Kosár

Test Drive Unlimited Solar Crown PS5 játékszoftver
Test Drive Unlimited Solar Crown PS5 játékszoftver
Test Drive Unlimited Solar Crown PS5 játékszoftver
Test Drive Unlimited Solar Crown PS5 játékszoftver
Test Drive Unlimited Solar Crown PS5 játékszoftver
Test Drive Unlimited Solar Crown PS5 játékszoftver

Test Drive Unlimited Solar Crown PS5 játékszoftver (2807635)

Márka: NACON

Bruttó
19 002 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 2807635

EAN: 3665962026009

Leírás

Termékleírás

Versenyes élmény és életstílus egyben, a Test Drive Unlimited: Solar Crown tizenhárom év szünet után visszahozza a legendás, nyílt világú autós sorozatot a reflektorfénybe. Gurulj ki Hong Kong szigete 1:1 méretarányú másának útjaira, és éld át azt a luxust, amiről mindig is álmodtál. És ne feledd: ebben a világban a hírneved határoz meg mindent.

Hong Kong szigetén az álmok valósággá válnak, a kevéssé ismert, mégis komoly befolyással bíró Radiant szervezet pedig új mércét állított fel a luxus tekintetében. Most meghívja tagjait a Solar Crown bajnokságra. Kevesen tudják, mi a csoport valódi célja, de az egyértelmű, mik az értékei: a presztízs, az autók imádata és a versenyszellem.

A teljesen nyílt világú Test Drive Unlimited: Solar Crown lehetőséget nyújt rá, hogy bepillants ebbe a világba, a legszebb, legdrágább autókat vezesd a város és környékének útjain. A sziget teljes egészében, valódi 1:1 méretarányban lett modellezve több, mint 600 km úttal, a nagyvárosi utcáktól a hegyi szerpentinekig. Csak a legjobb versenyző nyerheti el a Solar Crown díjat, ezzel a klán elismerését.

Az új játék megtartja a Test Drive Unlimited sorozat alappilléreit: a lenyűgözően szép, modern autókat, a luxus házakat és szalonokat, a nyílt világot és a multiplayer fókuszt. Fedezd fel a szigetet szabadon, és vegyél részt a legintenzívebb versenyeken. Éld a kiváltságosok csillogó életét luxus lakosztályodban. A játékban megtalálható a Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge, Apollo és számos más gyártó legexkluzívabb kínálata. Ám ezek az autók nem egyszerű járművek és versenygépek: kifejezik az ambíciódat, az életstílusodat, valamint az elkötelezettséged jutalmai is egyben. Ne feledd: az autód mutatja meg, ki vagy valójában.

Ebben a játékban nemcsak az autóidat szabhatod testre. Bármelyik klánhoz is tartozol, úgy öltözködhetsz, ahogy csak szeretnél. Tűnj ki a tömegből luxus ruhákkal és kiegészítőkkel! Aztán irány az utca: élethű vezetési modell, változatos helyszínek, dinamikusan változó napszakok és időjárás vár Hong Kongban, minden idők egyik legambiciózusabb autós játékában!


 

Adatlap

Típus Játékszoftver
Platform PlayStation 5
PS5 kompatibilis Van
Család Test Drive Unlimited Solar Crown
Kiadás Standard
Korhatár 18 év
Műfaj Autó/Motor verseny

Hasonló termékek