Kosár

MSI Raider GE68 HX 14VHG-463 16
MSI Raider GE68 HX 14VHG-463 16
MSI Raider GE68 HX 14VHG-463 16
MSI Raider GE68 HX 14VHG-463 16
MSI Raider GE68 HX 14VHG-463 16
MSI Raider GE68 HX 14VHG-463 16
MSI Raider GE68 HX 14VHG-463 16
MSI Raider GE68 HX 14VHG-463 16

MSI Raider GE68 HX 14VHG-463 16"UHD-120Hz/Intel Core i9-14900HX/32GB/2TB/RTX 4080 12GB/Win11 Pro/fekete laptop - US KEY (9S7-15M131-463)

Márka: MSI

Bruttó
1 176 889 Ft
1 277 292 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 9S7-15M131-463

EAN: 4711377178662

Leírás

Termékleírás

Raider GE68 HX 14V
A Raider GE68 HX 14V olyan magával ragadó, mint egy fekete lyuk, és arra hív, hogy belemerülj a gaming valódi lényegébe. A csúcstechnológiával és lenyűgöző mátrixvilágítással átszőtt Raider sorozat az általad keresett csúcsminőségű specifikációkat kínálja. Állj a reflektorfénybe, és élvezd a győzelem izgalmát

(Az MSI a Windows 11 Pro-t ajánlja vállalkozásod számára)

*
*
Intel® Core™ i9 14900HX processzor
*
*
Akár
GeForce RTX™ 4090
Laptop GPU 16GB GDDR6
*
*
msi over boost ultra
5,8 GHz P-magos max. turbó frekvencia

*
*
*
Tapasztald meg az új generációs vezeték nélküli csatlakoztathatóságot

*
*
MSI AI ENGINE icon
A beállítások automatikus módosítása a legjobb teljesítmény érdekében


intel cre i9
CSÚCSTELJESÍTMÉNY GAMEREK SZÁMÁRA
AKÁR INTEL® CORE™ i9 14900HX PROCESSZOR
Bemutatjuk a játékteljesítmény erőművét – az Intel® Core™ i9 14900HX processzort úgy terveztük, hogy magasabb szintre emelje a játékélményt. A nagy magszámmal és az elképesztő órajelsebességgel ez a játékhoz tervezett CPU a játékosok által áhított sebességet és reakciókészséget biztosítja.

24Mag
8 P-mag és 16 E-mag
5.8GHz
P-mag max. turbo frekvencia
Raider GE68 HX 14V
BG img
Intel® ABT és TVB technológia
*
Badge - Nvidia Geforce RTX
RENDKÍVÜL GYORS
GEFORCE RTX 40 SOROZATÚ LAPTOPOK
Az NVIDIA® GeForce RTX™ 40 sorozatú GPU-k rendkívül gyors élményt nyújtanak a játékosok és kreatív szakemberek számára. Az ultra hatékony NVIDIA Ada Lovelace architektúra hajtja, mely egy kvantumugrást kínál a teljesítmény és a mesterséges intelligencián alapuló grafikában egyaránt. Tapasztald meg a sugárkövetéssel leképezett, élethű virtuális világokat, és az ultra magas minőségű FPS játékokat alacsony késleltetéssel. Fedezd fel az alkotó munka forradalmi újításait és a munkafolyamatok példátlan gyorsulását.

Raider GE68 HX 14V
GEFORCE RTX 40 SOROZATÚ LAPTOPOK
TÖBB MINT GYORS KÉSZÜLÉK JÁTÉKOSOK ÉS ALKOTÓK SZÁMÁRA
AI-POWERED PERFORMANCE AND LIFELIKE GRAPHICS*
MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁVAL TÁMOGATOTT TELJESÍTMÉNY
ÉS ÉLETHŰ GRAFIKA*
A mesterséges intelligenciával támogatott DLSS 3 technológiával tehetsz egy kvantumugrást a játékok és a kreatív alkalmazások teljesítményében, és a teljes sugárkövetési algoritmusokkal élethű, virtuális világok nyílnak meg előtted.

* Cyberpunk 2077 sugárkövetési technológiával előállított képe egy asztali számítógépen: Az Overdrive Mode ON felirat csak illusztrációs célokat szolgál. A tényleges teljesítőképesség rendszerenként változik.

