Kosár

Until Dawn PS HITS PS4 játékszoftver
Until Dawn PS HITS PS4 játékszoftver
Until Dawn PS HITS PS4 játékszoftver
Until Dawn PS HITS PS4 játékszoftver
Until Dawn PS HITS PS4 játékszoftver
Until Dawn PS HITS PS4 játékszoftver

Until Dawn PS HITS PS4 játékszoftver (2802587)

Márka: SONY

Bruttó
7 409 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 2802587

EAN: 711719815136

Leírás

A játék az esetek többségében HITS-es tokban érkezik, de vannak kivételek, amikor az első kiadás dobozában kapod meg a terméket!


A Sony egy különlegesen filmszerű, vérfagyasztó helyzetekkel teli PS4-exkluzív horrorjátékkal lepi meg a gamereket: az Until Dawn sokrétű, döntések által befolyásolható történetét elsőre mindenki máshogy fogja megélni - ugyanis még a legkisebb döntések is komoly következményekkel járnak! A barátaik eltűnésének évfordulóján egy kísérteties erdei kabinba visszatérő fiatal csapat különös események közepébe csöppen: a rájuk vadászó sorozatgyilkos mindenki életét fenyegeti, menekülés közben pedig bizarr titkokra is fény fog derülni.

A több karakter szemszögéből meghozható döntéseknek valódi súlya van, hiszen ügyességed és választásaid függvényében maradnak életben vagy haláloznak el a baráti társaság tagjai, bizonyos események pedig teljesen máshogy következnek be - ez lenne a Butterfly Effect rendszer, mely még a legkisebb módosítást is jegyzi, és számol a következményekkel! 

Az Until Dawn éppen ezért egy olyan alkotás, amelyen nem csak egyszer fogsz végigszaladni: ahogy sejlenek fel a megoldások, a következő végigjátszásban már jobban felkészülhetsz a történésekre, így egyre közelebb kerülve a rejtélyes háttértörténet részleteihez! Ráadásul egy olyan, fordulatos és izgalmakban bővelkedő játékról beszélünk, amely az exkluzívitásnak köszönhetően brutális látványvilágot varázsol a képernyőre!

Adatlap

Típus Játékszoftver
Platform PlayStation 4
Korhatár 18 év
PS5 kompatibilis Van
Műfaj Horror
Kiadás Standard

Hasonló termékek