szobában vannak tökéletes feltételek a projektor közvetlen fal vagy vászon elé helyezéséhez. Ha oldalról vetítenek, a kép torzulhat. A trapézkorrekciós funkció lehetővé teszi a kép egyszerű kiegyenesítését, hogy maximálisan élvezhesse a nézést. Az egyszerű beállítást az automatikus fókuszálás funkció is segíti.

Élénk színek
Akár filmeket néz, akár játékokat játszik, mindig számíthat a kiváló minőségű képre. A 4K felbontás éles vonalakat és gazdag, élénk színeket biztosít, amelyek mintha kilépnének a valóságból.

 Nagy képátló
A projektor falhoz viszonyított távolságától függ a kép mérete, amelyet a készülék képes kínálni. Minél közelebb van, annál kisebb képet kap. A projektor lencséje 40 és 200 hüvelyk közötti képátlóval képes vetíteni.

360° Dolby hangzás
A képhez hasonlóan a hang is kiváló minőségű. Erről a beépített, összesen 20 W teljesítményű hangszórók gondoskodnak. A Dolby audio technológia használatával a hang részletesen feldolgozott, így az egész szobát betölti.

Beépített TV dongle
A szórakozás soha nem ér véget. A beépített TV dongle segítségével közvetlenül a projektorról elérheti a több ezer elérhető alkalmazást, beleértve a streaming szolgáltatásokat is. Jelentkezzen be fiókjaiba, és nézze meg a filmeket, sorozatokat, sportközvetítéseket vagy dokumentumfilmeket, valamint hallgasson zenét és játsszon játékokat, mindezt számítógép vagy laptop csatlakoztatása nélkül.

Wi-Fi 6 technológia
A modern Wi-Fi 6 technológia használata még gyorsabb és erősebb jelet biztosít alacsony késleltetéssel, így online nézhet filmeket anélkül, hogy a kép lefagyna vagy újratöltésre lenne szükség, ami elrontaná a nézési élményt.

Csendes működés
Amikor filmeket néz, a projektor működéséről szinte nem is fog tudni. Hangereje nem haladja meg a 28 dB-t, így éjjeliszekrényen is tarthatja az ágya mellett anélkül, hogy zavarna. Csendes üzemmód aktiválásakor a projektor akár 40%-kal kevesebb energiát is képes megtakarítani.

Vetítési távolság
Minimális képátló 101,6 cm (40 ")
Maximális képátló 508 cm (200 ")

Technológia
Technológia: LCD
Fényforrás: LED
Fényerő: 800 ANSI lm (640 ISO lm)

Csatlakozás
HDMI: 2 db
További bemenetek: USB 2.0, WiFi, Bluetooth

Interfész
Grafikus bemenet: HDMI
További bemenetek/kimenetek: USB-C

Tulajdonságok és funkciók
Elhelyezés: Asztalra
Funkció: Hangvezérlés
Felszerelés: Hangszórók, Távirányító, Bluetooth

Méretek
Szélesség: 29,1 cm
Magasság: 12,3 cm
Mélység: 27 cm
Tömeg: 3,7 kg

Adatlap

Felbontás 1920x1080
Technológia LCD
Fényerő 800
Képméret (min.) 40"
Képméret (max.) 200"
Hangszóró Van
HDMI be 1
USB Van
Hálózati csatlakozás Wi-Fi
Funkciók NFC;Bluetooth
Magasság (max.) 126
Szélesség (max.) 291
Mélység (max.) 270
Nettó súly 3,3000000

Hasonló termékek