RAY TRACING HYPERREALISTIC. HYPERFAST.
SUGÁRKÖVETÉS
RENDKÍVÜL VALÓSÁGHŰ. HIPERGYORS
Az Ada architektúra kibontakoztatja a sugárkövetés teljes pompáját, azt szimulálva, hogyan viselkedik a fény a valóságban. Az RTX 40 sorozat és a harmadik generációs RT magok teljesítményével olyan elképesztően részletgazdag virtuális világokat élhetsz át, melyek eddig elképzelhetetlenek voltak.

OPTIMIZED POWER AND PERFORMANCE
OPTIMALIZÁLT ERŐ ÉS
TELJESÍTMÉNY
Az NVIDIA Max-Q mesterséges intelligenciával támogatott technológiák fejlett csomagja, mely a csúcsteljesítmény érdekében optimalizálja a rendszert. A segítségével villámgyors laptopok építhetők, melyek ráadásul vékonyak, csendesek, és az akkumulátoros üzemidejük is lenyűgöző.


icon AI Engine
Most AI-val
Az MSI laptopok minden eddiginél gyorsabban és hatékonyabban gyorsítják fel az alkalmazásokat. Alapfelszereltségük az exkluzív MSI intelligens technológia, amely teljesen új mesterséges intelligencia funkciókat kínál, és az automatikus folyamatokat teljesen új szintre emeli.
*Az MSI AI Engine és az AI Artist egy 2024 eleji frissítésen keresztül érhető el. Az interfész és a funkcionalitás a verzióváltás miatt eltérhet.
MSI AI Engine
MSI AI Artist
Az MSI AI Engine képes felismerni a felhasználói forgatókönyveket, és automatikusan beállítja a hardverbeállításokat a legjobb teljesítmény elérése érdekében. Az egyszerű, mesterséges intelligencia által hangolt módokkal és erőforrásokkal a fontos dolgokra, például az alkotásra, a munkára és a szórakozásra koncentrálhatsz. Az új AI zajszűrő Pro funkcióval még zajos környezetben is élvezheted a kristálytiszta hangzást.

Intelligens megbeszélések
Intelligens gaming
Intelligens munka
Intelligens szórakozás
MSI Stealth 16 AI Studio A1V
MSI Stealth 16 AI Studio A1VMSI Stealth 16 AI Studio A1VMSI Stealth 16 AI Studio A1VMSI Stealth 16 AI Studio A1VMSI Raider 18HX Studio A1V
Intelligent MeetingIntelligent GamingIntelligent WorkIntelligent EntertainmentIntelligent MeetingIntelligent GamingIntelligent WorkIntelligent Entertainment
Raider GE78 HX 14V
MSI OVERBOOST ULTRA TECHNOLÓGIA
Amikor az extrém munkaterhelések a CPU és a GPU teljes erőforrását igénylik, az MSI OverBoost Ultra technológia maximális kombinált CPU és GPU teljesítményt biztosít, vagy Max Boost teljesítményt állít be mind a 8 P-magon, amikor csak a CPU van használatban.

175W
Dynamic Boost 2.0-val
GPU

TELJES
240W

65W
CPU

* Az MSI OverBoost Ultra technológia csak az Intel® Core™ i7-14700HX vagy afeletti processzorral szerelt konfigurációkra vonatkozik

* A 250 W-os érték az Intel® Core™ i9 14900HX processzorral és az NVIDIA GeForce RTX™ 4090 Laptop GPU-val szerelt konfigurációkon alapul.

* Extrém teljesítmény módban az MSI Center által váltóáramhoz csatlakoztatva.

* Felhasználói profilonként változhat.

cooler boost bg
Raider GE68 HX 14V
cooler boostcooler boostcooler boost fancooler boost fan
cooler boost 5
INNOVATÍV HŰTÉSI MEGOLDÁS
A tökéletesre tervezett legújabb Cooler Boost 5 konstrukciónk személyre szabott hőkezelési megoldásokat kínál mind a CPU, mind a GPU számára. Nagyobb ventilátorokkal és szélesebb hőcsövekkel optimális teljesítményt biztosít még a legintenzívebb játékmenetek során is.

