Kosár

Hisense 65
Hisense 65
Hisense 65
Hisense 65
Hisense 65
Hisense 65
Hisense 65
Hisense 65
Hisense 65

Hisense 65" 65UXKQ 4K UHD Smart Mini-LED ULED TV (20011995)

Márka: HISENSE

Bruttó
672 375 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 20011995

EAN: 6942147494417

Leírás

Termékleírás

Mini-LED ULED Smart TV
65UXKQ

Képátló mérete (inch): 64.5 in

Képátló mérete (cm): 164 cm

Kategória: Mini-LED ULED Smart TV

Maximális felbontás: 4K Ultra HD 3840x2160

DTS Virtual X decoding

Dolby Atmos

Operációs rendszer: VIDAA U7

Széria: UXK

Példa nélküli fénykezelés, rendkívül pontos részletességgel

"Minden LCD-televízió háttérvilágítást használ a fényforrásként, és a Mini-LED-televíziók sem különböznek ettől.Miben más tehát a Mini-LED? Lényegében a Mini-LED-ek sokkal, de sokkal kisebbek, mint a hagyományos LCD TV-kben használt hagyományos LED-ek (a 0,2 mm-nél kisebb diódákat általában mini-LED-nek minősítik), és ezért a TV-ben lévő LED-ek száma már nem több száz, hanem több tízezer.A több LED azt jelenti, hogy a tévégyártó nagyobb befolyással rendelkezik a helyi fényerőszabályozásra, azaz arra, hogy a képernyő egyes részei mennyire lehetnek világosak vagy halványak. Elméletileg ennek eredményeként a mini-LED-ek a pontosabb árnyékolás és színvisszaadás miatt jobb kontrasztú képet tudnak produkálni, mint egy átlagos LCD-televízió. Emellett a mini-LED háttérvilágítással a tévék nagyobb csúcsfényerőt érhetnek el, mint egy OLED tévé, mivel minél jobban szabályozhatók a képernyő sötét részei, annál könnyebb mélyebb feketéket elérni.Azonos méretű képernyő esetén minél több LED van használatban, annál jobban szabályozható a tévé helyi fényerőszabályozása. Az 1300-nál több helyi fényerőszabályozási zónával rendelkező tévéket Mini LED X-nek, az 500-1300 helyi fényerőszabályozási zónával rendelkezőket Mini-LED PRO-nak, az 500-nál kevesebb helyi fényerőszabályozási zónával rendelkezőket pedig Mini-LED-nek nevezzük."

Tökéletesség, bármilyen szögből, bármikor az otthonodban

"A dinamikus X-Display képernyő a kijelző legújabb beállítása 2023-ban. Az alacsony fényvisszaverődésű fóliával és az ultra látószögű fóliával (STW-film vagy HVA-film) a képernyő csodálatos képminőséget biztosít, ahol a déli napsütés sem zavarhat meg, és a kép is tökéletes marad, bárhol is ülj.Nagy kontrasztA Dynamic X-Display képernyő nagy kontrasztú, hogy gazdagabb rétegekkel és több részlettel rendelkező, gyönyörű képeket adjon. Amikor a képernyőn élvezed a naplementét, a magas kontraszt a rózsás felhők finom árnyalatait hozza, és a szemedbe viszi a pompát.Ultra betekintési szögAz STW-fólia és a HVA-fólia jelentősen csökkentheti a fényerő csökkenését és a színtorzulást oldalról történő megtekintéskor. Ezeken a funkciókon kívül az STW-fólia jelentősen csökkentheti a fényszivárgást a képek sötét jeleneteiben. Ez azt jelenti, hogy az STW-fóliával vagy HVA-fóliával ellátott Dynamic X-Display képernyő lehetővé teszi, hogy mindig tökéletes képeket láss több szögből, a képminőség kisebb romlása mellett. Alacsony reflexióAmikor a ragyogó napsütés az ablakon keresztül bejut a szobába, tévénézés közben mindig tükröződések jelennek meg a képernyőn. Miért ne élvezhetnéd a zavartalan nézés élményét a napsütésben? Az alacsony tükröződésű fóliával ellátott Dynamic X-Display képernyő segít megoldani ezt a problémát, és lehetővé teszi, hogy tiszta, éles képet láss, csökkentett tükröződéssel és tükröződési zavarokkal a lámpafényben vagy a sok ablakkal rendelkező világos helyiségben."

A jó képminőség jó hangot érdemel

A 4.1.2 többcsatornás térhatással és a WiSA Ready funkcióval az UX olyan moziélményt kínál, amely a füledet és a szemedet egyaránt kielégíti. A szikla robbanását olyan élénken hallhatod, mintha közvetlenül a jelenetben lennél.

Filmhez igazítva

Nézd meg, mit alkotott a filmrendező, halld, mit erősített fel a hangmérnök, nézd meg, mit mutatott a mozi.

Játékra készült

Csússz az első helyre a 144Hz-es Game Mode PRO-val és az optimalizált játékélményhez szükséges összes funkcióval. Ezen felül a Dolby Vision gaming fokozza a vizuális élményt, és játék közben még többet fedezhetsz fel a játékból.

Adatlap

Kijelző méret 65
Képátló 164
Kijelző típus ULED
Kijelző felbontás 3840x2160
Kijelző képfrissítés 144
Kijelző kontraszt 2400:1
Kijelző betekintési szög 178°
Smart Van
Tuner DVB-S2;DVB-S;DVB-C;DVB-T;DVB-T2;CI+
Hangszóró 2x15+2x8+20+2x8W
Energia osztály 2021. F
Bluetooth Van
USB 2.0 be 1
USB 3.0 be 1
HDMI be 4
Fejhallgató csatlakozó Van
LAN Van
WiFi Van
Fali konzol szabvány VESA 400x400
Szélesség (max.) 149,4000000
Magasság (max.) 91,3000000
Mélység (max.) 34,5000000
Kijelző fényerő 1500

Hasonló termékek