Kosár

Bloodborne PS HITS PS4 játékszoftver
Bloodborne PS HITS PS4 játékszoftver
Bloodborne PS HITS PS4 játékszoftver
Bloodborne PS HITS PS4 játékszoftver
Bloodborne PS HITS PS4 játékszoftver
Bloodborne PS HITS PS4 játékszoftver

Bloodborne PS HITS PS4 játékszoftver (2802398)

Márka: SONY

Bruttó
7 345 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 2802398

EAN: 711719435976

Leírás

A játék az esetek többségében HITS-es tokban érkezik, de vannak kivételek, amikor az első kiadás dobozában kapod meg a terméket!

 

A Form Software megcsinálta azt, ami első ránézésre lehetetlennek tűnt: egy olyan realisztikus fantasy akció-szerepjátékot alkotott, ami rendkívül magas nehézségi szintje ellenére óriási sikert aratott a játékosok körében. A Dark Souls játékokat jegyző fejlesztőcsapat kizárólag PS4-re késztette el a Bloodborne-t, ami hasonló alapokon nyugszik. A téma most nem fantasy, hanem egy viktoriánus kori szellemváros, Yharnam és környékének története. A sötét kaland során számtalan veszedelmes kihívással kell majd szembenézned, melyek mindegyike igencsak embertpróbáló feladat.

Lépj be a Bloorborne sötét, viktoriánus-kori világába, ahol a legsötétebb rémálmok és a legizgalmasabb játékélmények várnak Rád!

A játékmenet a megszokott: stamina-rendszer, képességek, fegyverek köré összpontosul, amiket jól kell használnod a harcban. A kitérés és blokkolás legalább annyira esszenciális, mint a támadási képességeid. Fedezd fel Yharnam városát, amely a legsötétebb és legiszonytatóbb titkokat rejti, s csak az igazán merész kalandorok érkezésére vár, hogy lecsaphasson. Ha úgy érzed, Te vagy ez a kalandor, akkor ragadj fegyvert és szállj szembe a sötétség kreatúráival és a szellemváros hátborzongató atmoszférájával!

  • Egy különleges, viktoriánus világ, amely számos veszedelmes titkot rejt – ezek pedig csak Rád leselkednek
  • Élvezd a különleges és izgalmas összecsapásokat a játék ütős harcrendszerének köszönhetően
  • Vesd bele magad minden idők egyik legsötétebb kalandjába a Dark Souls alkotóinak újabb játékával

 

 

Adatlap

Típus Játékszoftver
Platform PlayStation 4
Korhatár 16 év
PS5 kompatibilis Van
Műfaj RPG
Kiadás Standard

Hasonló termékek