2ventilátor
6cső
*
mystic light
mystic light
Raider GE68
*
KÜLÖNLEGES MEGVILÁGÍTÁS
A Raider GE68 HX Mystic Light funkciója a mátrixos fénycsíkkal az RGB-világítás forradalmi újítása. A mátrixos fénycsík a jövő esztétikáját kölcsönzi a technológiának. A 16,8 millió színnel személyre lehet szabni a fényeket, és meg lehet teremteni az igazi hangulatot a játékhoz.

* A fényhatások csak az illusztrációt szolgálják. A tényleges hatás a szoftververziótól függően változhat.
* A világítás az MSI Centerben vagy a SteelSeries GG-ben konfigurálható.
*
icons - mystic light + RGB
PÁRATLAN LÁTVÁNY
Az MSI gamer laptopjai kifejezetten gamerek számára készültek. A nagy felbontással és a gyors képfrissítési frekvenciával életszerű és rendkívül zökkenőmentes játékélményben lehet részed.

* Választható. A tényleges specifikáció konfigurációnként eltérhet.
16:10
Golden Ratio kijelző

Akár
UHD+
Felbontás
Akár
240Hz
képfrissítési frekvencia
MSI Titan GT77 - HDR 1000
Raider GE68 HX 14V
mask img
icon - ture color
Az MSI exkluzív True Color technológiája különféle módokat kínál, hogy a legjobban illeszkedjen felhasználási módjaidhoz.
icon - matrix display
Terjeszd ki látóteredet a HDMI, Thunderbolt™ 4, és USB-Type C-csatlakozóval ellátott számos kijelzővel.
Raider GE68 HX 14V
NAGY SEBESSÉGŰ KOMBINÁCIÓ
A Raider sorozat az adatátviteli felület és a legnagyobb sávszélesség tökéletes kombinációjával érkezik a páratlan élmény érdekében.

*Opcionális. A tényleges specifikáció konfigurációnként eltérhet.
MSi Thunderbolt 4 icon
MSI Pci-e Gen5 ssd icon
MSI DDR5 icon
AHOGYAN A ZENÉNEK HANGOZNIA KELLENE
Merülj el a veszteségmentes zenében, és élvezd a prémium hangminőséget a Raider GE68 HX technológiával. Tapasztald meg és hallgasd a hangokat úgy, ahogyan megalkották őket.

icons
Intel ABT and TVB Technology
****musicmusicmusicmusic
*
icon- Wi-Fi 7 Ready
WI-FI 7 READY
A Wi-Fi 7 több gigabites teljesítményt kínál, 5,8 Gbps csúcssebességet elérve az 5 és 6 GHz-es kapcsolatokon. A 320 MHz-es csatornasávszélességgel jelentős adatátviteli növekedést biztosít. Élvezd az ultraalacsony, 2 ms késleltetést és a jittermentes élményt több kapcsolaton keresztül. A 6 GHz-es spektrum további kapacitást biztosít a nagyobb teljesítmény érdekében.

*Az elméleti maximális teljesítmény alapján. A vezeték nélküli konfigurációtól függően változhat.

*
*
icon - Fortifying Security
KÖRBEBÁSTYÁZOTT BIZTONSÁG
Fokozd az adatvédelmet és a biztonságot a webkamera takaróval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fizikailag blokkolják a laptop kameráját, és védett felhasználói élményt élvezzenek.

*
*
icon - msi center
TIÉD AZ IRÁNYÍTÁS
Az exkluzív MSI Center segít, hogy igényeid szerint kezeld és szabd személyre MSI laptopodat.

*
*
icon - play
MSI APP Player
A BlueStacks vállalattal való kizárólagos együttműködésünk során fejlesztett MSI APP Player zökkenőmentes játékélményt közvetít a mobiljátékok és a PC között

*
*
STEELSERIES GG
STEELSERIES GG
Alakítsd a billentyűzetedet vezérlőközponttá úgy, hogy több billentyűt egy parancsgombbá alakítasz, és szinkronizálj valamennyi SteelSeries eszközön keresztül.

*
*
DAY TO NIGHT BATTERY
EGÉSZ NAPON ÁT DOLGOZÓ AKKUMULÁTOR
A 99,9 Wh akkumulátor-kapacitás megfelel a hivatalos repülési korlátozásnak. Használd bárhol hosszabb üzemidővel.

*
TELJES KÖRŰ TÁMOGATÁS MINDEN ESHETŐSÉGRE
A Raider GE68 HX 14V I/O portok legteljesebb tárházával érkezik, bármilyen adatátvitel vagy megjelenítés támogatása érdekében. Az elérhető legnagyobb rugalmasságot kínálja a játékosoknak a laptop használatát illetően.

Raider GE78
icon-usbUSB 3.2 Gen2 Type-C / DP
(w/ PD töltés)icon-usbUSB 3.2 Gen2 Type-Aicon-usbUSB 3.2 Gen1 Type-A
Raider GE78
icon-DC-inDC-inicon-usbUSB 3.2 Gen2 Type-C / DPicon-usbKensington záricon-hdmiHDMI™ 2.1 (8K@60Hz / 4k@120Hz)icon-RJ45RJ45
Raider GE78
icon-Audio comboAudio kombinált jack csatlakozóicon-SD card readerSD kártyaolvasóicon-mini displayThunderbolt™ 4
*65W(20V@3,25A) és akár 100W(20V@5A) támogatás a rendszer futása mellett (S0 teljesítmény állapot), Alvó mód (Modern készenléti alacsony fogyasztású tétlen állapot), Hibernálás (S4 teljesítmény állapot), Ki (S5 teljesítmény állapot). Ez a teljes rendszer működésére hatással lehet, hogy alkalmazkodjon a töltés teljesítményéhez. A töltés sebessége eltérhet a rendszer és az akkumulátor állapotának függvényében. MSI PD töltő javasolt.
Raider GE68 HX 14V
Legújabb Intel® Core™ i9 14900HX processzor
Windows 11 Home / Windows 11 Pro
(Az MSI a Windows 11 Pro-t ajánlja vállalkozásod számára)
Akár NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 Laptop GPU 16GB GDDR6
Az NVIDIA DLSS 3, az ultra hatékony Ada Lovelace architektúra és a Max-Q technológiák erejével
16" UHD+ (3840x2400), 16:10, MiniLED, 120Hz képfrissítési frekvencia, 100% DCI-P3 (jell.), VESA DisplayHDR™ 1000 tanúsítvány, IPS-szintű panel
16" QHD+ (2560x1600), 16:10, 240Hz képfrissítési frekvencia, 100% DCI-P3(jell.), IPS-szintű panel
Az MSI AI Engine automatikusan beállítja a különböző rendszerbeállításokat, hogy a lehető legjobban megfeleljen az igényeidnek.
Mystic Light mátrixos fénycsíkkal
SteelSeries gamer billentyűzet billentyűnkénti RGB funkcióval és kiemelt WASD billentyűkkel
Cooler Boost 5 2 ventilátorral és 6 hűtőcsővel
99,9 Whr akkumulátor kapacitás
Dynaudio hangrendszer
*A konfiguráció modellenként változhat, a részletes információkért kérjük, tekintsd meg az adatlapot.

Adatlap

Kijelző felbontás 3840x2400
Kijelző méret 16
Képátló 40,6400000
Panel típus IPS
CPU gyártó Intel
CPU család Core i9
CPU típus Intel Core i9-14900HX (2,2 GHz, 36 MB)
Memória mennyiség 32
Memória DDR5-5600MHz
Háttértár típus SSD PCI-e NVMe
Háttértár méret 2048
VGA típus NVIDIA GeForce RTX 4080 12GB GDDR6
Chipset gyártó NVIDIA
Optikai meghajtó Nincs
WiFi 802.11 7
Bluetooth 5.4
Operációs rendszer Windows 11 Pro 64-bit
Operációs rendszer család Windows
USB 3.2 Gen1 1
USB-C 3.2 Gen2 2
USB 3.2 Gen2 1
HDMI ki 1
Thunderbolt 4 1
Hálózati csatlakozás RJ45
Memória kártyaolvasó Van
Kensington zár foglalat Van
Tárolt energia 99,9000000
Cellák száma 4
Töltő teljesítmény 330
Alap szín Fekete
Szélesség (max.) 357
Magasság (max.) 27,8000000
Mélység (max.) 284
Nettó súly 2,7500000
Táska kompatibilitás 16" notebook táska
Billentyűzet világítás Van
Gamer Van
Állapot Új

Hasonló termékek